- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
Canim verecegimiz kilo azaldikca arti da gorebiliriz hemen moralimizi bozmamaliyiz olumlu guzel seyler dusunup diyetimize devam etmeliyiz. Diyetisyen boyle durumlar icin bi oneride bulunmustur 3 gunluk protein diyeti arti spor iyi gelebilir. Birde kıs ayında vucut yaglanmak istiyo ve daha zor oluyor tabiki kilo kaybi. Artik nasil beslenmen gerektigini cok iyi biliyorsun tabiki dyt.e gidince o tartidaki yag kaybini gorunce ayri bi motive oluyo insan. Ama birakirsan da ayda 1 gidip vucut analizini gormen iyi olur bence. Sende iyiki varsin canim benimCanım kilomu yanlış yazmışım 70.9 olacak.
Bilmiyorum niye artıdayım. Zaten son haftalarda zor veriyordum. Diyetisyenim belli bir kilodan sonra kilo vermek zorlaşır diyor. Bir de yaş faktörü etkiliymiş. 67-68 olsan yeter diyor. Sanki hiç 70 in altına düşemeyecekmişim gibi hissediyorum. Sürekli aynı rakamlarda dolanıyorum ondan mı bilmiyorum. Salı günü son randevum. Diyetisyeni bırakıp kendim mi devam etsem diye de düşünüyorum. Offf çok kararsızım.
Ama yazdıkların moral oldu. İyi ki varsın. Doğru söylüyorsun. 20 kilo verdim şimdiye kadar. Kalan 4-5 kilo beni yıldırmamalı...