- 22 Haziran 2016
- 191
- 152
- Konu Sahibi Gizembetulyusa
Şimdilik 45 dakika leslie yaptım. 1 saat eliptik yapıcam çocuk uyuyunca. Sen ne yaptın Gizembetulyusa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah cok iyu yaomissin ben oğlumuuyutunca leslieyapacam cok kotu hasta oldum bogazim sisisti yattm bugunŞimdilik 45 dakika leslie yaptım. 1 saat eliptik yapıcam çocuk uyuyunca. Sen ne yaptın Gizembetulyusa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine zencefil bal çok iyi geliyor boğaz ağrısına. Dene istersenMasallah cok iyu yaomissin ben oğlumuuyutunca leslieyapacam cok kotu hasta oldum bogazim sisisti yattm bugun
YapayimGeçmiş olsun canım dikkat et kendine zencefil bal çok iyi geliyor boğaz ağrısına. Dene istersen
Soğuk günlerde leslie kurtarıcı oluyor. Karda buzda yürüme bence kayıp kendine de zarar verebilirsinYapayim
İns canm dun yuruyuse cikamsaydim keske ya heryer kar zaten cok zor yurumustum 1 tur yarida kestim.hatta kardan yuruymemistim insallahbuzun surmez
Hasta olmana rağmen bence gayet güzel. Devam spora
Tskler cnm oksure oksure yaotim vallaHasta olmana rağmen bence gayet güzel. Devam spora
Yok cnm yaaa benim ki de bugünlük bu kadaryakamozbilge sennne yaptin kac oldu ben seninle aşık atamayacam galiba
Çok zorlama kendini. Yürüyüşün acelesi yok. Sağlık herşeyden daha değerli GizembetulyusaTskler cnm oksure oksure yaotim valla
Yok cnm yaaa benim ki de bugünlük bu kadar
Yatiyorum zaten cnm aksam olunca bunye iflas ettiÇok zorlama kendini. Yürüyüşün acelesi yok. Sağlık herşeyden daha değerli Gizembetulyusa
Hoşgeldin. Sonuçları olumlu yönde gördükçe daha da dikkatli olacağımızı düşünüyorum. İstersen sen de katılabilirsinMerhaba hanımlar
Spor yapma işine kalkışmanız iyi olmuş