How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme Adettendir Tuzlu Kahve Yapılır

bende yaptım ama benimkide altta kalırmı kahveyi verdim ilk yudumdan sonra bunun tuzunu eksik koymuşsun deyip cebinden tuzluk cıkarıp tuz ekti içine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 herkes ban güldü tabii:1rolleyes: ama hepsini bitirdi :)

ama intikamım fena oldu giderken ayakkabısına bana getirdiği güllerin dikenini yerleştirdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İntikamın çok acı olmuş kız sırnaşık şey

Arkadaşlar aranızda hiç yanlış kişiye tuzlu kahve veren oldu mu ?? Ben son olarak kayınbabam , babam ve onun kahvesini verdim. Ortaya onun kahvesini koydum kayınbabam aldı. Babamda diğerine el uzatıyordu kaş göz işareti yapınca diğerini aldı.

yaa bu çok güzel bi adet bence.kötülük yokki içinde eskiden süregelen tatlı bi şaka bence.
bende 3 ay önce koydumkaydirigubbakcemile3
ben koydum arkadaşım vardı yanımda bu az sen kıyamıon bırak ben koyarım dedi doldurdu:sinifsinif:
götürdük hepsini içti yavrum:teselli:
sonra annesigil öğrendi kayınvalidem bütün gün oğluma nasıl kıyabildin dedi durdunaniknanik
:lepi::lepi::lepi:

Biz düğünü hemen yapmak isteyince büyük nişan yapmaya gerek duymadık söz-nişan bir arada oldu benim saçlar yapılmış üzerimde abiye elbise kahve yapmakla uğraşamıycağım için 2 akrabamız kahveleri yaptılar ben dağıttım eşimi en sona bıraktık fincan karışmasın diye yerimseniben oda anladı zaten durumu ama ben önceden ona "kahveyi içmemek kızı istemediğin anlamına gelir" gibi bişeyler uydurmuştum :jeyyar: kahveyi yapan hatunlar ve ben geçtik karşısına içişini izledik garibim ses çıkarmadan içti hepsini sonrada yanımıza gelip "senin için zehir olsa içerim" diye diye 2 bardak suyu götürdü kahvenin üstüne kaydirigubbakcemile3

Istemeye geldiklerinde nisanimizi da yaptik...esime özel tuzlu kahve yapmistim...annem biliyordu tabiki ve icti...1 yudum daha aldi ama annem dedi kizim normal kahve getir, kiyamadi damadina!!! ;))))) ama cok güzel bir ani....

Ben o anki heyecanla yapmadim kiyamadim galiba..
Keske yapsaymisim ayoooll icseydi bi güzel..
Neyse nasil olsa ömür uzun bi gün haberi olmadan tuzlu kayfemide icer :jeyyar:

bende yaptım... Bizim ki zavallım normalde ağzına kahve sürmemiş hiç sevmez ben de gittim abimin zoruyla( benden iki hafta öncede onun sözü olmuştu, o tuzlu içti ya intikamı damattan almak istedi) :) kahveye tuzu boşalttım... Aşkım hepsini içti dibine kadar, üstüne de 2 tane söz çikolatası yedi:1hug:

:)::)
ay inanmıorum bayanlar bunları okuyunca evleneselim geldii:(
ufff benm nie böle olaylarım yokk:(
biran önce olsun istiyorummm cok özenndimm:) {{{Allah hepinimizi mutlu etsin inş}}}

,ben bi yerde dinledm.d.d..d (Su Gibide)
kızın biri tuzlu kahve yapcakmıs istemeye geldiklerinde..seker yerine tuzu karıstırmasınmı :o
herkes kendisne damada yapılan kahvenin geldiğini sanmıslar ve caktırmadan içmişler..d.d..d.d.dpuhaa..d.d.d

:)::)
ay inanmıorum bayanlar bunları okuyunca evleneselim geldii:(
ufff benm nie böle olaylarım yokk:(
biran önce olsun istiyorummm cok özenndimm:) {{{Allah hepinimizi mutlu etsin inş}}}

,ben bi yerde dinledm.d.d..d (Su Gibide)
kızın biri tuzlu kahve yapcakmıs istemeye geldiklerinde..seker yerine tuzu karıstırmasınmı :o
herkes kendisne damada yapılan kahvenin geldiğini sanmıslar ve caktırmadan içmişler..d.d..d.d.dpuhaa..d.d.d

ay bu çok ilginç olmuş ya :roflol: :roflol:

ben yuz koymadım onun kahvesine tükürdüm:) bir yerden duymuştum sözün geçermiş öyle yapınca die..:)

tükürüncede söyledim zaten canım hiç tiksinmez benim birşeyimden..:)

Sözünüz geçiyo mu peki merak ettim de geçiyosa bende yaparım kaydirigubbakcemile4

Ahh ahh içiremedim tuzlu kahveyi kıyamadım sevdiceğime...:oklava:
halbuki ne güzel şimdi gırgır geçerdim nasıl içtin amaa... diyesengözlerimebaksanab

ya kızlar peki onu nasıl ayarlıyorsunuz ya ona yaptığınız kahveyi bir başkası alırsa...
tamam ona en son veriliyor ama ona gidene kadar kaç kişi bardak alıyor yani...
opnu hiç anlamamışımdır????

hiç öyle şeylere gerek duymadım çünkü zaten çok heyecanlıydım.bence boşşş inanışlar bunlar..riske atmaya hiç gerek yok güzelim kahveyi...ya başkası alırsa...saçmaa:içelim: :1hug:

katılyorum ben de yaptırmadım ne gerek var durduk yere midesini bozmaya:umursamaz:

benide bikaç hafta içinde istemeye gelicekler tuzlu kahve yapmayı bende düşünmüyorum hem kahveyi sevmiyo hemde midesi hassas

opuyorumnanaktanBENDE YAPTIM BENDEEE İÇTİ CANIMIN İÇİ HEMDE SON DAMLASINA KADAR AMA SONRA SU İSTEDİ EEE KOLAY DEĞİL 7 SENE BEN BEKLEDİM ONU Bİ KAHVE İÇSİN YANİ Bİ ZAHMET :D

Back