- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Canım instagram sayfalarını yazabilir misin
mucize.dogada sayfanın adı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım instagram sayfalarını yazabilir misin
Bana arkadaşım attı geçen gün instgram sayfasını alıp deneyeceğim bende daha da yatti aklima... https://instagram.com/mucize.dogada?utm_source=ig_profile_share&igshid=1lblsqj1f0ij5Etmezmiyim herzaman canım 1 senedir olmuyordu bizim ama 10 sene gibiydi gitmedigimiz hastane doktor kalmamıştı zor biliyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin çok bekletmesin inşallah dene tabi rahmi temizliyor enfeksiyon iltihap çok faydası var çikolata kistine polikistik over çok iyi geliyor ben eşimede keçiboynuzu ve keten tohumu yagı içirdim sperm sayı kalitesini artırıyor 1 ayda hemen etki edicegini hiç düşünmemiştim ama kullananlar hep ilk ay hamile kalıyordu bendeki bu şansla zor diyordum kısmet oldu çok şükür instagram kullanıyorsan sayfaları var bu yagları kullananların hamile kalanların paylaşımları bende paylaştım orayı incele almadan istersen
Canım kullanımda yarım çay bardağı ılık "suya" mı ekliyoruz 1 er tatlı kaşığı yağlardanSoguk sıkım orjinal yagını alın ben uşakta yapılıyormuş ordan getirtmiştim öncelikle aç karnına sabah akşam ılık yarım çay baydagına 1 er tatlı kaşıgı aspir yagı ve keten tohumu yagı koyup karıştırıp içtim tadı yok zaten kötü falan degil içebilir herkes çikolata kistine polikistik overa çok iyi geliyor
Sağol canımmucize.dogada sayfanın adı canım
Evet canım ilişkide sıkıntı olmıyor benim kistler. Ama kişiden kişiye değişir, kistin boyutuna da bağlı tabiPeki kist varken ilişkiye rahat girebilen var mı aranızda arkadaşlar?
Ben ilişkide bi sıkıntı yaşamıyorum. Solda 2 bucuk cm kistin boyutuPeki kist varken ilişkiye rahat girebilen var mı aranızda arkadaşlar?