- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
Doğru erkekler de bu mantık var mesela ben eşimi markete göndermek istemiyorum aldıklarının yarısı ihtiyacsa yarısı abur cubur oluyorTabi ki çok ihtiyacı olursa sakınacak değilim. zaten onun verdiği parayı biriktiriyorum ama nasılsa evde para var diye de düşünmesin istiyorum. Ayağını yorganına göre uzatsın. 3 sene sonra eve girelim diyoruz biraz peşinat biriktiricem o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.
Kışlık hazırlıkları filan yapıyor musun canım... Birde gerçekten boğazdan kısılmıyor. Bazı durumlarda bazı lüks şeylerden belki vazgeçilebilir salamdı sosisti gibi... Ama çoğu zaman bu durum geçerli olmuyor. :)Ben mutfaktan kısmıyorum oglum gelişme çağında zira ama kendi bogazımdan kısıyorum atıyorum burada hazır yemeğe çok para harcıyor millet ben de bunu yapmıyorum ona vereceğim parayı bakım vs ye veriyorum anlıycağınız ne bir adım geri ne bir adım ileri
Yani mantıklı aslında.Kizlar ben söyle yapiyorum mesela salca kavanozuma agzina kadar doldurmuyorum
Yagimi nanemi kaplara koyarken hep biraz mesafe birakiyorum
Böyle yapinca kaplardakiler gözüme az geliyor kullanirken ben de azar azar aliyorum yani bol keseden atmiyorum yemeklerime.
Kiz biz salam sosis de almiyoruzKışlık hazırlıkları filan yapıyor musun canım... Birde gerçekten boğazdan kısılmıyor. Bazı durumlarda bazı lüks şeylerden belki vazgeçilebilir salamdı sosisti gibi... Ama çoğu zaman bu durum geçerli olmuyor. :)
Yine arada internetten evlere bak motive olursun... Uygun evler olduğunu görünce insan daha bi şevke geliyo. :)Tabi ki çok ihtiyacı olursa sakınacak değilim. zaten onun verdiği parayı biriktiriyorum ama nasılsa evde para var diye de düşünmesin istiyorum. Ayağını yorganına göre uzatsın. 3 sene sonra eve girelim diyoruz biraz peşinat biriktiricem o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.
Onlardan kısmıyorum da ne bilim pizzadır hamburgerdir dürümdür bunları almamaya çalışıyorum daha çokKışlık hazırlıkları filan yapıyor musun canım... Birde gerçekten boğazdan kısılmıyor. Bazı durumlarda bazı lüks şeylerden belki vazgeçilebilir salamdı sosisti gibi... Ama çoğu zaman bu durum geçerli olmuyor. :)
Aynen aslında bir çok üründe güven kalmadı da. İşte..Kiz biz salam sosis de almiyoruz
Sucugumuzu da kendimiz yapiyoruz hicbir seye güven kalmadi ki artik...
Aynen hiçbir üründe güven kalmadıAynen aslında bir çok üründe güven kalmadı da. İşte..
Pizza ve hamburger evde yapılabilir aslında. En azından dışarıda yapılana alalım diye ısrar etmez.Onlardan kısmıyorum da ne bilim pizzadır hamburgerdir dürümdür bunları almamaya çalışıyorum daha çok
Aynen zaten neyden yapıldıkları belli bile değil en mantıklısı evde yapmakPizza ve hamburger evde yapılabilir aslında. En azından dışarıda yapılana alalım diye ısrar etmez.
Daha dün bakıyordumYine arada internetten evlere bak motive olursun... Uygun evler olduğunu görünce insan daha bi şevke geliyo. :)
Aynen. Bazen bi bakıyorum abim gelmiş elinde poşet ne bu diyorum soğuk çay aldım diyo mesela..Doğru erkekler de bu mantık var mesela ben eşimi markete göndermek istemiyorum aldıklarının yarısı ihtiyacsa yarısı abur cubur oluyor
Yani. Dışarıda yapılana heves etmesin de... Evde ayda yılda yapılsa o ona yetecektir. :) hem ne kullandığınızı bilirsiniz yani. :)Aynen zaten neyden yapıldıkları belli bile değil en mantıklısı evde yapmak
Yani...Daha dün bakıyordumAklımdaki fiyat çok değil ama sıfır evler bile var o fiyata çok sevindim. Eminevime giricez ev sahibi olmam belki 7-8 seneyi bulacak ama olsun hayal etmesi bile güzel :)
Vay be tezgaha bak senBir de markete giderken tok gidin :))
Bir de genelde indirimli urunler reyonlarda hep göz hizamizin altinda oluyormuş
Göz hizamizdaki ürünler hep pahali ürünlermis marketcilerin tuzagi
Azicik asagilara da egilip bakin belki daha ucuzunu bulursunuz :))
Benim şimdiki tek hedefim düğün borcumuzdan kurtulmakYani...
Evet hanımlar kendinizden azıcık bahseder misiniz.. Kaç yaşındasınız evlimisiniz... Birikim hedefiniz ne mesela.