Adı Tatlı, Kendi Acı "Çikolata Kistli" Hanımların Paylaşım Alanı

Bana arkadaşım attı geçen gün instgram sayfasını alıp deneyeceğim bende daha da yatti aklima... https://instagram.com/mucize.dogada?utm_source=ig_profile_share&igshid=1lblsqj1f0ij5
Sayfa bu dime canım...

Canım kullanımda yarım çay bardağı ılık "suya" mı ekliyoruz 1 er tatlı kaşığı yağlardan

kızlar merhaba ıkı defa laparoskopi oldum ıkıncısınde sol tüpüm alındı sonra tüp bebek yapıldı basarısız sımdı yıen kıstler cıktııııı vısanne kullanıyorum agrılarım durdu çokşükür suan soğan kürü yapıyorum sonra ılacı bırakıcam clife de bir macun aldım ordan cokhamile kalan olmus eger kalırsam kesınlikle sizide detaylı bilgilendiricem bu illet hastalıktan birgün kurtulucazzzzzzz ve bebişlerimiz olucak inanıyorummmm

Ölüyorum ağrıdan şu an.. aşırı ağrılı bağırsak hareketliliği var. Ölüp ölüp diriliyorum her adet. Karın ağrımı ilaç alıyor ama bağırsak ağrısı beni öldürüyor. Dayanamıyorum. Doktorların da yapacağı bi şey yok. Aşılama tüp bebek deniyor. ya bu ağrılar

Arkadaşlar ben çok sorunlar yaşadım ve baya bilgilendim bur dan sizlere bilgi vermek istiyorum ben çok çektim eğer ki bir kişi bile benim yaşadıklarımı baz alarak benım yaptıklarımı yapmassa eğer ki bunlardan kurtulmuş olur gelelim konuya 2016 ocakta çikolata kistlerimin olduğunu öğrendim birii 5 diğer 3 cm idi doktorlara gittik küçülmesi ilaç vs verildi yok hiç fayda etmedi ben o sıra zarfında soğan suyu içtim ve 3 cm olanı düşürdüm sonra bursa medikale gittim sürekli takipte kaldım yine gebelik olmadı sonra kistler felakett ağrılar yapmaya başladı bir yandan da çocuk istiyoruz ama olmuyor bir tüp bebekçinin kapısını çaldım ben bu kadar buyuk kistlerle tüp bebek yapamam dediiii ( keşkeee başka yere de soraydım en buyuk talıhsızlıgım ) sonra açık ameliyat yaparım deyince ordan kaçtım sonra başka doktor bulduk eğer ki bu kistler gidecek madem bebek ıcın olalm ama en kolay yolu olsun kapalı ameliyat olsun dedik kapalı ameliyat gerçekleşti çıkarana patlamış kist sonra gebelik saptanır dedilerr 2 ay denedik yok sonra kontrole gel dediler gittimm ben yinee şokkk kist geri gelmis hemde 3 cm
2 ayda nasıl olur da bu kadar çabuk oluştu sonra doktor çok büyük değil hemen klomen hapına başlayalım dedi 3 ay aynı şekil kullandık ve çatlatma iğnesi vurulmama rağmen hiç çatlamadı yumurtam gebelik olmadı ve doktor artık tüp bebek yapmamız gerektiğini söledi tamam dedik tüp bebek yapaılım sonra bursada en iyisi kimdir neresidir diye araştırdıkk Profosor murat aslan çıktı karşımıza gittik tamam herşey güzel 2 yumurta elde ettik hemen 5 gün oldu embiriyo yuklendı 12 gün sonra sonuç tüm umutlarrr tüm emeklerrr kocamann bir sıfırrrrr

tabi doktor yeniden gel işte rahme çizik atarız vs gibi şeyler söyledi ama benim kalbimdenn çıktı orasıı 1 ay geçti bir akraba istanbulda Bahçeçide yaptım gel senide götürelim güzel yer vs gittik tamam herşey güzel ilk sefer embiryo toplndı az dendi bir sonra ya yeniden toplndı ve sadece 1 embırıyo cıktı toplam 3 embiriyo donduruldu ve işteee baş sebeb rahm filmi çekin dedi doktorummm diğer doktorda sormuştu kist ameliyatındaçekilmişti demişti tamam o zaman deyip kestirip atmısştı bu doktorum yeniden çektir dedi veeee çektirdim ve tüplerdee akıntı yani hidroselpiks denen bir illet varmışş ve bu tüplerden akan sıvı rahme inermiş ve hiç bir şekilde bebeği tutundurmazmış asit gibi bir şey mişşşş ve bunu sebebi sadece geçirdiğim kist ameliyatııı vee ben en basındaa kist ameliyatını olmak yerine başka yerde kistleri baskılatıp tüp bebek yapsaydım bunlar başıma gelmeyecektiii burdan herkese seslenşyorum kist ameliyatıııı nolur olmayınnnn ben neler yaşadımmm ne göz yaşı döktümm çok paralar döktümmm
vve benim iki tüpümdee alındı yeniden ameliyat geçirdimmm spnra yükleme olana kadar kist baskılansın diye beni menapoza soktular 14 şubatta bebeğim yüklendi ama oda nasibimide yokmuss dün 23 olan beta hcg değerimiz 6 ya düştü bebek çabalamışş tutunmak için ama yine olmamış ben pes etmiyorum herşey Allahtan amaaa çoook güzel araştırınnn sizin için ne iyi olacaksa bir doktor ile kalmayınnn en baş tüp bebek deneyin acele oldu vs daha çok erken demeyin bu pis illet kistler insanın vücüdüunu maf ediuor yumurta çatlamasını tüplerini rahmin şeklini, öğrendiğiniz anda hareket geçinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…