adım adım birikim

Tabi ki çok ihtiyacı olursa sakınacak değilim. zaten onun verdiği parayı biriktiriyorum ama nasılsa evde para var diye de düşünmesin istiyorum. Ayağını yorganına göre uzatsın. 3 sene sonra eve girelim diyoruz biraz peşinat biriktiricem o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.
Doğru erkekler de bu mantık var mesela ben eşimi markete göndermek istemiyorum aldıklarının yarısı ihtiyacsa yarısı abur cubur oluyor

Ben mutfaktan kısmıyorum oglum gelişme çağında zira ama kendi bogazımdan kısıyorum atıyorum burada hazır yemeğe çok para harcıyor millet ben de bunu yapmıyorum ona vereceğim parayı bakım vs ye veriyorum anlıycağınız ne bir adım geri ne bir adım ileri
Kışlık hazırlıkları filan yapıyor musun canım... Birde gerçekten boğazdan kısılmıyor. Bazı durumlarda bazı lüks şeylerden belki vazgeçilebilir salamdı sosisti gibi... Ama çoğu zaman bu durum geçerli olmuyor. :)

Kizlar ben söyle yapiyorum mesela salca kavanozuma agzina kadar doldurmuyorum
Yagimi nanemi kaplara koyarken hep biraz mesafe birakiyorum
Böyle yapinca kaplardakiler gözüme az geliyor kullanirken ben de azar azar aliyorum yani bol keseden atmiyorum yemeklerime.
Yani mantıklı aslında.

Kışlık hazırlıkları filan yapıyor musun canım... Birde gerçekten boğazdan kısılmıyor. Bazı durumlarda bazı lüks şeylerden belki vazgeçilebilir salamdı sosisti gibi... Ama çoğu zaman bu durum geçerli olmuyor. :)
Kiz biz salam sosis de almiyoruz
Sucugumuzu da kendimiz yapiyoruz hicbir seye güven kalmadi ki artik...

Tabi ki çok ihtiyacı olursa sakınacak değilim. zaten onun verdiği parayı biriktiriyorum ama nasılsa evde para var diye de düşünmesin istiyorum. Ayağını yorganına göre uzatsın. 3 sene sonra eve girelim diyoruz biraz peşinat biriktiricem o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.
Yine arada internetten evlere bak motive olursun... Uygun evler olduğunu görünce insan daha bi şevke geliyo. :)

Onlardan kısmıyorum da ne bilim pizzadır hamburgerdir dürümdür bunları almamaya çalışıyorum daha çok

Daha dün bakıyordum :KK70: Aklımdaki fiyat çok değil ama sıfır evler bile var o fiyata çok sevindim. Eminevime giricez ev sahibi olmam belki 7-8 seneyi bulacak ama olsun hayal etmesi bile güzel :)
Yani...

Evet hanımlar kendinizden azıcık bahseder misiniz.. Kaç yaşındasınız evlimisiniz... Birikim hedefiniz ne mesela.

X