Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözünüz geçiyo mu peki merak ettim de geçiyosa bende yaparım![]()
bende yaptım kızlar dün akşam istemeye geldiler. herkesin kahvelerini verdim onunkisini sonradan götürdüm kuzenler ve ben içine tuz ve karabiberi bastık am aşkım hepsini içmiş canım benim yaa
Geçiyor canım sözümüz :)))geçiyo canım geçiyoo....:))):lepi:
bende yaptım kızlar dün akşam istemeye geldiler. herkesin kahvelerini verdim onunkisini sonradan götürdüm kuzenler ve ben içine tuz ve karabiberi bastık am aşkım hepsini içmiş canım benim yaa
ya kahveler karışırsakaydirigubbakcemile3
ben yaptım ve ıcıne bır suru tuz koydum ama bı dıkıste ve yuzunu bıle eksıtmeden ıctı herkes dedıkı ıcıne tuz koymadınmınormaldede bunyesı cok hassas koymucaktım ama kız arkadasım koydurdu
ama ıctı walla tek dıkısde cok guzel bıseymıs gıbı ahah
E içmese sonradan başına gelceklerden korkmuştur çoçukçağız.Valla benim nişanlım içmeseydi yanmıştı artıkklava:
Karışmasın diye önce büyüklerinkini dağıtıyorsun,sonra onunkini götürüyorsun.Anam karışsa facia olur herhalde düşünsenize kızım sen ne yaptın ne kodun bunun içine deseler.:1shok:
:teytey: İlahi bu da değişik bir işkence :) Bir arkadaş vardı Kayınvalidesinin köyünde tuzlu kahve gönlüm yok demekmiş, Bizde Genç kız damat adayına tuzlu kahve verirse gönlüm sende demekmiş, Damat da kızı almaya niyetliyse son damlasına kadar içecekmiş :)ay bende öyle urfa isotuyla işkence edeyim derdim hep...ama bir tepeleme yemek kaşığı şekeri boca edeyim..içi bayılsın...