- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
-
bugün bende başlıyorum :) yine bi gaz bakalım ne kadar devam edebileceğim :) şu anda 63 kiloyum, boyum 166. hedefim 53 kilo. 3 ay devam etmem lazım yani :)
hadi kızlar beni de gaza getirin :)
sistemi begendim.benimde koşu bandım var diyet ve canım koşu bandım sayesinde 13 kilo verdim bende şuan 63 kgyum boyum 1.70 ama hayalım 59 kg olmak.bende ortalamamı alıp başlayacağım.
14. gün: 10000 adım
15.gün 6000 .Adımları tamamlayamıyorum..
bugün bende başlıyorum :) yine bi gaz bakalım ne kadar devam edebileceğim :) şu anda 63 kiloyum, boyum 166. hedefim 53 kilo. 3 ay devam etmem lazım yani :)
sistemi begendim.benimde koşu bandım var diyet ve canım koşu bandım sayesinde 13 kilo verdim bende şuan 63 kgyum boyum 1.70 ama hayalım 59 kg olmak.bende ortalamamı alıp başlayacağım.
sevgili beyazkelebek :) bizi de listene ekleyebilir misin? kontrollü devam edebilmek için iyi olacak. şimdiden çok teşekkürler
yuruyus bandında takıyorum bı dıgerlerınde takmıyorum cnm yuruyus bandınada cok cıkamıyorum cnm dıger spor aletlerıne daha cok zaman ayırıyorum evde kendımde var oldugu ıcın 2 gundur yapamadım evdede kosu bandınnda ılk gun cok uykusuzdum dunde annemler geldı bugun salona gıdemedım bıle merkeze gectık artık evın ıcınde adımları tamamlıcam spor olarak ta evın merdıvenlerını 1 saat cıkıp ınıcem bakalım artık nasıl olacaksa su lısteyı bı duzenleyeyımde merdıvenlere gıdıcem :44:canım salonda takmıyor musun adımsayarını?
yuruyus bandında takıyorum bı dıgerlerınde takmıyorum cnm yuruyus bandınada cok cıkamıyorum cnm dıger spor aletlerıne daha cok zaman ayırıyorum evde kendımde var oldugu ıcın 2 gundur yapamadım evdede kosu bandınnda ılk gun cok uykusuzdum dunde annemler geldı bugun salona gıdemedım bıle merkeze gectık artık evın ıcınde adımları tamamlıcam spor olarak ta evın merdıvenlerını 1 saat cıkıp ınıcem bakalım artık nasıl olacaksa su lısteyı bı duzenleyeyımde merdıvenlere gıdıcem :44:
anladım canım. ya ben de dışarı çıkmadığım zamanlarda zorlanıyorum tamamlamakta[/FONT]
evet dısarıya cıkınca daha kolay tamamlanıyor evde ıs yaparken falan adım sayar cogunlukla atmıyor yada yuruyus bandında hızım az oldugu zamanda atmıyor[/COLOR][/B]
aaa o konuda benim adımsayarın maşallahı vartüm adımları sayıyor. hele eve süpürge falan açmışsam Allaaaahh
evet dısarıya cıkınca daha kolay tamamlanıyor evde ıs yaparken falan adım sayar cogunlukla atmıyor yada yuruyus bandında hızım az oldugu zamanda atmıyor[/COLOR][/B]
aaa o konuda benim adımsayarın maşallahı vartüm adımları sayıyor. hele eve süpürge falan açmışsam Allaaaahh
Bu arada kitap gelince de yaptığım hataları öğrenmiş oldum..Mesela çaya iki şeker atıyorum..2 şeker 1 tahılmış..Meyva da bir porsiyon 2 meyva olarak geçiyor..Ben iki kere yiyordum yani 4 meyva..Sağol soslusarma ..
Keşke başka alsaydın böyle olduğu zaman da insanın siniri bozuluyor..
Benimki de öyle ama dikkat arabada da atıyor
Bu arada kitap gelince de yaptığım hataları öğrenmiş oldum..Mesela çaya iki şeker atıyorum..2 şeker 1 tahılmış..Meyva da bir porsiyon 2 meyva olarak geçiyor..Ben iki kere yiyordum yani 4 meyva..Sağol soslusarma ..
dun bende aldım aksama kadarda okudum bıtırdım yazdıları cok aklıma yattı dıyet lıstelerıyle ugrasmaktansa bu daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?