Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cok merak ediyorum ya. Keşke bir ses verebilseSarayca inşallah ailenle birlikte sağlıkla huzurlasındır kuzum
Takım kaptanlarında telefonu varmıdırBende cok merak ediyorum ya. Keşke bir ses verebilse
Hic kimse de yok herhalde. Kazen burdaki kayitli numaraya yada epostaya mesaj atmisti sanırım ama dönüş yapmadiTakım kaptanlarında telefonu varmıdır
birşey mi oldu?Hic kimse de yok herhalde. Kazen burdaki kayitli numaraya yada epostaya mesaj atmisti sanırım ama dönüş yapmadi
Cok aktifken bir anda gelmez oldu. Mayis ayindan beri hic girmedibirşey mi oldu?
şimdi ben de merak ettim.Cok aktifken bir anda gelmez oldu. Mayis ayindan beri hic girmedi
Ahhh Bilmiyorum güzişBende çok merak ediyorum umarım sorun yoktur ama bu kadarda habersiz bırakmazdı
sorma efser valla ara ara aklıma gelıyo ama sanki bir şey oldu böyle yapmazdı yoksaAhhh Bilmiyorum güziş
İyi düşünelim iyi olsun kuzum belki kafa dinlemek biraz uzak kalmak istedi bildiğim kadarıyla sosyal medya yıda kullanmıyorsorma efser valla ara ara aklıma gelıyo ama sanki bir şey oldu böyle yapmazdı yoksa
Meraba. Sarayca çok uzun zamandır siteye girmedi. Haber alamadik maalesef. Bu topik aktif değilUzuuun aradan sonra herkese merhaba kızlar..
Sarayca umarım iyisindir..en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz..
Grupta bayağı aktifken birden bire motivasyonum düştü ve ipin ucu kactikca kaçtı malesef.. halbuki buraya yazarken kendimi frenliyordum..+2 kg 72 kg ile tekrar yazmaya başlayacağım..spor yapamam büyük ihtimalle çünkü sağlık problemlerim var bu aralar..en azından beslenmeyi dengede tutmak istiyorum..
Herkese iyi geceler
Keşke bidaha aktifleşse grup yaaEski günleri yad edelim Eki Görüntüle 2984618
Benim zamanımda yarış yoktuKeşke bidaha aktifleşse grup yaa
Galiba insan motive oluyor yarış olduğu zamanBenim zamanımda yarış yoktu
Sanırım siz benden sonra geldiniz
Yarıştan sonra ben de yemek bozukluğu oluyor kıtlıktan çıkmış gibi yemeye başlıyorumGaliba insan motive oluyor yarış olduğu zaman
merhaba nasılsınYarıştan sonra ben de yemek bozukluğu oluyor kıtlıktan çıkmış gibi yemeye başlıyorum
İyim kuzum .merhaba nasılsın