- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- Konu Sahibi goldenheart
roxen2303 .!.:bende bugün acayip açım sürekli bişeyler yemek istiyorum vallahi
Canııım günaydın! Neler yedin dün? Ya da yememeyi başarabildin mi? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
roxen2303 .!.:bende bugün acayip açım sürekli bişeyler yemek istiyorum vallahi
günaydın:) akşam yemeğinde pilav yemem dışında gayet iyi oldu canım onda da ekmek yemedim ama pilavı çok sevdiğimden abarttım:))Canııım günaydın! Neler yedin dün? Ya da yememeyi başarabildin mi? :)
kendimi biliyorum 1 tane yiyim yeter demiyorum malesef daha geçenlerde 1 paket cips yedim..cuma günü 70,8 çıktım önceki cuma 71,6 ydım ama bozmak zorunda kaldım çok iyi gidiyodum aslında ama dediğim gibi 4 gün bozdum cenazemiz vardı evde değildim yinede 800 gram gitmiş sevindim:)roxen2303 canım yaaa sen de göz açıp kapayıncaya kadar bi paket bisküviye bana mısın dedirtmeyenlerden misin?
Benim gibiiii :)
Buna rağmen abur cubursuz nescafe için tebrik ederim.
Arada hala öyle delicesine bi paket devirdiğim oluyo.. (ama nadiren)
Menün gayet de güzel pilav da bence dengeli..
Şu an kaç kilosun, indin mi çıktın mı? ne durumdasın?
fotoğraf koymuyorumda tartıldığımda yazarım canım senin konunu takipteyim zaten kilolar yakın hedefler yakın olunca neler yaptığını okuyorum bende aktif olarak -25 kiloya veda günlüğüm- deyim bi bak istersen orda mini bir grubumuz var.. bende bu cuma 69 ları görmek istiyorum umarım sende görürsün:)Aramızda az bi fark var bu fark böyle davam etsin :) Sen de tartı fotoğrafı koyuyor musun? Benim topiğe de koyar mısın?
71.00 dim bu sabah
69 Olalım pazartesiye
☺☺☺sakin vazgeçme canım resmi görünce kendim geldim aklıma tam 1 ay tam 70.0 di baskül o 69 u çok görmek istememe herseye dikkat etmeme rağmen 70.0 düşünene 100 gr oynamadi ama bir ayin sonunda 5. Haftada 69.1 oluverdi bi duraklamaya girmissindir vücudun daha fazla dayanamayıp yeniden kilo vermeye başlayacak yeter ki artık veremiyorum diyip bırakmaBugün perşembe... olamadık 69... nolcak halimiz...
Diyet yapan es gerçekten de harika ayrıca yemek hazırlamak yok evde abur cubur yiyen yok benim eşim olusundan zayıf maalesef iyi yer aslında ama alamıyor adam dolayısıyla her şey giriyor eve bi Dr cips kola falan çok sever e diyet yapanlardan bunları sevmeyen mi var neyden kilo aldık yani demem o ki diyet zor zanaat inşallah eşinle birlikte ulasirsiniz istediğiniz kiloya67.7 sabah tartısı ama eşimde diyete başlamaya karar verdi salı gün tartılma günü yapacağım kendime her sabah 1 2 kiloya kadar farklı rakamlar görmekten moralim bozuldu en iyisi haftalık tartılayım. Eşimin diyete karar vermesi çok ii oldu benim için daha motive olacam inşallah:)
evet canım yaaa pes etmemeye kararlıyım..☺☺☺sakin vazgeçme canım resmi görünce kendim geldim aklıma tam 1 ay tam 70.0 di baskül o 69 u çok görmek istememe herseye dikkat etmeme rağmen 70.0 düşünene 100 gr oynamadi ama bir ayin sonunda 5. Haftada 69.1 oluverdi bi duraklamaya girmissindir vücudun daha fazla dayanamayıp yeniden kilo vermeye başlayacak yeter ki artık veremiyorum diyip bırakma
su içmesem arada dikkat etmesem çok şişerim zaten. sen şimdi kaç kilosun peki? Cutemom007evet canım yaaa pes etmemeye kararlıyım..
ama hiç bırakmayıp diyette olduğuma artık karar verip bi akşam aç kalıp bi akşam deli gibi yemek hatasına düşmemem lazım. ya da bi ziyaret oluyo normal her bişeyden yiyorum kesin kararlı olmak lazım.
canım ben geçen yıl dediğin gibiydim sürekli diyet yapmaktan alıp vermekten ve sürekli bişiylere yasak gözüyle bakmaktan bu hale geliyoruz ben geçen yıl artık öyle bi hal olmuştu ki iki gün sıkıyordum ama nasıl bi sıkma üçüncü gün ne kadar abur cubur varsa alıp kusana kadar afedersin yiyordum sonra Allahtan hamile kaldım da ne buldumsa yedim 25 kilo aldım üstelik hamileliğimin çoğu ide bulantısıyla geçmesine rağmen yaptığım en byük hata kendi adıma bu kilo olayını takıntı haline getirip kilo verebilmek için her yola açık olmamdan kaynaklanıyordu her türlü diyeti denedim hatta so kiloları verebilmek için gittim piyasadaki ürünlerden kullandım o kadar ruh sağlığımı bozmuştum bu çok tehlikeli bişi insanın hayatını zindan ediyor o yüzden benim sana önerim çok aşırı düşük kalorili diyetlerden uzak dur çok fazla engelleme her zaman sonucundan davranış bozukluğu doğuruyor bi de ben kendimde şöyle bişi farkettim tek yönlü beslenmeye dayalı diyetşerde çok mutsuz olyorum işte ekmeği tamamen çıkrmak gereken veya meyveyi o diyet kötüdür bu saçmadır diyemem herkesin kendisine uyan diyet farklıdır esas olan diyet yparken seçeceğimiz yaşam tarzının artık bizim kalan hayatımızdaki yeme şekli olması gerektiğini iyice beynimize yerleştirmeliyiz o zaman e duraklamalarda bozarız çünkü bu bir diyet değil beslenme şeklim ne de veriğimiz kiloları geri alırız kendine kısa süreli ulaşılabilir hedefler koy ki ulaştıkça motivasyonun artar uzun süreli hedefler insanın cozutmasını daha çok kolaylaştırıyor ve dediğim gibi kilo verme süren uzayacak bile olsa mutlaka sürdürülebilir ve sürekli uygulayabileceğini düşündüğün bir beslenme şekli seç ve asla bırakma arada kaçamaklar illaki olacak önemli olan bunları telafi edebilmek ve yola devam edebilmek kusura bakma çok konuştum ama kendimi yakın hissettim sanaevet canım yaaa pes etmemeye kararlıyım..
ama hiç bırakmayıp diyette olduğuma artık karar verip bi akşam aç kalıp bi akşam deli gibi yemek hatasına düşüyorum. ya da bi ziyaret oluyo normal her bişeyden yiyorum kesin kararlı olmak lazım.
68.5 oldum şükür ayda iki kilo falan en fazla veriyorum ben zaten emziriyorum çünkü fazlası zarar istersen günlüğümü inceleyebilirsin sevgili günlük; yeni günlüğümün ismi eskiside zayıflama arayışım değişen yöntemlerim irademle olan savaşım gibi bişiydi hamilelikten öncekisu içmesem arada dikkat etmesem çok şişerim zaten. sen şimdi kaç kilosun peki? Cutemom007