- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
-
dun 7500 adim oldu :):)
bugün 4. gün 9400 adım olmuş, fazla yürüdüm biraz.
ama üç gündür bi sürü hamurişi yedim çok mutsuzum
Olsun yarından itibaren yemene dikkat et hatta çorba salata günü yap dengelersin..Nerdeyse 10.000 adım olmuş maşallah..Ev içinde mi bu kadar adım yapıyorsun?Vallahi beyazkelebek ve sana imreniyorum..Ben ara ara 1 km koşu bandına bile çıkıyorum 6.000 adımı tamamlamak için..
Maşallah nasıl bu kadar adım yapıyorsunuz şaşırıyorum..Benim ev küçük ondan mı acaba 5.000-6.000 zor tamamlıyorum..Neyse bana iyi olur gaza geliyorum..Yarın yeni adımsayarım da geliyor..
Bu arada beyazkelebek tabloya eklemeler yapmışsın harikasın canım...Diğer topikte yazdıklarını gördüm hayırlısı ile dileğin bir an önce gerçekleşsin..
bugün 4. gün 9400 adım olmuş, fazla yürüdüm biraz.
ama üç gündür bi sürü hamurişi yedim çok mutsuzum
canim gittin ta oralardan mi okudun seni gidi seni :) canim bugun kan testi yaptirdim,103.5 cikti, pazartesi tekrar yapalim dedi hemsire.yani ins hamileyim, 2 yildir istiyorduk olmuyordu, eylul gibi tup bebek yaptiracaktik, ama cok sukur kendiliginden oldu... ben yine de adimlarimi saymaya devam edicem, siz de yazmaya devam edin :):)
Ben bulurum.
Senin adına çok sevindim hamilesin yani ..Çabuk artıyor o sayı çokkkk mutlu oldum..Dikkat et o zaman çok yorma kendini,dinlen..Bol bol uzan..
Ben bugün aralıksız 2 saat yürüdüm ve 7400 adım oldu. Adımsayarımın bozuk olduğunu düşünüyorum! Yenisini alana kadar bunun verdiği rakamlarla idare edeceğiminşallah 20 gün dayanabilirim.
Seninki adımsayarın markası nedir?Ben voit aldım memnunum ama telefondaki gibi sensörlü olduğu için arabada falan sayıyor mudur acaba?Neyse olsun adımsayar sayesinde hareket ettikçe edesim geliyor.
5. gün 7400 adım.
2 saatte bence de 7400 den cok olmasi lazim, ben iki saatte bizim sitenin etrafinda 6 tur atarim, bi tur 2000 adim, en az 12000 olmali. neyse simdilik idare et bakalim :) arada kontrol et sayi artiyor mu diye... sayi yanlissa bile 2 saat yuruyus super bence canim uzme canini :):):)
kızlar merhaba
ben de adımsayar almayı düşünüyorum. hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnunsunuz?
harikasiniz kizlar :):)
Gulfuren cim tebrik ederiiiim, % 100 u gectin bile...
Eki Görüntüle 736634 Eki Görüntüle 736635 Eki Görüntüle 736636
İlk 4-5 liralık olan pedometreden kullanıyordum ama sağlıklı sonuç vermiyor..Voit marka aldım 3d memnunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?