Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

Günaydııın bu sabah ki menüm pirinç gevreği ve yulaf ezmesi karışımlı kuru meyveli kendi hazırladığım kahvaltılık gevrek.

Öğlen iş yerinde ne çıkarsa en sağlıklıları seçip öbürlerini bi kenara iteliyorum... Bugün iş yerimde yemekte
Toyga Çorbası Tavuk Izgara/Garnitür Soslu Makarna Salata (Makarna uzun zamandır hiç almıyorum zaten)

Kızlar akşama da ton balıklı salata ve küççücük bir kepek ekmek tost olacak.
Bol su + yeşil çay
Her sabah ve bazen akşam evde yemek sonrası tek şekerli türk kahvem var.. şekersiz sütlü nescafe de vazgeçilmezim..

Bu sabah da 9 Haziran da :) 71.1 çıktım dün 71.2 idim.. hadi hayırlısı..
M Minikkelebk

Arkadaşlar kuru meyve demiştim bim de satılıyor bizim için kuru meyve karışı hazırlanmış farketmişsinizdir belki :) ondan alıyorum minik doğranmış meyveler ve siyah + sarı üzüm var içinde.

Hayirli olsun canimm..allah huzurlarini,sevgilerini eksik etmesin yuvalarindan..
Sen 70 i görmemismiydin bakiiiim : )
Yaz yaz menülerini daha güzelmoluyor...biz aksamlari toplucana yazıyoruz daha iyi oluyor...hepsini bi arada görmek...

Hayirli olsun canimm..allah huzurlarini,sevgilerini eksik etmesin yuvalarindan..
Sen 70 i görmemismiydin bakiiiim : )
Yaz yaz menülerini daha güzelmoluyor...biz aksamlari toplucana yazıyoruz daha iyi oluyor...hepsini bi arada görmek...

Evet pazar günü yukarda da fotoğrafladım 70.9'dum öğlen , bu sabah ise 71.1 :))) Türk kadınının tartıyla imtihanı :) :)
Ama bişi itiraf edicem ben Nisandan beri cebelleşiyorum 70'i görüyorum! Ama tekrar hüüüp 72 oluveriyorum! Günlüğü 3 Haziran da bu sebeple açtım. Geri dönüş istemiyorum! İnan ve zaten biliyosundur M Minikkelebk 2 kilo vermek bile nasıl farkettiriyor 70'li kilolarda..

bence şekerli kahve yerine ;

şeker yerine 1 çay kaşığı toz tarcın ile yaparsan daha güzel olur hem fazla kalori almış olmazsınnn

aynı zaman da

ikindi ara öğünde 1 su bardağı süte yarım çay kaşığı tarçın ekleyip içebilirsin yanıda 2 hurma veya 7-8 badem tüketebilirsiniz.

mutlaka deneyeceğim yasemincim çok teşekkür ederim

Evet canım çok fark ettigini bu kilo verisimde daha cok anladım...
Şöyle bi 65 i görsek daha şekil şemalimiz yerine gelcek

Bugün yediklerim.. günahlarım sevaplarım

9.15 Kfleks pirinç buğday gevrekli üç yemek kaşıklı yulaf ezmeli kuru meyveli kornfleks
10.30 Tek şekerli Türk Kahvesi
13.00 Yarmalı yoğurt çorba 7 kaşık, tavuk ızgara, üç dilim fırın patates, kısırlı salata

16.00 İki dilim karpuz, bir avuç tuzsuz fıstık,
18.30 bazlamadan tost ve ton balıklı marullu salata

21.00 yeşil çay..
yatana kadar da su içcem.. yarına haydi bakalım.. spor ev işi olsun bu akşam :)

Güzel bi satte yemeyi bırakmissin canim
Afiyet olsun..

Bugün tam 1 hafta doldu, günlük tutmaya başlarken 72.6 kilo iken birinci haftanın bitiminde 71.1 kiloyum!
Yavaş ama azimle gitmeli.. istikrar şart olmalı!

Canım menünü bekliyoruz
Günaydıııın
Dün sabah (10.00) / iki dilim çavdar ekmeği + peynir, zeytin, kırmızı biber, yeşil biber, domates + şekersiz çayyy
Ara: (12.00) / 1 Türk kahvesi + 1 parça bitter çikolata.(hani küçük kareler var ya onu bölüyorum ben, tek parçası yetiyo)
Dün öğlen 13.10 / üç yemek kaşığı pilav üstünde 6 yemek kaşığı patlıcan musakka (ayy yağlıydı ama az yedim) + bir kase cacık
Dün akşam üstü arası 16.00 (bir avuç tuzsuz fıstık) + iki tane lokum ((
Dün akşam 18.00-19.00 Bir kase çorba, 2 büyük dolma biber

20.00 de yeşil çay
20.15-21.00 45 dakika yürüyüş

71.1 dim bu sabah 71.00 geldim 100 gr. gitmiş.. Ama bugün bol su ve lokum falan yokkkk!! cıssss pirinç yok cısss!
Sabah artık 71 i kırmalı! 70'ler de dolanmalı ramazan a 69 ile girilmeli!
M Minikkelebk çok teşekkür ederim.. takibin beni çok motive ediyo! N nevam77 nerelerdesin? :)

Şu musakka fena kilo aldiriyor bana.. yağli oldugu icin..
Bende dün yapmamak icin kendimi zor tutdum..
Bugün ondan sağlikli bi yemek yapmaliyim

Şu musakka fena kilo aldiriyor bana.. yağli oldugu icin..
Bende dün yapmamak icin kendimi zor tutdum..
Bugün ondan sağlikli bi yemek yapmaliyim
Canımmm ben daha önce yazmıştım öğlen menülerim iş yerinde çıkan menü.. en zararsızından atlatmaya çalışıyorum, musakka yapmıyorum ama bol soğan kavurup sarmısak kabuğu soyulmuş domates ve patlıcan da süper bişey olabiliyor (zeytinyağlı) :)

Himmm bende bayıliririm ona da..evdekileri memnun etmek adina...
Neyse ben yine en sagliklisindan kavurayim

canım merhaba bende katılabilirmiyim yarın hazırlığımı yapıp c.tesi başlamayı düşünüyorum
Tabii ki! Çok sevindim :) Ben bugün pek uğrayamadım sayfaya yıl sonu raporlarını yetiştiriyorum.. Biz de yeni başladık henüz giden 1 kilo 300 gr. :)
Kendini anlatır mısın? Kaç kilosun kaç yaşındasın? vs. tugcekpln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…