adım adım birikim

Kızlar keratin ampulü almayı istiyorum ama kendimi frenlemekte istiyorum off nolcak benim bu halim ? :kızgın:
O ne olaki
Sacla ilgili bir sey mi canim
Sen neden sacina bu kadar taktin kafayi
Pahali bir sey mi
Pahaliysa düsün bakalim gercekten ihtiyacin var mi bir tart kendini.

O ne olaki
Sacla ilgili bir sey mi canim
Sen neden sacina bu kadar taktin kafayi
Pahali bir sey mi
Pahaliysa düsün bakalim gercekten ihtiyacin var mi bir tart kendini.
Içinde 6 tane ampul olan bir ürün fiyatı 70 tl şampuana saç kremine katıyorsun bir ampulün bir sampuanlık ömrü oluyor böylelikle ihtiyacım var mı sorusuna gelince saçlarım bakımlı olacak kendimi iyi hissedecegim sadece bu yani bana faydası

Bir de markete giderken tok gidin :))
Bir de genelde indirimli urunler reyonlarda hep göz hizamizin altinda oluyormuş
Göz hizamizdaki ürünler hep pahali ürünlermis marketcilerin tuzagi
Azicik asagilara da egilip bakin belki daha ucuzunu bulursunuz :))
Çakallara bak :KK70:

22 yaşindayim stajyer avukatim evliyim
Kucukken ailemle cok yokluk cektik
Para biriktirmek benim icin bir yasam tarzi artik :KK53:
Borcumuz yok kötü gün parasi niyetine birikim yapiyorum
Bir avukat daha buldum :KK70: :KK70: mıknatıs gibi çekiyorum galiba :KK70: :KK70: bu arada gerçekten yokluk çekenler gerçekten paranın kıymetini biliyor. Bende ara ara sıkıntı gordum ama o kadar buyuk bişey değildi. Dönemlik krizler :KK66:

Bir avukat daha buldum :KK70: :KK70: mıknatıs gibi çekiyorum galiba :KK70: :KK70: bu arada gerçekten yokluk çekenler gerçekten paranın kıymetini biliyor. Bende ara ara sıkıntı gordum ama o kadar buyuk bişey değildi. Dönemlik krizler :KK66:
Baska hangi avukati buldun kiz
Küstüm sana benden başka avukat arkadaşin olmamaliydi:KK12:

Içinde 6 tane ampul olan bir ürün fiyatı 70 tl şampuana saç kremine katıyorsun bir ampulün bir sampuanlık ömrü oluyor böylelikle ihtiyacım var mı sorusuna gelince saçlarım bakımlı olacak kendimi iyi hissedecegim sadece bu yani bana faydası
Canım biraz bekle gerçekten ihtiyacın var mı düşün. Eğer hala o urun aklındaysa gidip al... Ama biraz zaman geçsin.

Kendini iyi hissetmek deyince akan sular durur
Cünkü mutlu anne = mutlu cocuklar demektir.
O yüzden al usagi ben destek veriyorum
Almazsan icinde kalacak zaten bir süre sonra sıkılırsın.

Kendini iyi hissetmek deyince akan sular durur
Cünkü mutlu anne = mutlu cocuklar demektir.
O yüzden al usagi ben destek veriyorum
Almazsan icinde kalacak zaten bir süre sonra sıkılırsın.
Dimi ?ya birde bunları yapmak yani kendime bakım yapmak nasıl desem rahatlatıcı bir etkinlik gibi birşey benim için terapi gibi birşey

Şimdi kızlar ben kendimi tanıtayım... 24 yaşındayım. İkinci universitemi okumaktayım bölümüm tarih. Buralarda 15-16 aydır takılmaktayım bu sure zarfında bu çalışmayan halimle 5 çeyrek ve 100tl nakit biriktirdin. Bankada var ama oda fazla bişey değil 80 tl gibi bir miktar. Para biriktirdikçe 5 tl 10 tl filan oraya atmaktayım. Şu sıralar birikim namına bişey yapamıyorum.

Şimdi kızlar ben kendimi tanıtayım... 24 yaşındayım. İkinci universitemi okumaktayım bölümüm tarih. Buralarda 15-16 aydır takılmaktayım bu sure zarfında bu çalışmayan halimle 5 çeyrek ve 100tl nakit biriktirdin. Bankada var ama oda fazla bişey değil 80 tl gibi bir miktar. Para biriktirdikçe 5 tl 10 tl filan oraya atmaktayım. Şu sıralar birikim namına bişey yapamıyorum.
Vay be öğrenci halinle altın yapmışsın yazıklar olsun bana :kızgın:şu borç bitse aslında varyya

Kizlar bizim evde nerdeyse hic esya yok
Beyaz esyalarimizi aldik sadece cok alelacele evlendik
Geri kalanlar esimle benim ögrenci evindeki esyalarimiz
Öncelikle perde almayi dusunuyorum su anki perdelerimiz cok dandirik disardan kötu duruyor
Sonra güzel bir tv ve bir kütüphane vazgecilmezim

Vay be öğrenci halinle altın yapmışsın yazıklar olsun bana :kızgın:şu borç bitse aslında varyya
Oyle deme. Benim borcum yok harcım tok. Ailemle yaşıyorum. Yani bu durumu avantaja döndürmeye çalışıyorum... İşte şu son 1.5 yıldır birikim yapıyorum. Ondan once dw yapsedım biriktirdiğini hep kitaplara gezmeye tozmaya dvd filmlere ona buna harcadım.

Kizlar bizim evde nerdeyse hic esya yok
Beyaz esyalarimizi aldik sadece cok alelacele evlendik
Geri kalanlar esimle benim ögrenci evindeki esyalarimiz
Öncelikle perde almayi dusunuyorum su anki perdelerimiz cok dandirik disardan kötu duruyor
Sonra güzel bir tv ve bir kütüphane vazgecilmezim
Ayy bayılacağımmm... Evde kaldım :KK70:

X