Adıma hakaret davası açılmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya yok bişey çıkmaz bu olaydan.
Sabah 8 de gittiğim ameliyata hiç bilgi verilmeden 4 de girersem rezalet derim tabi ne diyeyim başka?
Doktor yorumlarına bakın neler neler yazıyolar.
Siz de arayın doktoru sağlık bakanlığına şikayet edin varsa hatası.
Bende savunmamı bu şekilde yapmayı düşünüyorum zaten umarım benim düşündüğüm gibi ilerler

telefon halen elinizdeyse ve sizden sonra birisi kullanmadıysa eski konuşma kayıtları bir ihtimal telefonda olabilir. işi bilen birisinden yardım alarak kayıtları döndürebilirsiniz. kayıtlara ulaştıktan sonra yapmanız gerekene karar veririsiniz.
Yok başka kimse kullanmadı o telefon öyle duruyor yani ama bunu nasıl çıkarırım bilmiyorum

Gercekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Yorumunda hakaret yok ise ise yarayıp yaramadığını görebilirsin..
Ben hakaret göremiyorum rezalet demek hakaret olarak geçmiyormuş zaten ama bashekime de güvenemedim çünkü beni aradıklarında herhangi bi yaptırım yapacaklarını vs söylemediler

Fake yazsanız bile ip adresinden bulurlar ki
vpn kullanılır
ondan dahi bulunsa bile ne yapılabilir ki ?
önemli olan söylenecek şeyleri karşı tarafa hiçbir şey yapamayacağı biçimde aktarabilmek
bu alanda da ustalaşmak önemli
çünkü oralara yorum yapmanın amacı ben öyle bi konuşayım ki adamın gururu incinsin olmamalı
ben mesela kötü bi yorum yazarken okuyan , tercih etmeyi düşünen insanların vazgeçmesini sağlayacak biçimde yazarım
adamın gururundan bana ne ama bana yanlış yapan bi yerin para kazanmasını engellemek isterim
sen eğer gerçekten sadece rezalet mezalet dediysen, adama ana bacı sövmediysen hakaret yok ortada .

vpn kullanılır
ondan dahi bulunsa bile ne yapılabilir ki ?
önemli olan söylenecek şeyleri karşı tarafa hiçbir şey yapamayacağı biçimde aktarabilmek
bu alanda da ustalaşmak önemli
çünkü oralara yorum yapmanın amacı ben öyle bi konuşayım ki adamın gururu incinsin olmamalı
ben mesela kötü bi yorum yazarken okuyan , tercih etmeyi düşünen insanların vazgeçmesini sağlayacak biçimde yazarım
adamın gururundan bana ne ama bana yanlış yapan bi yerin para kazanmasını engellemek isterim
İşte o yorumu öyle içim doluyken yazdım ki o an böyle birşey olacağı gelmedi aklıma ki zaten o tarz yorum yapan kişiler de vardı acaba onlara da mı böyle dava açtı bilmiyorum

youtube'a hukuke hakaret sayılan kelimeler yaz, onlardan birini kullandıysan hakarettir
ama rezalet demek hakaret değil yani
İşte internetten baktım rezalet hakaret değildir diyo bu ne için verdi anlamadım sanırım isim geçirdiğim için ama zaten ben isim vermek zorundayım çünkü orada memnun olduğun olmadığın ismi vereceksin ki insanlar ona göre bilgisi olup gidecek sonuçta yoruma açık eleştirilmeye açık bı yer

İşte internetten baktım rezalet hakaret değildir diyo bu ne için verdi anlamadım sanırım isim geçirdiğim için ama zaten ben isim vermek zorundayım çünkü orada memnun olduğun olmadığın ismi vereceksin ki insanlar ona göre bilgisi olup gidecek sonuçta yoruma açık eleştirilmeye açık bı yer
bence tamamen seni korkutmak için yapmış
google yorumlarını onlar silemiyor ancak ve ancak yorumu yazan kişinin silmesi gerekir
yani sen silmediğin sürece o yorum orda duracak
seninle bu konuyu, senin üstüne gelerek sana o yorumu sildirmeye bağlama niyetindeler aslında
kesinlikle geri adım atma , yorumu da silme
gitsin ne yapıyorsa yapsın zaten bişey çıkmaz

ama tibbi olarak hata yoksa siz ticari olarak maddi zarara ugratmis olursunuz bu da suc olmaz mi ? sonucta bebek saglikla dogmus mudahale etmis atlamamis kilosunun az olmasi doktorun sucu niye olsun yahu
Ya hanımefendi ben anlatamıyor muyum acaba çocuğun kilosunun düşük olması sorun değil ama bir doktor olarak gelişimi durmuşsa geriden geliyorsa bunu bana bilgilendirmek zorunda ! Sizin anlamadiginiz kısım bu yoksa bende biliyorum ultrasondaki ölçümlerde + / - 500 Gr olduğunu

bence bir şey çıkmaz, siz sessiz kalınca üstünüze geliyor, haliyle özel hastane de isim yapmak önemli, gerçi silmişsiniz yorumu ama sindirmek amacı bence bir şey çıkmayacaktır.

hem düşük ağırlıklı bebeği söylemeyen doktora bende gitmek istemem, o yorumlar neden var, tabi ki yazacağız.

bence tamamen seni korkutmak için yapmış
google yorumlarını onlar silemiyor ancak ve ancak yorumu yazan kişinin silmesi gerekir
yani sen silmediğin sürece o yorum orda duracak
seninle bu konuyu, senin üstüne gelerek sana o yorumu sildirmeye bağlama niyetindeler aslında
kesinlikle geri adım atma , yorumu da silme
gitsin ne yapıyorsa yapsın zaten bişey çıkmaz
Ayy yok sildim zaten uğraşmak istemiyorum zaten oğlum zor bı bebek ve sağlık sıkıntıları oluyo onunla uğraşıyorum bide mahkeme falan uğraşmak istemiyorum şikayetci değilim dedim sildim zaten Allah'ından bulsun. Benim amacım zaten dava açılsın ben haklı çıkayım para kazanayım değil olmadı da. Benim canım yandı başkası yanmasın amacıyla yorum yapmıştım

Ya hanımefendi ben anlatamıyor muyum acaba çocuğun kilosunun düşük olması sorun değil ama bir doktor olarak gelişimi durmuşsa geriden geliyorsa bunu bana bilgilendirmek zorunda ! Sizin anlamadiginiz kısım bu yoksa bende biliyorum ultrasondaki ölçümlerde + / - 500 Gr olduğunu
iste geriden gelmemis de olabilir hanimefendi .usg olcumu yaniltmis olabilir diyorum asil siz anlamiyorsunuz .perinatoloji profesoru 1 kilo fazla soyledi cocuk dogdu gelisimi geri farketmemissin demedik usg olcumu hataliymis dedik asil siz anlamiyorsunuz

bence bir şey çıkmaz, siz sessiz kalınca üstünüze geliyor, haliyle özel hastane de isim yapmak önemli, gerçi silmişsiniz yorumu ama sindirmek amacı bence bir şey çıkmayacaktır.

hem düşük ağırlıklı bebeği söylemeyen doktora bende gitmek istemem, o yorumlar neden var, tabi ki yazacağız.
İşte bunu bazı insanlara anlatamıyorsunuz hala bana doktorun ne suçu var düşük doğduysa diyen var derdim kilosu değil beni bilgilendirmemesi

aslında bir avukattan yardım alsanız o daha doğru bilgi aktarımı yapabilir bizim burada söylediğimiz herşey varsayım olur hakim sonuçta kararı verecek olan mantık yürütebiliriz

iste geriden gelmemis de olabilir hanimefendi .usg olcumu yaniltmis olabilir diyorum asil siz anlamiyorsunuz .perinatoloji profesoru 1 kilo fazla soyledi cocuk dogdu gelisimi geri farketmemissin demedik usg olcumu hataliymis dedik asil siz anlamiyorsunuz
Tamam ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum teşekkür ederim yorumunuz için

aslında bir avukattan yardım alsanız o daha doğru bilgi aktarımı yapabilir bizim burada söylediğimiz herşey varsayım olur hakim sonuçta kararı verecek olan mantık yürütebiliriz
Şuan işte öyle avukat tutacak maddi durumum yok doğum izninde oldugum için çalışmıyorum tek eşimin maaşı ile de şuan böyle birşey yapamam devletten avukat istesem onuda sanırım şu aşamada yapamıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X