Adı Tatlı, Kendi Acı "Çikolata Kistli" Hanımların Paylaşım Alanı

Söylediğim kişi ben değilim canım, arkadaşım. Kızlık zarı olduğu için vajinal bakılmadı. Bencede bir kaç doktora gitmekte fayda var.

Söylediğim kişi ben değilim canım, arkadaşım. Kızlık zarı olduğu için vajinal bakılmadı. Bencede bir kaç doktora gitmekte fayda var.
Hee tamam tamam anladım kuzum benim. Evet haklısın. Gelişmeler olursa haber verirsin, geçmiş olsun dileklerimi ilet kuzum.

Tamam canım bak bakalım bi , ama bebek çalışmalarına başladığın anda ovulosyon testini öneririm o şekilde takibini daha kolay yaparsın
Ben kendi ovulasyonumu anlayabiliyorum balböceğim Aşırı bir akıntım ve sancım oluyor ister istemez farkediyorum. Ama dediğin gibi testle garantilenebilir

Kuzuma desteğe geldim bennn.Atlatacaksin canim inşallah korkma ben varım hep destek tam destek ❤ aman seroş duymasın

Destek oluyorum canim yanlış anlaşılmasın yani

Ol ol kuzum desteğe lafım yok yanlız hissetmesin kendini benim gardasim B Brunello Cicinelli

Dineme imanima lafini bi benim kocam kullanir sanirdim ben Şok

İsim değişikliği yok sadece sizlerle kaynaşmaya çalışıyorum
Kızzzzzz siz benim çikolata kistli topiğimi çikolata gibi tatlılar topiğine çevirmeye mi niyetlendiniz ahah sizi yerimmm yerimmm. Isırtırım hemde Destekliyicilerim benim ahah, çok güçlüyüm sayenizde çok

Hanımlar kandaki CA125 oranından gayet net anlaşılıyor çikolata kisti, ona dikkat edin
Yapılacak bakalım o testler hep Hoş doktorum o kadar net ve emin konuştu ki. Tipik bir çikolata kisti, sen bile anlayabilirsin falan dedi gösterdi. Bakalım..

❤❤

Tabiki yicem en çok kardeşini yicen

Heee bu arada bu konu altında toplanan bütün çikolatadan dertli bacilarim umut hep var unutmayın emi sende unutma canım kardeşim benim hep yanındayım

Merhabalar maalesef çikolata kisti bende de var ve ameliyat olmama rağmen yenilemiş kist.. bu kistten kurtuluş yok
Bizde çocuk düşünüyoruz 15 aylık evliyim ve olmadı halen.. ben sizlere birşey sormak istiyorum çikolata kisti olan hanımlar; sizin de adetten 3-5 gün önce hatta bazen 7 gün önce kahverengi akıntı sonra da kahverengimsi kırmızımzı kanama oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar ben de 2 ay önce smear testi yapılırken öğrendim çikolata kistlerim olduğunu. Biri sağ yumurtalıkta 4 cm biri de solda 3cm. Karından da ultrason yapıldı orda bu kadar net gözükmüyorlardı. İşin garip yanı benim hiçbir şikayetim yoktu. Ne sancı ne yoğun kanama. Hala yok. Yalnız öğrendiğim gün soğan kürüne başladım ve kahverengi akıntım başladı adete kadar devam etti kürden heralde dedim doktora söylemedim. Adetten aonra o kahverengi leke devam etti akıntı şeklinde taa öteki adet olacağım tarihe kadar. Tam adet olacağım gün kırmızı bildiğiniz kan geldi azıcık. Aha dedim başlıyor. Lakin bitti gitti. Tertemiz oldum ne kahverengi ne kırmızı yok. 11 gün geçti adet de olmadım. Acaba diyorum çok kafama taktım da ondan mı böyle oldu. Ya da kistlerle mi alakalı hormolarım mı şaştı? Gebelik testi yaptım 6 7 tane yok hep negatif. Olmuyorum adet olsam 3. Günü gidip kan vericem sizin gbi. En son temmuzda vermiştim her şey normaldi. Değişmiş olabilir değil mi? öğrendiğim günden beri her gün araştırıyorum forumları karıştırıyorum. Benim gibi kahverengilerle başı dertte olan var mı? Bu nedir ya

Sogan kürü çikolata kistine fayda etmıyor galiba bende yaptım 15 gün adetlerim gecikti bıkaç ay adet düzenim bozuldu hep geç olmaya başladım bazılarına iyi geliyor bazılarınada ters etki yapıyor sizinkide öyle olmuş olabilir

Benim hiç adet öncesi kahve akıntım olmadı ama adet bitimi son gün falan kahve akıntı geliyor yogun kanamam oluyor ve pıhtı şeklinde oluyor genelde benimki

Benim hiç adet öncesi kahve akıntım olmadı ama adet bitimi son gün falan kahve akıntı geliyor yogun kanamam oluyor ve pıhtı şeklinde oluyor genelde benimki
Anladım canım demek ki o da herkeste farklı. Bide sen kist küçülmesi için birşeyler kullanıyorsun galiba. İşe yarıyor mu kullandığın şeyler ve kistin kaç cm?

Evet oluyor

Anladım canım demek ki o da herkeste farklı. Bide sen kist küçülmesi için birşeyler kullanıyorsun galiba. İşe yarıyor mu kullandığın şeyler ve kistin kaç cm?

Yeni kullanmaya başladım canım aspir ve keten tohumu yagı aldım kullanıp kisti geçenler varmış benımde 15 gün falan oldu bitince yaglar gidicem doktora kistim 3 cm

Yeni kullanmaya başladım canım aspir ve keten tohumu yagı aldım kullanıp kisti geçenler varmış benımde 15 gün falan oldu bitince yaglar gidicem doktora kistim 3 cm
İnşallah şifa olur, bende bir macun kullanmaya başladım ama 8 gün kullanabildim bir sonraki adeti bekliyorum yeniden başlamak için. İnşallah hepimiz şifa buluruz. Kullandığınız şeyler faydalı olırsa bizinle de paylaşırsanız sevinirim bende paylaşacağım, inşallah etkili olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…