How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız İsteme Adettendir Tuzlu Kahve Yapılır

kahveleri kardeşim yaptı, sevgiliminkini ayırdık. azıcık tuz koydum fincanın dibine; ama vicdansız kardeşim ekledikçe ekledi tuzu, durduramadım. zavallıcık da içti kahveyi; biras laf da soktu tabi kaydirigubbakcemile3

ayy ben yapmak istiyorum hatta o anı görmek için sabırsızlanıorumkaydirigubbakcemile3kıyamamakla hiç alakası yok bence ne alaka o zaman çocuk doğururkende o size kıyamasın hiç çocuk istemesin yada ilk geceki acıyı hiç yaşatmasın bunun kıyamamakla alakası yok o da sonuçta bi eğlencesi ve ben çok istiyorum yapmak ben onu o kadar beklemişim bunca yıl gözüm onda<n başkasını görmemiş ne acılara çekmişim o da iki yudum tuzlu kahve içiversin hatta ben karabiber acı biber hepsinden koymayı düşünüorumhihoyyyt:jeyyar:

bu Cumartesi geliyorlarzemuszemus tuzlu kahve yapmayı düşünmüyorum, açıkçası saygısızlık olarak görüyorum. aynı şeyin kendime yapılmasını istemezdim, kesin kusardımkaydirigubbakcemile3sonuçta evimize misafir geliyor, güzelce şekerli kahve yaparım.

saygısızlık olarak düşünmeyin biz tuz koyalım dediysek içini tuzla dolduralım demedik çok az bu adettr ve bizim köylerde bende gelenekleri göreneklerimizi çok seviyorum yapıcam yani

benim de geçen yaz olmuştu istemem, ben de yapmıştım nişanlıma tuzlu kahveyi:)) bizde adet, herkesin kahvesi tek tepside gelir, damada en son ayrı tepside tek getirilir ve herkese su verilir ama damada su verilmez :D bende nasılsa beni sonraları sinir eder diye, 1 kaşık kahveye 1 kaşık tuz katmıştım :)) hatta kahveyi yaparken kayınvalidem gelmişti mutfağa ve gördü, güldü gitti: :))) sonra nişanlım da kahveyi bir güzel içti, dibinde 1 damla su bırakmamış :D sadece telvesi duruyodu :D şimdi arada beni sinir edince, ohhh iyi ki de yapmışım diyorum :D sonuçta kimse tuzlu kahveden ölmemiş dimi ama :D :dance:

benim de geçen yaz olmuştu istemem, ben de yapmıştım nişanlıma tuzlu kahveyi:)) bizde adet, herkesin kahvesi tek tepside gelir, damada en son ayrı tepside tek getirilir ve herkese su verilir ama damada su verilmez :D bende nasılsa beni sonraları sinir eder diye, 1 kaşık kahveye 1 kaşık tuz katmıştım :)) hatta kahveyi yaparken kayınvalidem gelmişti mutfağa ve gördü, güldü gitti: :))) sonra nişanlım da kahveyi bir güzel içti, dibinde 1 damla su bırakmamış :D sadece telvesi duruyodu :D şimdi arada beni sinir edince, ohhh iyi ki de yapmışım diyorum :D sonuçta kimse tuzlu kahveden ölmemiş dimi ama :D :dance:

cok sevdim ben bu adeti yaa....ama bizde öyle degil bende koymak istiyorum ama acikcasi nasil ayarlayacagimimi pek bilmiyorum...ama firsatida kacirmam annem olmaz öyle sey diyor sevgilimse pazarlik yapmaya yirtmaya calisiyor ama ben yapicam koydum aklima iste o an ki yüz ifedesini görmek icin hem sabirsizlaniyorum hem de hosuma gidiyor acikcasi.... ama nasil ayarlayacagim ya onu bilmiyorum......

Bizim isteme söz bir aradaydı ve çok kalabalıktı 60-70 kişi vardı günün en trajıkomik olayıda sözlüme kahve vermeyi unutmuşuz : )

Bu adet benim bildiğim eskiden kızlar istemeye geleni beğenmediği veya istemediği olursa kahveyi tuzlu veya acılı yaparlarmış ( zıkkım içsin der gibi kaydirigubbakcemile3 )
Ve bende aşkıma tam tersi booolll şekerli bi kahve yaptım öyle ki fincanın nerdeyse yarısına kadar şeker doldurmuştum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heheehee öyle bi içti ki hala unutamıyor o tadı sempatiksalakcinni

bende koymuştum tuz;biraz fazla kaçırmışım;hatta abartım bi çimdikte karabiber attım:lepi:
eşime en son verdim;biliyordu zaten;hiçbişey olmamış gibi içti bi güzell ve o sessizlikte tuzu az olmuş ama eline saglıkdedikaydirigubbakcemile5
tabi biz bastık kahkahayıkaydirigubbakcemile3
yarısında aldım elinden kıyamadım..mutfaga erkek kardeşim geldi çok meraklıdır kendisi;abla versene nasıl olmuş merak ettim dedidelikafadulden
bizede güzel bir anı kalmış oldu işte..

Ben de tuzlu yapıcam kahveyi kesinlikle:1: Bana diyo ki bide aşkım yapmazsın sen bana kıyamazsın di miiii falan :1: Valla kıyarım hem de öyle bi kıyarım kiiiiiiii:10: Ama ben de kahveyi içtikten sonra senin aldığın gibi bi cevap alıcam muhtemelen, esprilidir aşkım yani mutlaka bekliyorum orda bişeyler patlatmasını :61:

şoka girmesin, hem de beklerken biraz daha heyecanlansın diye ben 2-3 gün öncesinden söylemiştim ben aşkıma, aşkitom bak adettendir,sana tuzlu kahve vericem o gün ve sonuna kadar içmen lazım ona göre diye.
herkesin kahvesini verdikten sonra onunkini en son ayrı götürmüştüm, tabi millet biliyo,aaa ,damat kahvesi gidiyo dediler :))) teyzeler cin gibi yahu :)) aşkım sağolsun sonuna kadar içmişti :)))

:60:ben kıyamadım tuzlu kahveye ama 10 tane küp şeker attım boş göndermiyim dedim:9: şeker gibi olsun benim sevgilim dedim

geçenlerde abimle konuştuk bu konuyu. ben yapıcam istemeye geldikleirnde dedim.
"yapma ya yazık ya tansiyonu yükselir de ölürse o anda çocuk? o zaman görürüm seni "
dedi.
:9::9::9:
haklı mı ne?
ama ben yine de yapıcam bişiii olmaz benim bitanemee :9:

ben ne yapsam şaşırdım şimdi bol tuzlu mu bol şekerlimi...ama yok kıyamam ben ona yaa bol şekerli olsun da tatlı yiyiomuş gibi hissetsin:16:

Back