Günlüğümü takip eden canım arkadaşlarım
Dün akşam iş çıkışında, kendimce radikal bir karar alarak evime çok yakın bir spor salonuna/fitness'a ekimde başlamak için görüşmeye gittim, doğrusu bi süredir düşünüyordum eliptik bisiklet almak geçiyordu aklımdan ama önce salonda bir ay denesem şu bisiklet nasıl bişey derken bu fikir ortaya çıktı bir spor salonuna yazılma fikri.. ve kayıt edildiğin an başlanıyormuş. Kaydımı yaptım, eve gittim küçük bir tabak kuru fasulye yedim, çocuklara makarna yaptım, üstümü giydim, kocam eve gelir gelmez çıktım ve yürüyerek salona gittim.
Salon erkek doluydu :) hepsi vücut yapıyooo inanamadım. Allahtan ben bayan hoca seçmiştim, yanıma da iki şeker bayan arkadaş geldi, sonuç mu! kan ter içinde 1,5 saat uğraştık yandıkça yandı kaslar hissettik. eğer spora gitmemiş olsaydım evde uyuz uyuz oturacak, bişi yesem mi yemesem mi derken üç beş tıkınacaktım. Spordan yürüyerek döndüm, duş aldım biraz dinlendim önce çok ağrıdı bacaklarım falan ama sonra geçti (daha önceki yürüyüşlerin yararı olabilir) bunun üstüne çocuklarla ilgilendim, çamaşır yıkadım iki posta onları astım, bulaşıkları yıkadım.. oooo daha noolsun :)))
Bu sabah 71,6 sporlu hayata başlangıcım.
Bu arada bu günlüğün miladı da doldu.. 120 gün bitti.. Ama bende sadece 1 kilo vermiş oldum 120 günde.
Şimdi günlüğüme sporlu bir yaşamla devam edeceğim.
Eski hayatım düzene girerse bu spor desteğiyle bir de üstüne fitleşirsem daha noolsun.
Bu arada spor dönüşü sadece 1 bardak süt içtim..
Yani hem akşam 6,30 da bir tabak ev yemeği ile yemek işini bitirdim hem de aburlop cuburloptan uzak kaldım, spor dönüşü onca emek ve terlemeden sonra bişi yemek nankörlük olacaktı.
Son olarak bu iş rayına oturursa nasipse bırakmayacağım.. aylık 85 TL.. müthiş ucuz bir değişim aracı!