Kız İsteme Adettendir Tuzlu Kahve Yapılır

bende yapmak istiyorum ama annem nedense istemiyor gibi çünkü kuzenimi istemeye gelmişlerdi kuzenimde koyalım yenge dedi annem yok dedi ama ben yapıcam eheheh yaşasın muzurluk hep o mu bana muzurluk yapacak fırsatını bulmuşken kaçırmak olmaz :dance:

bizim isteme ve nişan aynı gün oldu ve evde yaklaşık 40 kişiydik. saolsun kız arkadaşlarım kahve konusunda servis dışında bişey bırakmadılar bana :) nişanlıma kahveni biz yapcaz dediklerinde kendisi içmem die inatlaştı. ama bedelini ağır ödedi. arkadaşlarım mutfakta ne buldularsa koymuşlar hatta nişanlımın kendi arkadaşları bile atmış. tuz, karabiber, pul biber ve kurutulmuş acı biberi kırıp koymuşlar içine. bana tepsiyi verdiklerinde kahvenin biri resmen kırmızıydı alkisalkisalkis muzurluktan geri kalırmıyım hiç gülümseyerek götürdüm kahveyi görünce benim yapıp yapmadığımı sordu ben de güldüm sonra dedi sen yapmadıysan içmem. ama öncesinde kahveyi içmesi konusunda çok tehdit ettiğim için aldı.

tabii herkes nişanlıma odaklandı içecek mi diye. bi ara kayınvalidem elinden almaya çalışmış kahveyi ama vermemiş (ben kahveyi verip kaçtığım için görmedim burayı) sonra iki yudumda içmiş hepsini. arkadaşlar resmen alkışladılar. çok komik ve güzel bi anı oldu (tabii benim için, nişanlım aynı şeyi düşünmüyodur sanırım)

bence herkes yapsın çok eğlenceli oluyo. kıyamam falan da demeyin :)))

Ben koymayı düsünmüyorum .. Adet meselesi'de sacma geliyor .. Yok icerse sabırlıymıss yada midesini rahatsız ederse belki benim gibi hassas midelidir? Yada hersey köprüyü gecene kadarsa orda sıp diye icebilir ama aslında sabırlı degildirr

Neyse komik olurdu ama ben düsünmüyorum ..

ayy bende verdimm ama sadece tuz deilll karabiber kimyonn canimin gözleri disari firladii
caktirmadan su su dedi aldim götürdümm oyyy

eveeet ben de yapmıştım bol tuzlu kahve zemuszemus
hatta eniştemler falan içmesin diye sölemişler ama bnm aşkım dibine kadar içmişti

ilginç fikirler edindim sayenizde:) bidahaki ay bnide istemeye geldiklerinde bnde yapcam bişiler ama tuzlu kahve olsa bile daha iyiydi dedirtcek bişi olmalı. Turşu suyuna kahve fikri iyiymiş ama dediğniz gibi oda iğrenç kokar. Karabiber kimyon tuz tamam oda bi yere kadar. Daha iğrenç ne var hımm:uhm::roflol:

cnm valla bende tuzlu yaptım bikaç gün öncesinden kendim denedim tuzlu bile iğrenç oluyor diğerlerini koyma bile yazık valla sadece tuzlu yapsan yeter yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 Ablaam enişteme kıyamamıştı tuz koydurmadı ama kuzeniminkinde hem tuzlu kahve içirip hem de kapıdan çaktırmadan video ve resmini çektik garibimin kaydirigubbakcemile3 annesi ve annenem içirmeyin nolur diye çok söylediler ama kuzenim olmaz içeçek demişti sositososito

Bende inşallah ogün gelince herşeyini sade içen, yanlışlıkla çayına şeker atsam söylenen aşkımaa bool şekerlii bi kahve yapıcam kaydirigubbakcemile3 Sanırım tuzluyu içirmeye kıyamam :kedi:

niye kıyamıyorsunuz ya bakıorumda herkes kıyamam dio. sevmek başka bu bşka cnm. elinizden tuzlu kahve bile içemicekse, ona bile kıyamıosanz yıllarca kahrınızı nası çektirmeye kıycaksınız

ben bayaaaaaaaaaaa bi tuz koymustum:)sevgili nisanlim bi yudumda yutuverdi kahveyi hiiic caktirmadan:)))

ben yapmadım yapcaktım annem bırakmadıkötükedihüso
püskürür agzından yada öksürük gıcık tutar rezil etme cocugu demişti kaydirigubbakcemile3

niye kıyamıyorsunuz ya bakıorumda herkes kıyamam dio. sevmek başka bu bşka cnm. elinizden tuzlu kahve bile içemicekse, ona bile kıyamıosanz yıllarca kahrınızı nası çektirmeye kıycaksınız

cnm sana katılıyorum ben kıydım çokta memnunum kaydirigubbakcemile3

sonuçta bir kere oluyor iyikide yapmışım :lepi:

bnde yapıcam valla daha 1ayımız var gelmelerne ama olsun ozmna kadar denemelerde yapabilirim tuzlumu daha iğrenç bşka baharatlarlamı dha iğrenç die:) ama eminim intikamınıda alır sonra bi şekilde:)

bnde yapıcam valla daha 1ayımız var gelmelerne ama olsun ozmna kadar denemelerde yapabilirim tuzlumu daha iğrenç bşka baharatlarlamı dha iğrenç die:) ama eminim intikamınıda alır sonra bi şekilde:)

benimde daha var gelmeleri yazda gelicekler ama kac kere konusmustuk bu konuyu kahvesine tuz koyarsam icecegini ama inkaminida alacagini söylüyor hep birde o an gözlerime bak diyor delikafadulden hatta her lafi acildiginda benimle pazarlik yaptigi bile oluyor.....zemuszemus koyacam ama isterse icmesinde göreyim ben...

ben yapmadım yapcaktım annem bırakmadıkötükedihüso
püskürür agzından yada öksürük gıcık tutar rezil etme cocugu demişti kaydirigubbakcemile3

annem banada kiziyor öyle sey olurmu diyor??? yinede yapacam ben ama...

pamuk_helva yap cnm banada dediler o eskidendi artık yapılmaz yapma benimde içimde vardı yapmak gerçi son 1 hafta kıyamam ben sana yapmam diye kandırdım onu ama istemede bir tanıdıkaları geldi cnm tuzu unutma dedi dedim yapmazsam ayıp olur bende yaptım :)

bendee kıyamam yaa bitaneme opuyorumnanaktan 4 yıl ne kadar zorluklarla geçti zaten. istemeye gelcekler 1 ay sonra onca zorluğu atlatıp bu aşamaya gelmişiz ne diyee bide ben köstek olayım kiii... tuzlu kahveye hayırrr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…