Duymadım canım ama ben izm. in en prestijli ün salmış hastanesinde çalıştım , doktor gelir birebir paylaşırdı. Ameliyat edilmeyecek hastaya ameliyat yap 20bin tl kazanıcaz demişler. Doktor kızmış ben açıp kapatamam çok biliyosanız siz yapın demiş
ağzım açıkk kaldı doktoru dinlerken , daha neler neler var bir bilsen. Yakın zamanda izm. ege üniv. hastanesinde de doktorla macera yaşadık. 95 yaşındaki anneannemiz yemek yemediği sürekli istifra ettiği için hastaneye kaldırdık, bağırsak düğümlenmesi olduğunu ameliyat olması gerektiğini söylediler. Rahmetlinin kalbi var , solunum yetersizliği olduğu için makineye bağlıydı zaten , masada kalıcak ama illa ameliyat edicem , ölürse bile en azından uyuyarak ölür dedi doktor
anestezi uzmanı geldi dürüstçe söyledi ameliyata bile başlamadan ben anesteziti verdiğim anda hastayı kaybedebiliriz dedi, doktor ordan atladı belden yaparız dedi. KAyınvaliden hayır istemiyorum dediği halde , siz ölmesini istiyosunuz , savcıdan izin almak gerekiyor yapın derse yaparız , o zaman odasına girin hastayı kaçıırın, biz burda neler görüyoruz malı mülkü için neler yapıyolar dedi. Ben hayatımda ömrümde görüp görebileceğim en çirkin doktoru gördüm, onun yalanını ortaya çıkartmak için nöbetçi savcıya bile gittim. Sırf üniv.öğrencilerine kadavra çıkartabilmek için gözümüzün önünde film çevirdiler. Doktorlara ciddi anlamda güvenimi yitirdim. Onların gözünde bir can ya da insan değiliz (bazıları için geçerli) et parçası , kadavra , para ne derseniz diyin bundan ibaretiz. Allah bizi öylelerinin eline düşürmesin.