Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Beren Saat'in de göz renginin lens olduğunu biliyor muydunuz?Hangi marka lens bilmiyorum ama en kalitelisi diye duymuştum öyle kolay bulunmuyormuş..Ben Elegance kullanıyorum hareli gri.Gözünüz renkli gözüksün istiyorsanız ne mavi alın nede yeşil.Gidin direk gri alın bildiğimiz gri gibi durmuyo turkuaz gibi duruyo ve çok hoş bi hava katıyor..Mavi lens çok kötü duruyor..Yeşilde hiç belli olmuyor..Kahverengi gözde tabi diğer renk gözlerde nasıl olur bilemem..
Arkadaşlar sipariş edenler nerden edıyor ?
Bu lenslerın çapı nedir ?
lütfen doğru bir sekılde cvp verebılrmısınız ?
benım göz çapım 8.3
goz rengımde koyu kahverengı
koyu yeşil olmasını ıstıyorum yanı doğal dursun lens oldugu sırıtmasın ıstıyorum.. yanı boyle bır renk
Eki Görüntüle 248005
Sizce bu ıstegımı adore karsılarmı ve hangı serısı ?
canım adoreler 8.6 sanırım.benım gozumde 8.3 veya 8.4 tu tam hatrlamıyorum sımdı muayene kagıdmda yazıyoru bende adore bı yellow kullandım cok dogal kaynasmıstı.ama solotıca mellerın daha dogal duracagnı ozellıklede cor mel ve charm mel ın kucuk gozlulere cok ıyı gıttıgnı soyledıler.bu rengıde dedgm gıbı bı yellw veya mellerle rahatlıkla elde edersın
arkadaşlar ben bulgaristandan getirtiyorum heralde 1 hafta sonra bir aksilik olmassa yeni renklerinden honey elimde olucak sizinlede paylaşıcam hemen yerimseniben