Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cumarteside sözüm olacak hayırlısıyla yine yapıcam diye korkutuyorum bu sefer karışım fena olcak diyorum ama kıyamama çikolatalı yapıcam Tuzlu kısmı çok koomikti yaa çay faslında çayınıda ben götürdüm diyo ççok korktum içerken Bol şanş yap tabiki çok komik çokkkk
Ben yaptım kızlar çok komik oluyor... tabii nişanlıma eminim komik gelmemiştir ama en azından güzel bir anı olarak kaldı... o gün kahveleri ben yapmadım zaten o heycanla hiç kimse yapamaz heralde ama servisi yaparken nişanlımı atlayıp geçmem herkesin ilgisini çekti... ona ayrı bir fincan ve tek olarak getirdim kahveyi ve herkes oooo yandın falan demişti. 1 çay kaşığı tuz attım ve birde limon sıktım içine ama gene de bitanem ellerinize sağlık çok güzel olmuş dedi
ben yapmadım
yapmayı çok istedim ama
eşim yaparsan halıya çıkartırım kahveyi zaten sevmiyorum dedi
normal kahve yapmamıza ragmen yarısından çogu duruyordu
Benim 25 Nisanda olacak isteme ve nişan ama kahveye tuz falan koymayı düşünmüyorum. Zaten midesi rahatsız, kahveyi de hiç sevmiyor normal kahveyi içerse şükrederim :)
Arkadaşlarım biraz zorlayacak beni tuz dökelim diye ama ne yapayım :)
Bence çok gerekli bir adet değil..
Benim 25 Nisanda olacak isteme ve nişan ama kahveye tuz falan koymayı düşünmüyorum. Zaten midesi rahatsız, kahveyi de hiç sevmiyor normal kahveyi içerse şükrederim :)
Arkadaşlarım biraz zorlayacak beni tuz dökelim diye ama ne yapayım :)
Bence çok gerekli bir adet değil..