• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Adettendir Tuzlu Kahve Yapılır

ben önceden tuzlu kahve yapacağımı söyledim nişanlıma. o da ''içerim ne olsa senden önemli mi'' diyordu gülerek. kahveleri getirirken teyzem nişanlıma, ''nasıl içeçeksin bakalım tuzlu kahveyi yandın'' demiş. o da '' eğer ben onu tanıyorsam bana kıyamaz'' demiş. ben bu esnada yapmıştım çoktan kahveyi ve tuz koymamıştım. :) bir yudum aldı ve göz göze geldik. gülümsedi ve baktı sevgiyle. tuzlu kahve içip de yüzünü buruşturacağı andan onlarca kat daha değerliydi o an. iyi ki koymamışım tuz falan. :1rolleyes:

Biz yapmıştık eşime arkadaşımla..kaydirigubbakcemile3 Hatta abartıp içine karabiber, acı biber falan koymuştuk:bbo: Canım aşkım ya zorla da olsa içti hepsini:asigim: Annem sürekli içme canım, bak için bulanacak kötü olacaksın demesine rağmen...:asigim:

benımkı tuvalete geçme bahanesıyle mutfaga geldı sakınnn aklınızdan bıle geçırmeyn dedı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende ypmadm kyamadm kaydirigubbakcemile3

:utangac:kötükedihüso bende düşünüyorum yapmayı ama bi tarafdan da kuzuma kıyamıyorumm

çok güzel hatıra olur aslındaaa... benide bayamda istemeye gelecekler valla yapmayı planlıyorummmmm :olmaz:

koy koy kesin koyyy walla dediğin gibi ileride süperr hatıra olur hem onun o anki yüz ifadesini görmeye deger :D bende beni istemeye geldiklerinde koyucammm daha 3,4 sene war ama ozamanda gelirr artıkk napalım ahhh ahh.. :)

Beni istemeye geldiklerinde ben de tuzlu kahve pişirmiştim. Hatta benden habersiz teyzelerim de iki kaşık tuz koymuş; tadına baktığımda gerçekten çok kötüydü:)) Nişanlım kahveyi sonuna kadar hiç istifini bozmadan içti. Sonrasında teyzelerim kahve çok kötüydü dimi diye sorduklarında "yoo gayet lezzetliydi ellerine sağlık" dedi bana gülümseyerek. Görümcelerim hala derler neden tuzlu kahve vermedin adettendir diye :DD Hiç kimseye bana gelen kahve tuzluydu dememiş:))

ben eşime demiştim tuz koyucam kahveye diye
ya yapma falan dedi
biz önce çay koyduk misafirlere
sürpriz yaptım çaya kattım kızlar cidden çayda daha iğrenç oluyor ve hiç beklemiyodu
çayı tamamen içti almaya gittim bir bardak daha istemez mi
tabi ona koymadım
velhasılıkelam kahveler yapıldı ona da tuz kattım
çok gülmüştük
şimdi diyo ki çaya koydun ya kahveye koymazsın sandım
bizim tarafta o kahvenin sonuna kadar içilmesi
SENİNLE ACI TATLI HERŞEYE VARIM :asigim:anlamını taşıyor
sırf bu yüzden bana da yapsalardı onu mahcup etmemek için hepsini içerdim:asigim:

kahveleri dağıtırken görümcemin eşi "gökhana kahve yok mu?" dedi. ben de imalı imalı "gelecek gelecek" dedim. anladılar zaten :) benimki zaten kahve sevmez bi de ben tuzlu ve karabiberli götürdüm. ağzına almasıyla irkilmesi bir oldu :D sonra ben karşıdan kaş göz yaptım içsene diye, biraz daha içti. hiç de acımam ne acıycam yau. ama annem acıdı, kıyamadı damadına; aldı elinden. ama sonra damadı kızına kıyınca içten içe "iyi ki de yapmış" demiştir sanırım. zaten istemeye gelindiğinde bir tek o an bize aitti; gerisiyle bizim bi ilgimiz yoktu ki. hoş bi anı oluyor bence. ama sonra ben de denedim. hakikaten iğrenç oluyormuş :bbo:

ama o günün espiriside o evlenince bile o günü unutamıyor o an ikiniz içinde farklı oluyor zaten kahve ve istme dışında sizden konuşan olmuyor gece boyu.bizde herkes biliyordu yapacağımı ve çok eğlendik

Back
X