- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
-
harikasin dinmeyen, 7300 adim super!!!
benim telefonumun sarji bitti ya sarj aleti de yok yanimda, bugun nasi sayicam bilmiyorum, senin gibi aksam yuruyuse gidip onu sayayim sadece madem... ben butun gun telefonu uzerimde tasiyip gun icerisindeki yurumeleri de sayiyordum...
yürüdüm geldim 1. gün 7300 adım
harikasin dinmeyen, 7300 adim super!!!
benim telefonumun sarji bitti ya sarj aleti de yok yanimda, bugun nasi sayicam bilmiyorum, senin gibi aksam yuruyuse gidip onu sayayim sadece madem... ben butun gun telefonu uzerimde tasiyip gun icerisindeki yurumeleri de sayiyordum...
2. gün
5600 adım. aslında 10.000 adım civarı yürüdüm ama adımsayar takılmış bu rakamda, elime aldım salladım salladım değişmiyor.
2. gün
5600 adım. aslında 10.000 adım civarı yürüdüm ama adımsayar takılmış bu rakamda, elime aldım salladım salladım değişmiyor.
evet ya cok kotu oluyor takilinca
benim de ilk iki gun 6000 ucuncu gun az bi sayiydi, 3. yu onemsemede ortalama 6000 demistim, sen de oyle yaparsin :)
adimsayarim geldiiii :):) bakalim bu gun kac adim olacak???
Güle güle kullan..Sen memnun kalırsan bende alacağım..Telefona pedometre indirdim ve adımsayarıda cebime taktım..Telefonda cebimdeydi.Telefon adımsayarın iki katı rakam veriyor..Senin aldığın adımsayar 3d mi onlarda sensör varmış.?
3. gün 8750 adım :) düzeldi adımsayarım.
yok 2D ymis. belime taktim kemere, iyi gidiyor simdilik :):)
sizlerin de guzel bence sayilariniz... ben biraz tembelim bu aralar
ben ayağıma takıyorum.
ortalamam 7300 adım civarı yarın 4. gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?