Adim sayarak 20 gunde 4 kilo verme programi

dun 7500 adim oldu :):)

Maşallah nasıl bu kadar adım yapıyorsunuz şaşırıyorum..Benim ev küçük ondan mı acaba 5.000-6.000 zor tamamlıyorum.. Neyse bana iyi olur gaza geliyorum..Yarın yeni adımsayarım da geliyor..

Bu arada beyazkelebek tabloya eklemeler yapmışsın harikasın canım... Diğer topikte yazdıklarını gördüm hayırlısı ile dileğin bir an önce gerçekleşsin..

bugün 4. gün 9400 adım olmuş, fazla yürüdüm biraz.
ama üç gündür bi sürü hamurişi yedim çok mutsuzum

Olsun yarından itibaren yemene dikkat et hatta çorba salata günü yap dengelersin..Nerdeyse 10.000 adım olmuş maşallah..Ev içinde mi bu kadar adım yapıyorsun?Vallahi beyazkelebek ve sana imreniyorum..Ben ara ara 1 km koşu bandına bile çıkıyorum 6.000 adımı tamamlamak için..

ben dışarda yürüyorum, çiçekler böcekler derken 1-1,5 saat oluyo :).. koşu bandı da fayda ediyo tempolu 40 dk falan yürüyünce.

canim gittin ta oralardan mi okudun seni gidi seni :) canim bugun kan testi yaptirdim,103.5 cikti, pazartesi tekrar yapalim dedi hemsire.yani ins hamileyim, 2 yildir istiyorduk olmuyordu, eylul gibi tup bebek yaptiracaktik, ama cok sukur kendiliginden oldu... ben yine de adimlarimi saymaya devam edicem, siz de yazmaya devam edin :):)

bugün 4. gün 9400 adım olmuş, fazla yürüdüm biraz.
ama üç gündür bi sürü hamurişi yedim çok mutsuzum

adim sayisi cok guzel, hamur isleri cok guzel degil :):)
boyun kac canim? kilon az zaten ama yine de dikkat etmek gerek...

Son düzenleme:
Yeni adımsayarım geldi..Bu gün dışarı çıktım oğluşum beni baya koşturdu..7.000 adım çok mutluyum..

Ben bugün aralıksız 2 saat yürüdüm ve 7400 adım oldu. Adımsayarımın bozuk olduğunu düşünüyorum! Yenisini alana kadar bunun verdiği rakamlarla idare edeceğim inşallah 20 gün dayanabilirim.

5. gün 7400 adım.

2 saatte bence de 7400 den cok olmasi lazim, ben iki saatte bizim sitenin etrafinda 6 tur atarim, bi tur 2000 adim, en az 12000 olmali. neyse simdilik idare et bakalim :) arada kontrol et sayi artiyor mu diye... sayi yanlissa bile 2 saat yuruyus super bence canim uzme canini :):):)

Maşallah ne mutlu Allah nazarlardan korusun sizi..Çizelgemizi de koymuşuz..Arada bebişden bizede haber verirsin artık..

kızlar merhaba
ben de adımsayar almayı düşünüyorum. hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnunsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…