- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
Harikasin canim cok sevindim masallah sanaHayırlı cumalar hanımlar
ben de bu hafta 1.100 gr vermişim. Güncel kilom 70.5
Çok mutluyum ya 70 in altına inmeme çok az kaldı. Bayağı uzamıştı 70 li rakamlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasin canim cok sevindim masallah sanaHayırlı cumalar hanımlar
Çok mutluyum ya 70 in altına inmeme çok az kaldı. Bayağı uzamıştı 70 li rakamlar.
Maşallah canim haftaya atmislarda olursun insaallah. Çok sevindim ikinizin adinaHayırlı cumalar hanımlar
Yok ilaç kullanmıyorum. Tiroit brzlerimin kenarlarin nodul olduğu için .Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun. Ilac kullaniyormusun peki ??
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla şifanı versin inşaallah canim benimYok ilaç kullanmıyorum. Tiroit brzlerimin kenarlarin nodul olduğu için .
Bir ay sonra kontrolum var eğer büyüme olursa amaliyat edelim dediler. Bakalim artık hayırlısı ALLAH tan.
Hayırlı haftalar canımSelam kizlar hayirli haftalar diliyorum :))) insallah bool eksili musmutlu bi hafta geciririz cumaya son 4 gun :)))
Merhaba canim misafir gelince butun yemek duzeni degisiyor malesef ki ama eminim ki sen cok guzel dengelemissindir tatli ve turevleri yemedigin muddetce sorun yok yediysende vucudunu sasirtmis oldun canim insallah guzel sonuc aliriz cuma gunu :))Hayırlı haftalar canım
2 gündür yoktum annem bizdeydi. Fırsat bulamadım girmeye.
Hafta sonu biraz dengesiz oldu. Malum misafir olunca düzen değişiyor. Yine de uymaya çalıştım . Bakalım cuma görücez sonuckari
Günaydın canımGunaydin kizlar herkese hayirli cumalar
Bu hafta 600 gr eksideyim canlar :))
7. Haftam bitti toplamda 7.700 gr verdim
Tesekkur ederim canim :))Günaydın canım
Maşallah sana çok güzel veriyorsun. Çok da disiplinlisin. Hiç kaçamak yapmıyorsun valla tebrikler. Ben de İlk iki ay senin gibiydim ama son zamanlarda bir bıkkınlık var üstümde. Bu hafta malesef +400 deyim. Güncel kilom 71.9
Bir kurtulamadım şu 70 lerden. Moralim çok bozuk.
Canım kilomu yanlış yazmışım 70.9 olacak.Tesekkur ederim canim :))
Canim neden arti gordun menulerin gayet guzeldi canim. Canim benim moral bozmak yok beynimizi yonetmek zorundayiz 5 ayda 20 kilo veren azimli kadin nerde bunca yol katetmisken bu gevsemek niye daha hedefe ulasicaksin ve kilo korumaya geciceksin asla vazgecme canim yoksa butun emegin bosa gider. Iradeni konustur. Yaparsin sen eminim buna. Yedigin kacamak her neyse daha once onlardan bool bool yiyerek bu hale gelmedik mi. Hedefe ulasana kadar lutfen sabirli olalim. Inan bana kacamak anlik mutluluk veriyor ama sonrasinda mutsuzluk ve kısır döngü. Istedigini yemek mi istedigini giymek mi??? Sabret canim lutfen aynadaki seni begenmene az kaldi