Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

Tatlımmm ama biz öğlen 1 de yiyoruz, ara öğünü 3 de yapıyoruz akşam da erken bi saatte yiyip bitiriyoruz.
Sen buna fazla takılma, önemli olan yemekten sonra 4 saatlik bir boşluk yaratabilmen uykuya geçmeden. Bir de sağlıklı seçimler yaparsan ben etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Canan Karatay Hoca da akşam 8'den sonra bişiy yemeyin diyo zaten.
doğru söylüyorsun aslında:)

Günaydııın!
3. Kararlı günüm cuma idi..
ve akşam köfteciye gidildi, sadece ayran ve 10 adet köfte yedim :KK43: ama saat 21.30 du!

Regl dönemim başlamak üzere, perşembe günü tartı bildirimimiz var burada da fotoğraf koyacağım.

Cumartesi pazarım pek iyi geçmedi, bugün 4. kararlı gün olarak yemek getirdim iş yerime tam 5 te yemek işi bitecek bugün!

Sabah kahvaltım 7 kaşık müsli + 2 kaşık yulaf ezmesi + 3 kuru kayısı + Süt.

deli gibi tokum maaşallah.. daha ne yiyim ama diy mi? bolll boll bi dolu kaseyle doymamak mümkün olmazdı herhalde :)

Günaydıııın!
"Şiş şişş her tarafım" Cem Yılmaz, bizi regl döneminde böyle anlatıyodu :)
Bu defa epeyce şişş şişşş her tarafım alyansım girmedi parmağıma o derece..
İki gün içerisinde rahatlayacağım.

Kendimden hiç memnun değilim.. Bu sabah tekrar 72'yi gördüm inanamadım.. 69! 72! Yuhhhh..
Napıcam ben böyle, kararlar verip durmanın ne anlamı var ki! Bu perşembeye kadar sabredeceğim perşembe tartı günümüz, adet sonrası bakalım kaç kg olacağım. Buna göre ayran detoksu mu diyim su detoksu mu diyim bişiyle yapıcam haftaya.. bu iş böyle yürümüyo..

Günaydıııın!
"Şiş şişş her tarafım" Cem Yılmaz, bizi regl döneminde böyle anlatıyodu :)
Bu defa epeyce şişş şişşş her tarafım alyansım girmedi parmağıma o derece..
İki gün içerisinde rahatlayacağım.

Kendimden hiç memnun değilim.. Bu sabah tekrar 72'yi gördüm inanamadım.. 69! 72! Yuhhhh..
Napıcam ben böyle, kararlar verip durmanın ne anlamı var ki! Bu perşembeye kadar sabredeceğim perşembe tartı günümüz, adet sonrası bakalım kaç kg olacağım. Buna göre ayran detoksu mu diyim su detoksu mu diyim bişiyle yapıcam haftaya.. bu iş böyle yürümüyo..
canım bende en son 69 u görmüştüm ama cuma günü tartı günüm çıkmaya korkuyorum çünkü çerezler cipsler kolalar yedimde yedim sonuç ne olur bilemiyorum:KK43:

Selam kizlar,
Oncelikle rejimde olan herkese saglikli zayiflama diliyorum umarim herkes istedigi kiloya duser :21:
Bende yarin rejime basliyorum bu nedenle araniza katilmak istiyorum
2012 yilinda ben buraya bi topik actim hatta resimli basari oykum diye linkini bulunca atarim
Suan 66kg 1.58 boyundayim aslinda 58 olmak isterim ama vaktim yetermi bilmiyorum cunku 5hafta sonra tatile gidiyorum anlicaniz 5haftaya kadar 60a inmem gerek benide araniza alirsaniz sevinirim :)))

Merhaba sandriyon sandriyon 60 oluruz aslında biliyo musun? ben 3 senedir bunu istiyorum ama yukarda roxen2303 roxen2303 e de yazdığım gibi sanırım nasılsa bişiy olmaz diyip yiyoruz canımız bişey istedi mi "ne gerek var yememeye? bişiy olmaz amaan yiycem" diyoruz, ve biz eğer 75-85 kg değilsek tek sebebi bolca su içmemiz ve günlük rutinde kendimize dikkat etmemizdendir.
Bu tezim hakkında ne dersiniz?

Bizle bir türlü 60 olamayanlar, pizza varsa o akşam tesadüf yeriz, arkadaş toplantısındaysak tatlılar başta yeriz, biri un helvası yapıp getirmişse hemen anında bi daha mı yiycem diyerek hepsini lüpletiriz..
Biz asla 72 yi geçmez 75-85 olmayız çünkü güya 60'a ineceğiz ve günlük rutinde bol su içer, yeşil çayımızı içer dikkat ederiz..

Yarama tuz mu bastınız nooldu kızlar! Bu döngüyü bitirmek istiyorum ben artık!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Merhaba sandriyon sandriyon 60 oluruz aslında biliyo musun? ben 3 senedir bunu istiyorum ama yukarda roxen2303 roxen2303 e de yazdığım gibi sanırım nasılsa bişiy olmaz diyip yiyoruz canımız bişey istedi mi "ne gerek var yememeye? bişiy olmaz amaan yiycem" diyoruz, ve biz eğer 75-85 kg değilsek tek sebebi bolca su içmemiz ve günlük rutinde kendimize dikkat etmemizdendir.

Bizle bir türlü 60 olamayanlar, pizza varsa o akşam tesadüf yeriz, arkadaş toplantısındaysak tatlılar başta yeriz, biri un helvası yapıp getirmişse hemen anında bi daha mı yiycem diyerek hepsini lüpletiriz..
Biz asla 72 yi geçmez 75-85 olmayız çünkü güya 60'a ineceğiz ve günlük rutinde bol su içer, yeşil çayımızı içer dikkat ederiz..

ay canım ya tam benim diyet rutinimden bahsettin:KK70::KK70:

Gel kıralım şu rutini gel gebersek de açlıktan düşse de kan şekeri canımız deli gibi istese de bir hafta boyunca akşamları aç yatalım akşam yoğurt ya da çok sağlıklı bişiy varsa sadece onu yiyelim :kk77:
cumadan itibaren ben çok sıkıya alıyorum zaten canım ama ertelemek yok bugünden dikkat etmeye başlıyorum tekrar benim öğünlerde sıkıntı yok zaten ama gece bişeyler oluyo ne bulsam yiyorum:KK61::KK70::KK70:

Heeeyyy..
bu gün iyi bir gün olmalııııııı
yeniden başla, umutla aşkla.
.

Uyanınca 750 ml limonlu su içildi
20 dk. işe gelirken yürüyüş yapıldı
Sabah kahvaltım domates biber azcık peynir iki dilim ekmek 4 zeytin

Öğle yemeğim 1 adet biber dolması, bir adet peynirli börek

Canımm bi silkelen sonra saglıksız herseye hayır demeyi ögren ve gündüzleri protein agırlıklı beslen ki aksam gözün dönmesin akşam 7 den sonrada hiç birşey yeme hadi fğzel menülerini bekliyorum fırsat buldukca girip kontrol edecem seni

Canımm bi silkelen sonra saglıksız herseye hayır demeyi ögren ve gündüzleri protein agırlıklı beslen ki aksam gözün dönmesin akşam 7 den sonrada hiç birşey yeme hadi fğzel menülerini bekliyorum fırsat buldukca girip kontrol edecem seni

Desteğin için çook teşekkür ederim.
Evet! Dediğin gibi, özellikle 7'den sonra bişi yemek yokkkk :)

3 Haziranda 72.6 ile yola çıktım..
Kilom indi indi indi 69.5 e kadar!
Sonra çıktı çıktı çıktı

Dur diyebildiğim an itibariyle 71.7'yim... Moral bozmuyorum! Buradan devam ediyorum. Artık sözler değil tartı fotoğrafları konuşacak.. Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri kilo bildiriminde bulunmayı düşünüyorum.
index.php

X