- 28 Şubat 2011
- 113
- 0
Kahverengı gözluler bence adore yellow alsın cok dogal yesıl oluyor ben aldım bugun
gercektenmı canım benım gozlerım ela acaba bende nasıl durukı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengı gözluler bence adore yellow alsın cok dogal yesıl oluyor ben aldım bugun
arkadaslar yardımcı olacak kımse yok muuu(((((arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım..kendı goz rengımın fotografını koyuyorum,adore bı yellow nasıl durur acaba bı fıkrı olan varsa cok sevınırım..forumlarda okudum rainbow gialloya da cok dogal yazmıslar yardımcı olun lutfeeennnn!!!
Eki Görüntüle 455521 Eki Görüntüle 455522 Eki Görüntüle 455523 Eki Görüntüle 455524 Eki Görüntüle 455525
denis
kıslar okuyan kımse yokmu yadımm(((dennıs
kızlar bikaç gün önce aldım ve şeffaf lenste ne kadar rahatsam bunda da o kadar rahatım.ilk defa renkli bi lensi çıkarmak için can atmıyorum.Gözümü sağa sola oynatınca oynamıyor.Şu ana kadar kullandığım en iyi renkli lens.Ölçüsü bana uygun olduğu için de çok rahat ettim.Fotoğraf koyuyorum ama normalde daha açık renk ama çektiğim ortamdan dolayı koyu çıktı.Daha belirgin fotolar cekebilirsem eklerim.Süresi dolunca yellowunu almayı düşünüyorum.Bi de güzel yanlarından biri bombesi tam kararında pörtlek durmuyo gözüm.Arkadaşlar da çok beğendi.Gözünüzün ölçüsü uyuyor ise denemenizi tavsiye ederim.
arkadaslar yardımcı olacak kımse yok muuu(((((
Eki Görüntüle 471297 Eki Görüntüle 471298 Eki Görüntüle 471299
Benim shiny light blue lenslerim ama hiç istediğim maviyi vermedi..Gözleri daha büyük gösteriyor..B&L bebek mavisi arasında çok fark var..Batma yok ama gözlerde yanma oluyor ..Benim gözlerimde normalde de yanma oluyor..Lensi takınca biraz daha fazla oldu..
arkadaşlar ben adore lenslerin istanbul bölge satışçısıyım. tüm sorularınızı yöneltebilirsiniz. bahsi geçen bi gray özellikle en çok sorulan lenstir fakat distribütörü tarafından sonradan farkedilen ve yaklaşık 10 gün içinde elimize geçecek bir üründür. şuan gümrükte mevzuatlar tamamlanmakta. gümrükten geçer geçmez burada haber verebilirim.
aranızda hiç adore lensin numaralısını kullanan var mı acaba