Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim yari yil tatili malum esim de izinli buraya pek vakit ayiramiyorum gunler yogun geciyo...Merhaba kizlar nasılsınız .
Pek gozukmuyorsunuz bu ara . Cuma da yaklaştı ikinizde eksilerle dönersiniz insaallah. Beni hiiic sormayın ben bir ay tartilmama kararı aldım.
Size iyi başarılar sonuclarinizi merakla bekliyorum
Çok güzel canim gayet iyi gidiyorsun. Bence önemli olan her hafta vermen. Bir haftaki verdiğini diğer hafta almiyosunya. Azda olsa hep eksi . Basaracaksin maaşallah sanaGunaydin kizlar hayirli cumalar
Buhafta 300 gr cık vermisim...
Evet gr.gr. vermeye basladim...
Moral bozmak yok...
Diyete ve spora devam...
Elbet gr gr da olsa gidecek kilolar...
Cok tesekkur ederim canim destegin icin. Evet en azindan her hafta eksiliyorum bu motivemin dusmemesi icin cok onemli. Bu aksam uzuun bi aradan sonra salcali makarna yedim bir tabak dolusu saat 7 gibi ama simdi 1 saat sporum bitti yakmisimdir umarim spor yaptigim muddetce sorun yok. arada diyetten sıkılmamak icin asiriya kacmamak kaydiyla yakmak uzere ozledigimiz yiyecekleri yemekte zarar gormuyorum.Çok güzel canim gayet iyi gidiyorsun. Bence önemli olan her hafta vermen. Bir haftaki verdiğini diğer hafta almiyosunya. Azda olsa hep eksi . Basaracaksin maaşallah sana
Günaydın canım yarıyıl tatili pek yaramadı bana. Evde olunca diyet yapmak çok zor. Buraya da giremedim haliyle.Z zeynepefe1111 canim bi ses ver merak ettim seni umarim diyetine devam ediyorsundur hersey yolundadir. Bacagin nasil oldu krem iyi geldimi?
Merhaba canim.Günaydın canım yarıyıl tatili pek yaramadı bana. Evde olunca diyet yapmak çok zor. Buraya da giremedim haliyle.
3 gündür yine dikkat etmeye başladım. Güncel kilom 69.8
Çok dikkat edemedim de biraz olsun verdim. Ama iradem hala zayıf. Kendime engel olamıyorum bazen.
Bacağım düzeldi çok şükür ama egzersizi bıraktım hiç yapmak istemiyorum. Bir şekilde marta kadar idare edip havalar düzelince yürüyüşe başlıcam. Yürüyüş bana çok iyi geliyor.
Senin nasıl gidiyor bu arada
teşekkür ederim canım. Evet evde olunca zorlandım bayağı. Şimdi daha iyi gibi. Spor olayı bende de sıkıntı. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Dediğim gibi yürüyüş yapmayı beklicem sanırım.Merhaba canim.
Evde olunca diyet yapmak daha zor gercekten calisirken hersey daha duzenli oluyo. Neyse canim zararin neresinden donersen kardir. Az da olsa eksilmissin ve sonunda 69 u gormussun canim tebrik ederim darisi bana insallah.
Benim de durumum pek ic acici degil canim tatil banada yaramadi bu hafta toparladim biraz ama duzenli spor yapamiyorum. Sporu duzenli yapinca istahim da simdiki gibi degildi. Olsun onuda duzene oturtucam insallah.
Gunaydin canim hayirli cumalar.teşekkür ederim canım. Evet evde olunca zorlandım bayağı. Şimdi daha iyi gibi. Spor olayı bende de sıkıntı. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Dediğim gibi yürüyüş yapmayı beklicem sanırım.