Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

evet okudum ancak benim bi kaç sorunum var. haftanın 3 günü 8 e kadar çalışıyorum. Bu 8 de çıktığım günler yemek düzenim i nasıl ayarlayacağım :S Diğer günler ise 6 da çıkıyorum. Mesela haftasonu işyerimde sandviç veriyorlar öğlen sonra bidaha eve gelene kadar yemek yeme sansım olmuyor.
Canımmm ben uzman değilim ama akşamları meyveli yoğurt, kendin kuru meyvelerle yapabilirsin, yanında ceviz yiyebilirsin. Ya da sütle müsli..
Ya da bol yeşillik ve ton balığı
Ya da yumurta.. omlet de olabilir

8 den sonra sağlıklı seçimlerle hafifçe atlatırsan öğlen ki sandviçi çoktan eritmiş olursun zaten :KK66:

Günaydın 3 Ağustos.. 3 Haziran da yola çıkmıştım..
60 gün geçirdim.
Şimdi bir muhakeme yapmanın zamanıdır.
60 günde gayretlerim olsa da sanırım canımın çektiğini pek de esirgemedim.
Tatilde ramazan ve oruçtu, hastalıktı, çocuklardı, tatile gittiydik geldiydik derken
72.6 dan 69.5 e düştüm yaniii hepi topu 3.1 kiloyu kaybettim.
Yaz tatilinde Antalya Side'de yüzüyorum su içiyorum diye salınca kendimi hooop geldi tekrar kilolar. İnanamazsınız 60 günde o gram gram verdiğim tüm kiloları nasıl 1 hafta içinde almışım..
Moral bozmadım bu biiir!
Şişkinlik, yolculuk sıkıntısına saydım ve hemen tekrar dikkat ettim kendime 10 gün içinde attım aldıklarımı üstümden, demek ki çok yapışmamışlar.

Durum Özeti
Artık daha sıkı yapmalıyım sağlıklı beslenme işin.. yararsız karbonhidrat yağ yüklü şeyleri uzak tutmalıyım kendimden.

72.6 başladım
69.5 e kadar düştüm
70.7 yim şimdi

2 kilocuk verebilmişim. Kaplumbağadan bile yavaş!

hadi kızım hadi.. kaldır totoyu hızlan biraz!

Artık bir karar vermek lazım.
Zayıflayacak mıyım yoksa sürekli 3 geri 2 ileri gidip gelecek mi kilolar?
Artık kararlı ve azimli olmalıyım..
Midemi saçma sapan şeylerle doldurmamalıyım
Akşam 6'da bir bardak kefir içip, ohh misss artık bişi yemek yok derken, iki dilim börek, bir tabak kıymalı patates yemeği, 1 dilim ekmeğe reçel sürüp yemek de ne oluyor?
Bu nasıl bir zihniyet?
Allahım, sen bana gereken gücü iradeyi azmi ver Ya Rab!

Artık bişeyler değişsin, 60 günü geçti günlüğümü açalı ben çoktan 65 kilo olmalıydım hala 70'im!

Saat 6 olmadaaan iki dilim ekmek, bir küçük kutu ton balığı ve bol yeşillikle günü tamamladım.. Sadece su ve yeşil çayla yatacağım.

1. Kararlı Gün.. başarı ile geçti çok şükür.

Saat 6 olmadaaan iki dilim ekmek, bir küçük kutu ton balığı ve bol yeşillikle günü tamamladım.. Sadece su ve yeşil çayla yatacağım.

1. Kararlı Gün.. başarı ile geçti çok şükür.
umarım bu sefer istediğin hedefe ulaşırsın kilolarımız birbirine yakın ve benimde hedefim 60 kilo yaptıklarını takibe alıyorum:))

roxen2303 roxen2303 günaydın :) inşallah canım yaa yukardaki mesajlarıma baktıysan artık sıkıldım bile 60 günü geçti sadece 1 arpa boyu yol aldım çünkü hala 70.8 kiloyum başlarken 72.6 idim.
Neyse bu da iyi birşey ama yeterli değil, biraz hızlanmak istiyorum bunu kolayca yapabilirim aslında ama bence psikolojikman kilomu yeterli görüp istediğim herşeyi yediğim için yerimde sayıyorum. Dikkat etmem ise benim 70-72 kiloyu aşmamı engelliyor sadece.. Senin geçmişin nedir? Yaşın? Boyun?

Günaydıııın!
Sabah 750 ml. limonlu su içildi.

9.30'da başlayacağım ama kahvaltımı hazırladım:
1 adet domates
1 adet yeşil biber
2 kk beyaz peynir
5 adet zeytin
2 incecik dilim tambuğday ekmeği + şekersiz çayyyyy :KK73:

Kızlar, günlüğümü okuyanlara bir not: Asla akşam acıkmadım öyle tok tutuyor ki aşağıdaki menü:
"Saat 6 olmadaaan iki dilim ekmek, bir küçük kutu ton balığı ve bol yeşillikle günü tamamladım.. Sadece su ve yeşil çayla yatacağım."

roxen2303 roxen2303 günaydın :) inşallah canım yaa yukardaki mesajlarıma baktıysan artık sıkıldım bile 60 günü geçti sadece 1 arpa boyu yol aldım çünkü hala 70.8 kiloyum başlarken 72.6 idim.
Neyse bu da iyi birşey ama yeterli değil, biraz hızlanmak istiyorum bunu kolayca yapabilirim aslında ama bence psikolojikman kilomu yeterli görüp istediğim herşeyi yediğim için yerimde sayıyorum. Dikkat etmem ise benim 70-72 kiloyu aşmamı engelliyor sadece.. Senin geçmişin nedir? Yaşın? Boyun?
evet canım okudum diğer yazdıklarını benimde kilo verip aldığım dönemler oldu 3 senedir en fazla 84 ü gördüm 5 gün önce 5 günde 5 kilo detoksunu yaptım başladığımda 72,6 kiloydum 69,5kilo çıktım bu sabah 3 senedir 70 in altına inmemiştim o yüzden beni çok motive etti hedef 60 kilo boyum 173, 22 yaşında seneye öğretmen inşallah:)

evet canım okudum diğer yazdıklarını benimde kilo verip aldığım dönemler oldu 3 senedir en fazla 84 ü gördüm 5 gün önce 5 günde 5 kilo detoksunu yaptım başladığımda 72,6 kiloydum 69,5kilo çıktım bu sabah 3 senedir 70 in altına inmemiştim o yüzden beni çok motive etti hedef 60 kilo boyum 173, 22 yaşında seneye öğretmen inşallah:)
Canım ne güzel gencecik bir yaş :KK66: bir an önce hedef kilona in ve tadını çıkar her günün.. 5 günde 5 kilo detoksuna bi bakiim hemen.

Canım ne güzel gencecik bir yaş :KK66: bir an önce hedef kilona in ve tadını çıkar her günün.. 5 günde 5 kilo detoksuna bi bakiim hemen.
bencede hemen bakmalısın zor değil çünkü uygulaması eylül sonuna kadar vermek istiyorum bu kalan 9,5 kiloyu ama verebilirmiyim bilmiyorum:KK43:

roxen2303 roxen2303 baktım canım yaa, bana göre değil 5 günde 5 kilo detoksu :) Şöyle ki eğer 5 ve 6 dan sonra bişiy yemezsen günü yeşillik ve sebze ve az yağlı et vb. ile dengeli geçirirsen her gün 300 gr. kadar kesinkes zayıflanıyo zaten.

roxen2303 roxen2303 baktım canım yaa, bana göre değil 5 günde 5 kilo detoksu :) Şöyle ki eğer 5 ve 6 dan sonra bişiy yemezsen günü yeşillik ve sebze ve az yağlı et vb. ile dengeli geçirirsen her gün 300 gr. kadar kesinkes zayıflanıyo zaten.
benim yeniden motive olmak için buna ihtiyacım vardı çokta iyi oldu ama sana göre değilse hiç zorlama bencede:)

dahada geç yatıyorum zaten ama burda hep görüyorum 5 6 dan sonra bişey yemeyin felan diyorlar ben o zaman çok aç kalırım:KK43:

Tatlımmm ama biz öğlen 1 de yiyoruz, ara öğünü 3 de yapıyoruz akşam da erken bi saatte yiyip bitiriyoruz.
Sen buna fazla takılma, önemli olan yemekten sonra 4 saatlik bir boşluk yaratabilmen uykuya geçmeden. Bir de sağlıklı seçimler yaparsan ben etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Canan Karatay Hoca da akşam 8'den sonra bişiy yemeyin diyo zaten.

Kahvaltım en kralından ama en sağlıklı seçimlerden oldu :)
Bilindik domates biber salatalık peynir zeytin, az ekmek ve çaylı kahvaltı..

Dün akşam omlet yemiş idim. Başka da birer lokmacık bile sayılmayacak iki şey yedim. Birisi bol sütlü şekersiz nescafenin yanına 1 küp şeker büyüklüğünde %80 bitter çikolata, sonrasında da kızım bebek muhallebisi istemişti (pirinç unu, un, sütle) onu yemiş dibinde azcık bırakmış ondan yedim toplam 1 tatlı kaşığı.. (çöpe atsam iyiydi ama yedik işte bu huyumu bırakmam lazım nooldu yedim de yaniii? )

Neyse, akşam bir baş soğan ve üç patlıcandan zeytinyağlı bol domates ve sarımsaklı yemek yaptım. Ev yoğurdu yaptım. Akşama nasipseeee yoğurt + süper az yağlı sağlıklı ve lezzetli patlıcan yemeği yiyeceğim.
:KK28:

X