- 21 Mart 2011
- 839
- 110
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Evet var neden sordunuz?Cocugunuz var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var neden sordunuz?Cocugunuz var mi
Ama bazende sezon sonuna doğru daha guzel şeyler de olabiliyo :)Aynen ben de bir kiyafet alacaksam dan diye gidip almiyorum sanki aldikca alasi geliyor insanin birbirinden güzel kiyafetler var hangisini alsin bu insanlar
Bende fena halde taki meraki vardi ama yok oldu artik bir yerden sonra insan bikiyor.
Bu konulardan hic anlamam ama boyalar bozulmaz mi cok kalinca sonucta her ay sacini boyamiyorsunNeler almıyorum ki saç boyası aldım mesela (indirimi görüp depoladım desem yeridir ) saç serumu saç maskesi makyaj malzemesi geçenlerde gece kremi aldım göz bakım kremi bitti bitecek onu da almam lazım birde manikür malzemesi aldım ve daha sayamadığım birçok sey üstelik alacaklarım da var birini alsam biri bitiyor illaki
Duruma bağlı.. :)Çok mu kokoşum ben ya ?
Cocuklar kucukken birikim yapilir da ondanEvet var neden sordunuz?
Evet. Kumbara olmasa harcanıyor. Kumbara zırh gibi parayı bizden koruyorEvet kumbara yöntemi yeni başlayanlar için vazgeçilmez bir yöntem. Birikime başlayanlar için ilk kural gibi bişey :)
Çok sık mı saç boyuyosun canım. Saçların zarar gormuyor mu pekiNeler almıyorum ki saç boyası aldım mesela (indirimi görüp depoladım desem yeridir ) saç serumu saç maskesi makyaj malzemesi geçenlerde gece kremi aldım göz bakım kremi bitti bitecek onu da almam lazım birde manikür malzemesi aldım ve daha sayamadığım birçok sey üstelik alacaklarım da var birini alsam biri bitiyor illaki
Evet haklısınız oğlum 3 yaşında ve ikinciyi düşünüyorum. O yüzden masraflar artmadan birikim yapmalıyım dedim :)Cocuklar kucukken birikim yapilir da ondan
Büyüdükce masraflari artiyor
Ya benim bi arkadaşım var... Kız iyi bi maaş alıyor. 1.700 tl.. Ama desen ki ailesiyle yapıyo o parayla birini yapamıyor mu diye. Ailesi ikide bir kızın parasına el koyuyo.. Bide annesi demez mi birikim yap birikim yap diye.. Bunu diyen annesi kızın vuzdanından habersiz para alıyor. Şimdi bu kız nasıl para biriktirdin... En sonunda ben el attım olaya bir kumbara alfırttım kırılanlardanEvet. Kumbara olmasa harcanıyor. Kumbara zırh gibi parayı bizden koruyor
Yani 3 hafta da bir boyuyorum saçlarım zarar görmesin diye saç bakım ürünlerine ayrıca para bayılıyorum boyamasam olmaz zira beyazlarım varÇok sık mı saç boyuyosun canım. Saçların zarar gormuyor mu peki
Hıımm... Yani o zaman marka değişikliğine gidebilirsin belki. Anca o zaman çozum bulabilirsin belki..Yani 3 hafta da bir boyuyorum saçlarım zarar görmesin diye saç bakım ürünlerine ayrıca para bayılıyorum boyamasam olmaz zira beyazlarım var
Valla ben diyorum herkese senin gibi arkadas lazim diye :))Ya benim bi arkadaşım var... Kız iyi bi maaş alıyor. 1.700 tl.. Ama desen ki ailesiyle yapıyo o parayla birini yapamıyor mu diye. Ailesi ikide bir kızın parasına el koyuyo.. Bide annesi demez mi birikim yap birikim yap diye.. Bunu diyen annesi kızın vuzdanından habersiz para alıyor. Şimdi bu kız nasıl para biriktirdin... En sonunda ben el attım olaya bir kumbara alfırttım kırılanlardan
Bizde de eşim sağolsun kaç defa birikim yaptım eşime verdim ama bu kez eşimi de uyardım. Bu birikenleri unut yoksay. Benden istemeyecksin oldu istedin vermeyince darılmayacaksın dedim :)Ya benim bi arkadaşım var... Kız iyi bi maaş alıyor. 1.700 tl.. Ama desen ki ailesiyle yapıyo o parayla birini yapamıyor mu diye. Ailesi ikide bir kızın parasına el koyuyo.. Bide annesi demez mi birikim yap birikim yap diye.. Bunu diyen annesi kızın vuzdanından habersiz para alıyor. Şimdi bu kız nasıl para biriktirdin... En sonunda ben el attım olaya bir kumbara alfırttım kırılanlardan
Yanında olamazsak da buradayız canım :) sıkıntı yok :)Valla ben diyorum herkese senin gibi arkadas lazim diye :))
Anlamadigin bir olay yok helal keşke benim de etrafimda senin gibi arkadaşlarim olsa
Üniversite bitti hepsi gitti memleketlerine.
Ya bazen oyle bir durum oluyor ki para arar oluyoruz... Çevremizden istesek zor zamanında yanında olmuyorlar. Hani en azından verirseniz bile hepsini vermeyin. Oyle bir çozume gidebilirsiniz. Bazen gerçekten elde olmayan madraflae çıkıyor.Bizde de eşim sağolsun kaç defa birikim yaptım eşime verdim ama bu kez eşimi de uyardım. Bu birikenleri unut yoksay. Benden istemeyecksin oldu istedin vermeyince darılmayacaksın dedim :)
Tabi ki çok ihtiyacı olursa sakınacak değilim. zaten onun verdiği parayı biriktiriyorum ama nasılsa evde para var diye de düşünmesin istiyorum. Ayağını yorganına göre uzatsın. 3 sene sonra eve girelim diyoruz biraz peşinat biriktiricem o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.Ya bazen oyle bir durum oluyor ki para arar oluyoruz... Çevremizden istesek zor zamanında yanında olmuyorlar. Hani en azından verirseniz bile hepsini vermeyin. Oyle bir çozume gidebilirsiniz. Bazen gerçekten elde olmayan madraflae çıkıyor.
Biz hiç disardan yemeyizBen mutfaktan kısmıyorum oglum gelişme çağında zira ama kendi bogazımdan kısıyorum atıyorum burada hazır yemeğe çok para harcıyor millet ben de bunu yapmıyorum ona vereceğim parayı bakım vs ye veriyorum anlıycağınız ne bir adım geri ne bir adım ileri