- Konu Sahibi yagmurdamlasi26
-
selam kızlar :)
ben artık sıkılaşmak için egzersizlere başladım, bel çevremdeki yağlar ve göbeğim gitmedi bir türlü.
yürüyorum da biraz ama böyle sayacak kadar düzenli değil. ama buraya yazıp motive olmak istiyorum.
bugün 1. gün yaptım egzersizimi
Sıcaklar hepimizi strese soktu..Hayır olsun bakalım..Senin neye canın sıkıldı..Misafirim vardı geç kaldım kusura bakmayın.
6600 adım..
15.000 adım benden hayırdır cnm sana ne oldu
dün atama sonuçları açıklandı da ona sıkıldı canım. benim yazdığım yere benden düşük puanlılar yerleşmiş, nasıl olduysa artık. inanın çıldırıyorum sandım bir an. artık ne yapıcam nasıl bi yol izlicem hiç bilmiyorum. erkek arkadaşım da aynı durumda. böyle ortada kaldık biz :84::84::84:
cnm tercıh sıralamada onemlı oluyordu unıversıte kpss de aynıdır belkı uzulme hayırlısı olsun herseyın zaten bu kpss basa bela seneye benımde basıma bela olucak
dün atama sonuçları açıklandı da ona sıkıldı canım. benim yazdığım yere benden düşük puanlılar yerleşmiş, nasıl olduysa artık. inanın çıldırıyorum sandım bir an. artık ne yapıcam nasıl bi yol izlicem hiç bilmiyorum. erkek arkadaşım da aynı durumda. böyle ortada kaldık biz :84::84::84:
selam kızlar, gününüz çok güzel geçsin inşallah :)
2.gün : 13000 adım
Senin de günün güzel geçsin..Sende süper adım atanlardansın maşallah..
sıralama önemli ama elinde hiçbir veri, branş sıralaması vs olmayınca sağlıklı bir tercih yapamıyorsun. bir çeşit kumar yani
umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın.
menünü beğeniyorum efsaxcığım
ama sen de farkındasındır ki tahıl biraz fazla kaçıyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?