adım adım birikim

Oyle deme. Benim borcum yok harcım tok. Ailemle yaşıyorum. Yani bu durumu avantaja döndürmeye çalışıyorum... İşte şu son 1.5 yıldır birikim yapıyorum. Ondan once dw yapsedım biriktirdiğini hep kitaplara gezmeye tozmaya dvd filmlere ona buna harcadım.
Kitaba harcadigim paraya hic acimam
Her ay kitap aliyorum ama okuyamiyorum
Dvd film izlemem aslinda ben film izlemem tvde cok nadir acilir haberlere bakariz esim mac izler yoksa hep kapalidir.
Gezmeyi dolasmayi hic yapamadik balayina gidemedik ben zaten 5 senedir tatil yapmadim sacma nedenlerden :işsiz:

Oyle deme. Benim borcum yok harcım tok. Ailemle yaşıyorum. Yani bu durumu avantaja döndürmeye çalışıyorum... İşte şu son 1.5 yıldır birikim yapıyorum. Ondan once dw yapsedım biriktirdiğini hep kitaplara gezmeye tozmaya dvd filmlere ona buna harcadım.
Kasım 18 de 5. yılımıza girdik o dönem 50 bin lira kadar borcumuz vardı suan 12 bine indirmiş durumdayız baya yol katetmisiz dimi? (itiraf ediyorum bu borç konusu iflahımı kesti biraz gaza ihtiyacım var :KK70:)@hasatvakti ne dersin kuzum?

Kasım 18 de 5. yılımıza girdik o dönem 50 bin lira kadar borcumuz vardı suan 12 bine indirmiş durumdayız baya yol katetmisiz dimi? (itiraf ediyorum bu borç konusu iflahımı kesti biraz gaza ihtiyacım var :KK70:)@hasatvakti ne dersin kuzum?
İyi indirmişsiniz borcu... Aslında her aldığınızı not alsanız... Gereksiz her harcsmayı o not defterinde görürsün. En azından o gereksiz harcamayı yapmazsanız biriktirdiğiniz miktar artacaktır. İşte market alışverişlerinde indirimleri takip ederek, evde elektrik su adına yapılacak her tasarruf sizin borcunuzun daha kısa surede bitirmenizi sağlar.

Canim dügünü ne kadara yaptiniz 50 bin mi

Ben 25 yasindan önce asla evlenmem derdim sen de öyle de :))
Evli bir kiz olacagimi hic düsünmezdim bence cok erken evlendim
Allah hayirlisini versin her zaman pinarcim valla evlendik ama her seyimiz de aceleye geldi.
:KK70: :KK70: amin canım. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Bu arada hanımlar topiğim adı birikim diye illa yaptığımız birikimden konuşmayacağız. Bir yerde indirim gorduğumuz zaman bizim ihtiyacımız olmasa bile burada birbirimizi haberdar edelim... Daha tecrübeli hanımlar burada da yazarsa ev geçindirme tasarruf gibi şeylerde bilgilendirir.. İşte ne bileyim altın döviz hakkında konuşuruz. Yani ekonomiyle ilgili herşey :)

Kızlar keratin ampulü almayı istiyorum ama kendimi frenlemekte istiyorum off nolcak benim bu halim ? :kızgın:
Merbaba,bakim yapmak gerekli birsey tabi.peki bu bakimlari bitkisel ve dogal yollarla denedin mi?Hazir satilan o bakim yahlari ve ürünleri ne kadar pahali öyle??Ben sac bakimlarimi hep ev ortaminda hazirliyorum.saclarim kuru oldugu icin yagli bakimlar yapiyorum.Badem yagi,zeytin yagi gibi.Bu aralar hindistan cevizi yagina bayiliyorum.yemek yapmaktan tut,Cilt bakimi ve sac bakimi icin kullaniyorum.kendine Göre bakimlari internette kolayca bulabilirsin.Denemekten zarar gelmez diye düsünüyorum.

Bu arada hanımlar topiğim adı birikim diye illa yaptığımız birikimden konuşmayacağız. Bir yerde indirim gorduğumuz zaman bizim ihtiyacımız olmasa bile burada birbirimizi haberdar edelim... Daha tecrübeli hanımlar burada da yazarsa ev geçindirme tasarruf gibi şeylerde bilgilendirir.. İşte ne bileyim altın döviz hakkında konuşuruz. Yani ekonomiyle ilgili herşey :)
Hayirli olsun :) bol birikimler olsun.Bilgi paylastikca cogalir tabi, birbirimizden ögrenecek cok sey var.

Merbaba,bakim yapmak gerekli birsey tabi.peki bu bakimlari bitkisel ve dogal yollarla denedin mi?Hazir satilan o bakim yahlari ve ürünleri ne kadar pahali öyle??Ben sac bakimlarimi hep ev ortaminda hazirliyorum.saclarim kuru oldugu icin yagli bakimlar yapiyorum.Badem yagi,zeytin yagi gibi.Bu aralar hindistan cevizi yagina bayiliyorum.yemek yapmaktan tut,Cilt bakimi ve sac bakimi icin kullaniyorum.kendine Göre bakimlari internette kolayca bulabilirsin.Denemekten zarar gelmez diye düsünüyorum.
Ay ayni ben yuzume yogurt limon karisimi maske yapiyorum siyah noktalarim gidiyor hem de cildim bebek gibi oluyor.
Cok güzel tarifler var bunun için hem de dogal.

Ay ayni ben yuzume yogurt limon karisimi maske yapiyorum siyah noktalarim gidiyor hem de cildim bebek gibi oluyor.
Cok güzel tarifler var bunun için hem de dogal.
Evet öyle.zaten Hersey kimyasal.bi sampuan bir de sac kremi banyo icin yetiyor.diger bakimlarimi hep kendim yapiyorum.peeling,sac ve vucut bakimi biraz arastirinca her cilt tipine göre maske ve bakimlarimi var ve bence en güzel sonuclarida dogal bakimlar veriyor.sahsen bir bakim yagina 70 lira vermek cok abarti...

Hanımlar merhaba:KK55:
Ortam tatlı:spor: sohbet bu dönemde çok manidar:KK54:ben bir yerden tutup birikime girmem gerektiğini düşünürken konu benim dilim olmuş. Bu topiğe de geldim:sampiyon::sampiyon: Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim bu arada konı sahibesinin soyadı gerçek mi bilmiyorum ama gerçekse soyadınla konu çok manidar olmuş kuzu:KK58:
Hosgeldin canim hayirli birikimler :KK50:

Kizlar bir de temizlik malzemelerine hunharca para dökmeyin
Temizleme kovanizin icine biraz beyaz sirke koyun evi onunla silin.
Lavabolarimi hep sirkeyle siliyorum.
Sadece klozet icin camasir suyu döküyorum icim rahat etmiyor çünkü
Ve sirke çamaşır suyuyla aynı etkiye sahip. Dediğin çok doğru...

X