How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kız İsteme Adettendir Tuzlu Kahve Yapılır

hahah cok acimasizsiniz ya :D
ben kiyamam ya zaten heycanli olcak, sadece tarcin koymayi düsünüyorum. tuz gibi igrenc olmaz hic olmassa :D

yok yokk şimdiden bu kadar acıma :)) ilerde ahh keşke yapaydım dememenn içinnn :)) öncedennn yap:))
acımakk yokkk bak evlenince o sana acıcakmı... bu dediğimi unutma :))
kristal die biri demişti dersin :)))

ay yazık.. cok acımasızca olmuş buda :) bende gerci sırf tuzla kalmamıstım karabiber,kimyon ve sumak atmıstım :) elime onlar gecmşti o anda . suyu verdim koca bi bardak bide yanında lokumuda vardı cok zorlanmadı oyuzden :)

yok yok İyi Olmuş :)) Ellerime Sağlıkkkkk
ben suyu verdim ama Önceden İçrttirdimm :))) Bidahaada İsteyemedii..
Yerindende Kalkamadı :)))

Tuzlu kahve içiremem kiii :50: kıyamam sonra lavabodan çıkartamayız benimkini :D O yüzdennn bol bol bosbollll şekerli yapmayı düşünmekteyimmm :47:

canım bende eşime öyle bi kahve yaptım ki anlatamammm sadece tuzla kalmadım :) tarifini vereyim isterseniz sizde deneyin :)
1 fincanlık tarif:))
21 küp şeker
1 çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
yarım fincan turşu suyu
bide tarçın :))
ve eşime ben birşey deiştim kahvenin yanında su ikram edilince önce suyu içiceksin dedim...kahveden sonra suyu içersen 'hee kahvemizi beğenmedi'anlamına gelir annemler çok üzülür dedim :)) oda ikram ederken önce suyunu içti sonra kahvesini zar zor bitirdi :)) peşinden suda isteyemedi :))))
Bu çok iyiymiş ya :)))

Tuzlu kahve mutlaka yapılmalı ya işin güzel taraflarından biride o :1: ben utanırım tabi damat onu içerken :52: bide doğru fincanı damada vermek var ya 3,5 atarım ben :1:

Tuzlu kahve mutlaka yapılmalı ya işin güzel taraflarından biride o :1: ben utanırım tabi damat onu içerken :52: bide doğru fincanı damada vermek var ya 3,5 atarım ben :1:

Aynen canım bide karışırsa iş yaş :26: benimde isteme nişan bir arada 1 aya olucak inşallah bende şimdiden düşünmekteyim yapsammı yapmasammı ama bizimkiler çok kalabalık olur piyango başkasına vurabilir yüksek ihtimal :27:

Bana çok saçma geliyor.Damadın onu içememesi ve insanların ona gülmesi hiç hoş gelmiyor bana.Ben yapmadım , yapanada kızarım.Bide bazıları tuz olayını abartır da abatır.Herşey tadında güzeldir.

perşembe günü benimde istemem vardı. bana kalsa tuzdan başka şeylerde atcaktım kahvenin içine ama atıırmadılar sadece tuz attık 1,5 çay kaşığı :D bi kahve içiyo bi su içiyo aşkım benim zor olmuş ama sonuna kadar içti kahveyi :1: suyu elinden bırakmadı hiç:1:
hayatında bidaha nerde içcek tuzlu kahveyi güzel bi anı oldu işte

ben kaynanamların kahvesini yaparken kardeşlerimde sözlümün kahvesini yapıyorlardı.. dolayısıyla içine ne kattıklarını görmedim yoksa ben sözlüme böyle bir eziyet yapmazdım. öğrendiğim kadarıyla kahvenin içine envaye çeşit acı biber ile 1 kaşık tuz eheheheheh, işin en acı tafı ise sözlümün kahvesini sonuna kadar içmesiydi. canım ya bakkk üzüldüm gene:(((((

Ben erkek arkadaşıma daha istemeye gelmeden önce oturmaya gelmişti hiç beklemediği bi anda yapmıştım canım benim içti hepsini :)) hatta dibini sıyırdı :D

Sonra elinden zehir olsa içerim dedi daha ne desin :)

Bu cumartesi istemeye geliyorlar şimdi kendisini korkutuyorum tekrar içeceksin hazırla kendini diye :P

Ama yapmayacağım sürpriz olsun :)

Bende yapacağımmm tuzla yetinmeyip bol baharatlı bir karışım yapacağım ona :KK49::KK49:

Bol tuzlu yaptım dibini bile içti kocam..:nazar:
Suyu da heyecandan getirmedim kahvenin yanına :KK17:
Şimdi kahve isteyince "..tuzlu olmasın tadı hala damağım da" diye ekliyor:KK22:

Ben tuz koymadım.
Balla yaptım. Aşırı balla! Kahveyi içtikten sonra da "ağzımızın tadı hiç bozulmasın sevgilim" demiştim.
İçerken aksırıyo tıksırıyo yanındakiler de "acı geldiyse çikolata ye" falan diye çikolata uzatıyorlar.
Çok komikti. :KK71:

Benimde kuzenler sadece tuz koymuşlar ama baya abartarak onuda ve hepsini bitirdi :KK9:Bende tadına baktım baya kötüydü. Ben bir arkadaşta gördüm sonradan bal koymuş kahveye ömür boyunca bal tadında evlilikleri olsun diyemiş değişik gelmişti.

Dün bizde tanışma oldu veee tuzluğun yarısını boca ettim yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır :D ama beni kızdırmıştı yoksa yapmayacaktım. Yapın kızlarr yapın çok komik oluyor herkes çatladı gülmekten :D yüzü şekilden şekle girdi zavallım yaa kıyamam :D

Back