adım adım birikim

Hoşgeldin ne yaptın sınava hazırlanıyordun, sonuç ne oldu, merak ediyorum. Olsun bu ay olmazsa diğer ay bşriktirirsin. Bende bu ay biriktirmişim.
Hosbuldum
Sinavi gectim ama daha mulakat var o da 4 5 ay surecek gibi
Konulari tekrar okumaktan bayilacam artik
Biriktirdiklerim hep deger kaybediyor canim ona sıkıldı biraz.

Hosbuldum
Sinavi gectim ama daha mulakat var o da 4 5 ay surecek gibi
Konulari tekrar okumaktan bayilacam artik
Biriktirdiklerim hep deger kaybediyor canim ona sıkıldı biraz.
Bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Mülakatida geçersin bebeğin rızkıyla gelir.Gözün aydın

Bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Mülakatida geçersin bebeğin rızkıyla gelir.Gözün aydın
Ay yok bebek daha canım ben onu deneme amacli yaptim bir an gaza geldim
Bebis bakmak buyutmek gozumde nasil buyuyor anlatamam annem bir an once yap yoksa hic gozun almayacak diyor.

merhaba herkese
öğlenleri 10 kişi sırayla yemek yapıyoruz
bugün yapacak arkadaş hastalanmış gelemedi
herkes 6 tl ye çorba içti
ben içmedim o parayı kumbaraya attım
çalışırken yemeğe para vermeyi sevmiyorum
ama eşim rahat rahat yer
4000 araba taksidi var, 1000 ufak taksit faturalar şimdi 500 sigorta taksidi eklendi
sanırsın ki bu borçlar benim hiç borcu olan biri gibi davranmıyor
kesinlikle hiç düşünmeden harcıyor bundan dolayıda anlaşamıyoruz
kumbaraya para attığımı görünce kızıyor ama onun üzerinden de hayal kurmaktan geri kalmıyor
şeytan diyor bu adamla birşey yapılmaz ben uğraşmasam elde var sıfır
yorulduğumu hissediyorum çok fazla yoruyor beni

Canim ne guzel oglenleri temiz temiz yiyorsunuz yemeginizi
Faturalariniz nasil odeniyor senin hesabindan mi esin neden vurdumduymaz bu kadar

evet faturaların 4500 kadarı benden ödeniyor eşimin maaşı yeme içme birde ufak tefek faturalara gidiyor

Aslında eşinize belli büyük ve tek seferde çıkan harcamaları yükleseniz, onu odeyerek elınde harcayacak parası kalmaz. Siz de ufak tefek ev ıhtıyaclarını karsılarsınız ve temkınlı gıdecegınız ıcın bırıkıme de ayırabılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…