adım adım birikim

Aynen ben de bir kiyafet alacaksam dan diye gidip almiyorum sanki aldikca alasi geliyor insanin birbirinden güzel kiyafetler var hangisini alsin bu insanlar
Bende fena halde taki meraki vardi ama yok oldu artik bir yerden sonra insan bikiyor.
Ama bazende sezon sonuna doğru daha guzel şeyler de olabiliyo :)

Bu konulardan hic anlamam ama boyalar bozulmaz mi cok kalinca sonucta her ay sacini boyamiyorsun
Saclarin cok mu cansiz en cok saca yatirim yapmissin

Çok sık mı saç boyuyosun canım. Saçların zarar gormuyor mu peki

Evet. Kumbara olmasa harcanıyor. Kumbara zırh gibi parayı bizden koruyor
Ya benim bi arkadaşım var... Kız iyi bi maaş alıyor. 1.700 tl.. Ama desen ki ailesiyle yapıyo o parayla birini yapamıyor mu diye. Ailesi ikide bir kızın parasına el koyuyo.. Bide annesi demez mi birikim yap birikim yap diye.. Bunu diyen annesi kızın vuzdanından habersiz para alıyor. Şimdi bu kız nasıl para biriktirdin... En sonunda ben el attım olaya bir kumbara alfırttım kırılanlardan

Yani 3 hafta da bir boyuyorum saçlarım zarar görmesin diye saç bakım ürünlerine ayrıca para bayılıyorum boyamasam olmaz zira beyazlarım var
Hıımm... Yani o zaman marka değişikliğine gidebilirsin belki. Anca o zaman çozum bulabilirsin belki..

Valla ben diyorum herkese senin gibi arkadas lazim diye :))
Anlamadigin bir olay yok helal keşke benim de etrafimda senin gibi arkadaşlarim olsa
Üniversite bitti hepsi gitti memleketlerine.

Bizde de eşim sağolsun kaç defa birikim yaptım eşime verdim ama bu kez eşimi de uyardım. Bu birikenleri unut yoksay. Benden istemeyecksin oldu istedin vermeyince darılmayacaksın dedim :)

Bizde de eşim sağolsun kaç defa birikim yaptım eşime verdim ama bu kez eşimi de uyardım. Bu birikenleri unut yoksay. Benden istemeyecksin oldu istedin vermeyince darılmayacaksın dedim :)
Ya bazen oyle bir durum oluyor ki para arar oluyoruz... Çevremizden istesek zor zamanında yanında olmuyorlar. Hani en azından verirseniz bile hepsini vermeyin. Oyle bir çozume gidebilirsiniz. Bazen gerçekten elde olmayan madraflae çıkıyor.

Ben mutfaktan kısmıyorum oglum gelişme çağında zira ama kendi bogazımdan kısıyorum atıyorum burada hazır yemeğe çok para harcıyor millet ben de bunu yapmıyorum ona vereceğim parayı bakım vs ye veriyorum anlıycağınız ne bir adım geri ne bir adım ileri

Kizlar ben söyle yapiyorum mesela salca kavanozuma agzina kadar doldurmuyorum
Yagimi nanemi kaplara koyarken hep biraz mesafe birakiyorum
Böyle yapinca kaplardakiler gözüme az geliyor kullanirken ben de azar azar aliyorum yani bol keseden atmiyorum yemeklerime.

Tabi ki çok ihtiyacı olursa sakınacak değilim. zaten onun verdiği parayı biriktiriyorum ama nasılsa evde para var diye de düşünmesin istiyorum. Ayağını yorganına göre uzatsın. 3 sene sonra eve girelim diyoruz biraz peşinat biriktiricem o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.

Biz hiç disardan yemeyiz
Artik su yamyam tavuklar cikti ya tavuk da alip yemiyoruz
Eti de kasaptan aliyoruz
Oglusuna kismaman cok dogru ama kendi bogazindan da kisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…