• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adim sayarak 20 gunde 4 kilo verme programi

dun 7500 adim oldu :):) :32:

Maşallah nasıl bu kadar adım yapıyorsunuz şaşırıyorum..Benim ev küçük ondan mı acaba 5.000-6.000 zor tamamlıyorum..:9::9: Neyse bana iyi olur gaza geliyorum..Yarın yeni adımsayarım da geliyor..:46:

Bu arada beyazkelebek tabloya eklemeler yapmışsın harikasın canım...:16::16: Diğer topikte yazdıklarını gördüm hayırlısı ile dileğin bir an önce gerçekleşsin..:16:

bugün 4. gün 9400 adım olmuş, fazla yürüdüm biraz. :nazar:
ama üç gündür bi sürü hamurişi yedim çok mutsuzum :(

Olsun yarından itibaren yemene dikkat et hatta çorba salata günü yap dengelersin..Nerdeyse 10.000 adım olmuş maşallah..:nazar:Ev içinde mi bu kadar adım yapıyorsun?Vallahi beyazkelebek ve sana imreniyorum..Ben ara ara 1 km koşu bandına bile çıkıyorum 6.000 adımı tamamlamak için..:52:

Olsun yarından itibaren yemene dikkat et hatta çorba salata günü yap dengelersin..Nerdeyse 10.000 adım olmuş maşallah..:nazar:Ev içinde mi bu kadar adım yapıyorsun?Vallahi beyazkelebek ve sana imreniyorum..Ben ara ara 1 km koşu bandına bile çıkıyorum 6.000 adımı tamamlamak için..:52:

ben dışarda yürüyorum, çiçekler böcekler derken 1-1,5 saat oluyo :).. koşu bandı da fayda ediyo tempolu 40 dk falan yürüyünce.

Maşallah nasıl bu kadar adım yapıyorsunuz şaşırıyorum..Benim ev küçük ondan mı acaba 5.000-6.000 zor tamamlıyorum..:9::9: Neyse bana iyi olur gaza geliyorum..Yarın yeni adımsayarım da geliyor..:46:

Bu arada beyazkelebek tabloya eklemeler yapmışsın harikasın canım...:16::16: Diğer topikte yazdıklarını gördüm hayırlısı ile dileğin bir an önce gerçekleşsin..:16:

canim gittin ta oralardan mi okudun seni gidi seni :) canim bugun kan testi yaptirdim,103.5 cikti, pazartesi tekrar yapalim dedi hemsire.yani ins hamileyim, 2 yildir istiyorduk olmuyordu, eylul gibi tup bebek yaptiracaktik, ama cok sukur kendiliginden oldu... ben yine de adimlarimi saymaya devam edicem, siz de yazmaya devam edin :):)

bugün 4. gün 9400 adım olmuş, fazla yürüdüm biraz. :nazar:
ama üç gündür bi sürü hamurişi yedim çok mutsuzum :(

adim sayisi cok guzel, hamur isleri cok guzel degil :):)
boyun kac canim? kilon az zaten ama yine de dikkat etmek gerek...

canim gittin ta oralardan mi okudun seni gidi seni :) canim bugun kan testi yaptirdim,103.5 cikti, pazartesi tekrar yapalim dedi hemsire.yani ins hamileyim, 2 yildir istiyorduk olmuyordu, eylul gibi tup bebek yaptiracaktik, ama cok sukur kendiliginden oldu... ben yine de adimlarimi saymaya devam edicem, siz de yazmaya devam edin :):)

Ben bulurum.:D
Senin adına çok sevindim hamilesin yani ..Çabuk artıyor o sayı çokkkk mutlu oldum..:16::16:Dikkat et o zaman çok yorma kendini,dinlen..Bol bol uzan..

Son düzenleme:
Yeni adımsayarım geldi..Bu gün dışarı çıktım oğluşum beni baya koşturdu..7.000 adım çok mutluyum..

Ben bugün aralıksız 2 saat yürüdüm ve 7400 adım oldu. Adımsayarımın bozuk olduğunu düşünüyorum! Yenisini alana kadar bunun verdiği rakamlarla idare edeceğim :( inşallah 20 gün dayanabilirim.

5. gün 7400 adım.

2 saatte bence de 7400 den cok olmasi lazim, ben iki saatte bizim sitenin etrafinda 6 tur atarim, bi tur 2000 adim, en az 12000 olmali. neyse simdilik idare et bakalim :) arada kontrol et sayi artiyor mu diye... sayi yanlissa bile 2 saat yuruyus super bence canim uzme canini :):):)

Ben bugün aralıksız 2 saat yürüdüm ve 7400 adım oldu. Adımsayarımın bozuk olduğunu düşünüyorum! Yenisini alana kadar bunun verdiği rakamlarla idare edeceğim :( inşallah 20 gün dayanabilirim.

Seninki adımsayarın markası nedir?Ben voit aldım memnunum ama telefondaki gibi sensörlü olduğu için arabada falan sayıyor mudur acaba?Neyse olsun adımsayar sayesinde hareket ettikçe edesim geliyor.:52:

5. gün 7400 adım.

2 saatte bence de 7400 den cok olmasi lazim, ben iki saatte bizim sitenin etrafinda 6 tur atarim, bi tur 2000 adim, en az 12000 olmali. neyse simdilik idare et bakalim :) arada kontrol et sayi artiyor mu diye... sayi yanlissa bile 2 saat yuruyus super bence canim uzme canini :):):)

Maşallah ne mutlu Allah nazarlardan korusun sizi..:16::16::nazar::emir_bebek::nazar::16::16:Çizelgemizi de koymuşuz..Arada bebişden bizede haber verirsin artık..

harikasiniz kizlar :):)

Gulfuren cim tebrik ederiiiim, % 100 u gectin bile...

$stock-vector-mission-accomplished-reward-stamp-111650279.webp$well-done-congratulations-card-679-pekm500x500ekm.webp$Clipart-Congratulations.webp

kızlar merhaba
ben de adımsayar almayı düşünüyorum. hangi markayı kullanıyorsunuz ve memnunsunuz?

Back
X