How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme Adettendir Tuzlu Kahve Yapılır

kaydirigubbakcemile3 kızlar anılarınız cok cok komık koptum rsmen,
ben de kesin tuz atmayı planlıyorum yarım tatlı kaşıgı tuz koyucam bakalım ne yapıcak benım tombiş :)
ilerde anısı bıle guzel olur ya anlatması bıle hoş :)

kaç tatlı kaşığı oluyor peki bırınız 2 tatlı kasıgı demıssınız kör olur be cocuk :D 1 tatlı kasıgı da cok gıbı ama :) komedı ya hihoyyyt

BENDE ATTIM:)
İLK BİRAZ DÖKTÜM.BENİM YAKIN ARKADAŞIM DEDİ O SANA ÇOK ÇEKTİRDİ KAHVESİ BARİ BOL TUZLU OLSUN:)BOCA ETTİ TUZU
SORA GÖTÜRDÜM VERDİM HEPSİNİ İÇTİ YAVRUMMMM.
ANNESİ ÖĞRENDİ DEDİ OĞLUMA NASIL KIYDIN:p

ben baya niyetlenmiştim ama teyzemler kıyamadı nişanlıma koymadık:dilcikar:
hatta kayınvalidem bile mutfağa gelip "tuz biber koymadınız mı" diye sordu:roflol:

bende yaptım ama benimkide altta kalırmı kahveyi verdim ilk yudumdan sonra bunun tuzunu eksik koymuşsun deyip cebinden tuzluk cıkarıp tuz ekti içine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herkes ban güldü tabii:1rolleyes: ama hepsini bitirdi :)

ama intikamım fena oldu giderken ayakkabısına bana getirdiği güllerin dikenini yerleştirdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benımde ısteme garıp oldu kaınbabam bıraz acele ettı heyecandan sanırım :) khve gelmeden ısteyıverdı benı ustune ıctıler artık kahveyı ben sevgılımı daha onceden korkmasın dıe kandırdımyerimseniben sana sekerlı kahve werıcem tuzlu yapmam ama oyun yapalım fılan dedım tereddutsuz ıcsın dıe tabıkı bana guvenen askım getırdıgım kahveyı yudumlayınca ıcınde tuz oldugunu anladı ama ıctı yıne tatlım yarısını kıyamadımsüprizzzzz aldım elınden ama nasıl oyuna getırdım gıkı bıle cıkamadı :lepi:

kahveleri kız kardeşim yaptı sag olsun baya tuz attı onu kahvesi ayrı gelince anladı zaten ablasıda hemen atladı bizim oglumuz com şekerli sever dıye bende öle yaptım zaten dedim aldı yudum yudum hepsini içti hemde türk kahvesi hiç sevmes ben içmez diyodum ama canım benim içti

bende tuzlu kahve yapmadım zaten çok gergindi kıyamadım hiç

bu kış gene gelicekler en güzel kahveyi ona yapıcam tabiki en çok o hakkedio aşkım o benim yaa

K I Y A M I Y O R U M

pazar günü tuzlu kahve yaptım aşkım içti hemen :lepi:

kurban olurum artık hep bal gibi kahveler yapıcam aşkıma :asigim:

ay bende öyle urfa isotuyla işkence edeyim derdim hep...ama bir tepeleme yemek kaşığı şekeri boca edeyim..içi bayılsın...

bende yapıcam yapıcam diyodum sürekli bi gün tuttu öyle bişey yaparsan dönerim babamlara baba kalk kalk gidelim bu kızı istemeyelim bi kahve yapmayı bilmiyo şekerle tuzu ayırt edemiyo der kalkar gideriz diyo maymun:D

Simdi düsünüyorumda benimki icmezde öyle birakirsa cok kizarim cook:umursamaz:

:1no2: kızmazsın kızmaz içer merak etme..ben de kıyamadım istemeye geldiklerinde bişe koymadım ama dün sözümüz vardı bu sefer ne bulduysam koydumalkisalkisalkis kanıma girdiler illa yap dediler ondan..kötükedihüso

Ben yapmadim cunku isteme toreninde kahveler verilmedi. Cunku babam dusunelim dedi kiz evi naz evi durumlari fln. Onlarda dedi kahvelerimizi icelim is tatliya baglansin ( kahve verilince kiz verildi demekmis ) babamda dedi iste biz o zaman kay yerine cay verelim hehe.

ben verdim valla. kötükedihüso
şöyle oldu. kahveler pişti dağıttım. tabi aşkımın ki ayrı olarak hazırlandı. içine tuz ve acı biber koydum. önceden beni seviyorsan yüzün düşmeden gülümseyerek içeçeksin dedim.
götürdüm verdim. annem tayzem abim filan herkes ona baktı. hiç yüzünü asmadan gülerek içti. canım benim. :asigim:
sonra gitmiş bardak bardak su içmiş. :roflol:
sonra bana dedi selin elinden zehir olsa içerim. :asigim:

benım annemle babam ayrılar.1.gun annemden ıstedıler.2.gun babamdan 3.gunde nişanolucaktı zaten:) 1.gun 15 kısıye kahve yaptım aşkımın kahvesının ıcıne evdekı butun baharatlardn doldurdum.tuzdan kımyondan pul bıberkırmızı tozbıber ve tane karabıber:) hayatımın anlamı gık demeden ıctı agzına gelen top karabıber tanelerını bıle yuttu zavallım.2.gun yıne yapıcaktım ama nişanı dusundum ve yapmadım.midesibozulup nişanımmahvolsun ıstemedım.:))) galıba fazla acımasızım

Back