Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

Cutemom007 Cutemom007 çok teşekkür ederim paylaşımın için. İnan ben de tek çeşit diyet yapmıyorum az ama sağlıklı seçimler yaparak biraz hareket ve bol su tüketerek çabam devam ediyor. Takip edicem günlüğünü çok sağol.

Nihayet.. 71 zinciri kırıldı .. ohhhhh...

Eklentiler

• 2015-09-19 10.11.41.jpg
    2015-09-19 10.11.41.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 43
Günlüğümü takip eden canım arkadaşlarım

Dün akşam iş çıkışında, kendimce radikal bir karar alarak evime çok yakın bir spor salonuna/fitness'a ekimde başlamak için görüşmeye gittim, doğrusu bi süredir düşünüyordum eliptik bisiklet almak geçiyordu aklımdan ama önce salonda bir ay denesem şu bisiklet nasıl bişey derken bu fikir ortaya çıktı bir spor salonuna yazılma fikri.. ve kayıt edildiğin an başlanıyormuş. Kaydımı yaptım, eve gittim küçük bir tabak kuru fasulye yedim, çocuklara makarna yaptım, üstümü giydim, kocam eve gelir gelmez çıktım ve yürüyerek salona gittim.
Salon erkek doluydu :) hepsi vücut yapıyooo inanamadım. Allahtan ben bayan hoca seçmiştim, yanıma da iki şeker bayan arkadaş geldi, sonuç mu! kan ter içinde 1,5 saat uğraştık yandıkça yandı kaslar hissettik. eğer spora gitmemiş olsaydım evde uyuz uyuz oturacak, bişi yesem mi yemesem mi derken üç beş tıkınacaktım. Spordan yürüyerek döndüm, duş aldım biraz dinlendim önce çok ağrıdı bacaklarım falan ama sonra geçti (daha önceki yürüyüşlerin yararı olabilir) bunun üstüne çocuklarla ilgilendim, çamaşır yıkadım iki posta onları astım, bulaşıkları yıkadım.. oooo daha noolsun :)))
Bu sabah 71,6 sporlu hayata başlangıcım.

Bu arada bu günlüğün miladı da doldu.. 120 gün bitti.. Ama bende sadece 1 kilo vermiş oldum 120 günde.

Şimdi günlüğüme sporlu bir yaşamla devam edeceğim.
Eski hayatım düzene girerse bu spor desteğiyle bir de üstüne fitleşirsem daha noolsun.

Bu arada spor dönüşü sadece 1 bardak süt içtim..
Yani hem akşam 6,30 da bir tabak ev yemeği ile yemek işini bitirdim hem de aburlop cuburloptan uzak kaldım, spor dönüşü onca emek ve terlemeden sonra bişi yemek nankörlük olacaktı.
Son olarak bu iş rayına oturursa nasipse bırakmayacağım.. aylık 85 TL.. müthiş ucuz bir değişim aracı!

Son düzenleme:
Sporlu hayat Merhaba!
Dün bacak ağrısından duramıyodum ama akşam gittim spora.. süper bişiy oran buran yanıyooo kasları hissediyosun valla.
Mutluyum..
71.4 kiloyum

Spor hocası bi karışım verdi 15 günlük
Yatmadan yarım saat önce

3 kaşık yoğurt
1 çay kaşığı pul biber
Yarım limon suyu

Tadı gayet güzel, acısı yok, limon alıyo acıyı galiba. Bakalım sporla başladığım 71.4 nereye kadar gider ve kalır mı? Sporu Allah izin verirse bırakmam herhalde, artık sportif bi kadın olarak yaşayacağım.

Bu sabah
70.7
7 Ekim 2015

Spora aç gitmek zorundaydım, şekersiz bir türk kahvesi içip gittim, sonrasında spordan alışverişe gittim, ordan eve geldim kızımın doğum günüydü, ben ve iki kızım pastayı üfledik, TADINA DAHİ BAKMADIM. Onların pastasını koyup hemen duşa, duştan sonra ayran soda içtim, yatmadan önce de pul biberli yoğurt kürünü yedim. aç değildim, gündüz zaten istediğimi (yemekte ne çıktıysa) az miktarlarda yemiştim, pastayı da bugün iş yerimde küçük bir dilim olarak yiyeceğim.

6,30 da bir koca bardak ılık limonlu su
Kahvaltım sabah 7.30 da tost (tost ekmeğinden kaşarlı) çay ve zeytin

9.00 da yeşil çay..

Dün abarttım biraz.. offf off artık ileri değil geri geri gitmem lazım kardeşler, bu akşam spor var.. harika!

69 a doğru ilerliyorum ama hızlansam iyi olur
roxen2303 roxen2303 in hızı beni gaza getiriyo aynıydık o 67 oldu bile (maaşallah) , @SekerPancari71 de öyle ona da kocaman bi maaşallah :KK66:
az önce bi arkadaş geldi, baya bi zayıflamış.. naaptın kız? dedim, 6 aydır hiç şeker, tatlı, makarna, ekmek yememiş ve yürümüş.
özetle..
eyyyy kraliçe
öküzlük etme
gündüz iş yerinde nasıl hanımefendi ve gayet iyi bir diyetse
akşam eve gidince
kafayı yeme
ne bulursan yeme
hatta hiç yeme
sağlıkla ışık saçan şeylerden ye

Günaydıııın..
Akşam kötüydü gene, 7.30 da yemeğim bitti

Bir mini tabak yayla çorbası
İki tabak dolusu bulgur pilavı (noolurdu azcık yeseydim, çocuklar ve eşim yemeyince hepsini ben yedim) :mad:
Salata

Saat 21.30 da iki adet ece fındıklı bayram çikolatası

Bugün spora gidiyorum.
Spordan önce yeme düzenim nerdeyse aynı, ama spor sayesinde şimdi:
Öncelikle spora gittiğim akşamlar nerdeyse hiç akşam yemeği yemiyorum, spor öncesi de spor sonrası da. Yani elde var 3!
3 gün yemiyorum. Buna bir gün daha eklersek haftanın 4 günü yemiyorum.
Bu ne zaman etki etmeye başlar ne dersiniz kızlar?
1,5 saat ter dökmek, haftada 3 gün akşamları yemeyi kesmek beni değiştirmez mi? (diğer günler zaten abartmamaya gayret ediyorum)

Son düzenleme:
Burada inebildiğim en düşük kiloya tekrar kavuştum. 69.5
Başlangıcım 3 Hazirandı.... 72.6
11 temmuzda ramazan ayına rağmen ramazan grubumuzla kilo verdik 69.5 e kadar düştüm..
Sonra geri aldım..
Baktım olcak gibi değil, 2015 Ekim itibariyle SPORU yaşamıma kattım.

Bugün o gördüğüm en düşük kiloya şükürler olsun tekrar ulaştım, SPOR mucizesi. Haftada üç gün 1,5 saati, ve tabii ki beslenmeyi de düzene koyarak, maalesef çikolata pasta tatlı börek ve ekmek pilav makarna yersen ve akşamları özellikle dikkat etmezsen mümkün mü! Asla! ama örnek veriim spora gitmeden çocuklara puding yapmıştım, spordan gelince o pudingten sadece 1 tatlı kaşığı yedim, duş aldım soda+ayran içtim ve pudingde de hiiç gözüm yoktu - zaten çocuklar hepsini yemiş- :))))

0

Durum tespiti,
Domatesli, biberli de olsa, az biraz tereyağında da yapılsa, yanında ev yoğurdu dahi kurtarmıyor ve akşam bir tabak dolusu bulgur pilavı %100 şişiriyor.

İtirafımdır:
Sadece bulgur pilavı değil, dün yediğim bir kase dolusu aşure, öğle yemeğinde götürdüğüm iki adet şekerpare de bu sabah 70.5 gelmeme neden oldu..

Dün spora gidip akşam 17:00 de tost ekmeğinden kaşarlı tost yiyince ve sonrasında spora da gidince oldum tekrar 69.
:KK66:
70 70 70 seninle vedalaşmak istiyorum, seni terk ediyorum!

X