Adimsayar yarismasi

Gizembetulyusa

Boy:163 kilo:101.7 guncel 95.5 hedef:55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2017
679
1.626
34
  1. Adimsayar yarismasi baslatmak istiyorum carsamba gunu start verecem insallah o gune kadar kac kisi benimle bu yarisa katilmak isterse katildim yazsin ona gore liste yapacam
gunluk adim da siralama haftalik adimda siralama
Olacak katilimlarinizi bekliyorum
Kurallar
*Katilimcilar boy kilo hedef kilo ve hikayesini paylasarak kendisini tanitacak
* Herkes gunluk adimsayarinin resmini paylaşacak
*Herkes cumalari baslamgic kilosu guncel kilosu hedef kilosunu paylasacak
*En az 2 litre su icilecek
*Haftada 2 gun izin hakki
Var onun haricindeki gunler spor yapilacak
*Zumba yuruyus leslie kosu hangi sekilde spor yapildigi resmin altina yazilacak
*En az adim 6000 olacak
*2 hafta boyunca 3 kere 6000 adimin altinda kalan diskalifiye edilecek
Katilimlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190102-104611.jpg
    Screenshot_20190102-104611.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20190102-104611.jpg
    Screenshot_20190102-104611.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Boy 1.63
Baslamgic 101.7
Guncel 97.5
Hedef 55
28 yasindaym 2 cocuk annesiyim (kizim 4.5 yas oglum10 aylik) kilolarim hamilelikten degil ben heo cok kiloluydum surekli diyet ve spor yaptim 20 30 18 gibi ciddi kilolar verip aldim 78 kiloyla evlendim ve hizla kilo almaya basladim 6 yodr 96 102 .kilo arasnda gidip geliyorum artik nnesef almada eklem.agrilarinda skinti yasiyorum kilo bende sureklo stres yapiyor surekli mutsuzum ve kemdimi.hic sevmiyorum artik zayif saglikli.bir anne ve es olmak .istyrm kizima soz verdim 30 mayista 40 beden olmam gerekiyor kendimi motive etmek icin byle bir yaris organize etmek istedim insallah kkatilimci saglarsam guzel sonuclar elde edecegimizi dusunuyorum

Merhaba Gizembetulyusa Gizembetulyusa ben de yarışmana katılmak istiyorum

Boy:165cm
Kilo:81.1 kg
Hedef Kilo:62 kg

31 yaşındayım. 1 çocuğum var 2 yaşında. Normalde de kiloluydum fakat doğum da çok kilo aldım. Şuan doğum öncesi kilomdayım ve ideal kiloma dönmeyi hedefliyorum. İnş hep beraber istediğimiz vücuda kavuşuruz

Merhaba Gizembetulyusa Gizembetulyusa ben de yarışmana katılmak istiyorum

Boy:165cm
Kilo:81.1 kg
Hedef Kilo:62 kg

31 yaşındayım. 1 çocuğum var 2 yaşında. Normalde de kiloluydum fakat doğum da çok kilo aldım. Şuan doğum öncesi kilomdayım ve ideal kiloma dönmeyi hedefliyorum. İnş hep beraber istediğimiz vücuda kavuşuruz
Hos geldin topigime canm bebisoni Allah bagislasin. carsamba gunune kadar toplasalim da carsamba gunu start veriyoruz kurtulalm insallah .bu kilolardan ben sadece diyetle kilo veremiyorum yuruyus yapmam sart birada hep.beraber birbirimizi motive edelom daha hirsli yuruyelim insallah

Hos geldin topigime canm bebisoni Allah bagislasin. carsamba gunune kadar toplasalim da carsamba gunu start veriyoruz kurtulalm insallah .bu kilolardan ben sadece diyetle kilo veremiyorum yuruyus yapmam sart birada hep.beraber birbirimizi motive edelom daha hirsli yuruyelim insallah

Hoşbuldum cnm. Allah razı olsun .inş kalabalık oluruz da birbirimizi motive ederiz. Hazırım ben yarışmaya :super:

Gizembetulyusa Gizembetulyusa Benim için sıkıntı yok iki kişi de devam ettirebiliriz. Maksat birbirimizi motive edip daha çok hareket etmek
Tamam ozmn bugun basliyoruz sadece spor yaparken attgmz adimin resmini cekip yukleyemim gun icinde uzerimizde tasirken sayilam adimlar olmasin olmasin ben spora baslarken sifirlayip basliyrm

X