Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de geçen yaz olmuştu istemem, ben de yapmıştım nişanlıma tuzlu kahveyi:)) bizde adet, herkesin kahvesi tek tepside gelir, damada en son ayrı tepside tek getirilir ve herkese su verilir ama damada su verilmez bende nasılsa beni sonraları sinir eder diye, 1 kaşık kahveye 1 kaşık tuz katmıştım :)) hatta kahveyi yaparken kayınvalidem gelmişti mutfağa ve gördü, güldü gitti: :))) sonra nişanlım da kahveyi bir güzel içti, dibinde 1 damla su bırakmamış sadece telvesi duruyodu şimdi arada beni sinir edince, ohhh iyi ki de yapmışım diyorum sonuçta kimse tuzlu kahveden ölmemiş dimi ama :dance:
bende koymuştum tuz;biraz fazla kaçırmışım;hatta abartım bi çimdikte karabiber attım:lepi:
eşime en son verdim;biliyordu zaten;hiçbişey olmamış gibi içti bi güzell ve o sessizlikte tuzu az olmuş ama eline saglıkdedikaydirigubbakcemile5
tabi biz bastık kahkahayıkaydirigubbakcemile3
yarısında aldım elinden kıyamadım..mutfaga erkek kardeşim geldi çok meraklıdır kendisi;abla versene nasıl olmuş merak ettim dedidelikafadulden
bizede güzel bir anı kalmış oldu işte..
ßen yaptım :lepi:
Hemde 2 tatlı kaşıgı tuz koydum garibimin o kalabalıkta hiç sesi çıkmadan sonuna kadar içti kaydirigubbakcemile3
Aşkım yaa seviyorum :asigim: