adım adım birikim

Bence de zamanla alışkanlığa dönüyor, son bir aydır ufak tefek tl paramı dolar yapıyorum, ve her gün cebimdeki on lirayı yirmi lirayı yapmak için acaip sabırsızlanıyorum: )
Bugün yırmı lıramı bır yere vermem gerekti, kendimi çok boşlukta hissettim döviz alamayınca: (

Ben birikim yapamayacağım uzun süre sizleri okuyacağım. Evimizin doğalgaz tesisatı döşendi. Eşim taksitle 14 ayda ödeyecek bende abonelik ve saatini alacağım. Yakında hastaneye yatacağım göz ameliyatı olacağım uzun süre işe gidemeyeceğim maaş kesintilere uğrayacak elimizdekileri ve evimizdekileri idareli kullanmaya dikkat edeceğim.

Canım çok geçmiş olsun.. Mühim bişey mi

Canım çok geçmiş olsun.. Mühim bişey mi
Çok sağol canım allah razı olsun senden. Sağ göz kornea da göz ülseri (yara) oluşmuştu geçen yıl ameliyat oldum yapay zar takılmıştı şimdi o zar incel miş, tekrar ameliyatla yeni zar takılacak bir yıl falan sonrada kornea nakli olacağım inşallah.

Günaydın hanımlar ben dün kumbarami açtım 180 tl çıktı eşim üstünü tamamlayıp bir çeyrek alacak yeni kumbaraya 3 tl attım

Bereketli olsun ıns.
Ben kumbarayı acınca dırek harcanıyor o para. Hiç biriktirdiklerimden böyle altın döviz vs yapamadım. Sonra anladım ki kumbara hiç bana göre değilmiş: )

Bereketli olsun ıns.
Ben kumbarayı acınca dırek harcanıyor o para. Hiç biriktirdiklerimden böyle altın döviz vs yapamadım. Sonra anladım ki kumbara hiç bana göre değilmiş: )
Kumbarani açınca başını öne eğilmesin ağa sola bakmadan direk kuyumcuya gir etkili oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…