Kız İsteme Adettendir Tuzlu Kahve Yapılır

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
116
39
Kütahya
kızlar genelde kız istemeye gelince damada tuzlu kahve verilir hiç yapan oldumu.ben yaptım çok eğlenceli oluyor gerçi ben biraz çok koymuşum tuzu zavallım heba oldu ama:dance:

ben yapmadım
oğün ev okadar kalabalıktıki
kahveyi bile ben yapmamıştım.

ama şim sonrdan dedi ben bekledim tuzlu kahve diye
telafi edecegim inş. bir gün.

ben yapmadım iyiki de yapmamışım bence kötü bi adet yazık çocuklar zaten heyecanlı oluyolar stresli ve gergin oluyolar en az bizler kadar bide kahveyi tuzlu içmeyiversinler yanii size içirseler hoş olurmuuu bakim kıslarr ben şöleeeee bol köpüklü bi kahve ve buz gibi bi suyun daha hoş olacağını düşünüyorum

ßen yaptım :lepi:
Hemde 2 tatlı kaşıgı tuz koydum garibimin o kalabalıkta hiç sesi çıkmadan sonuna kadar içti kaydirigubbakcemile3
Aşkım yaa seviyorum :asigim:

beim bebegimde içti allahım ya 10günlük nişanlıyız eee8 sene bekledi içmezmi yaptıgın tuzlu kahve olsun dedi küçük bebegim

bende kahvenin içine tuz ve karabiber koymuştum yarısına kadar mecburen içti sonra kıyamadım başka kahve götürdüm
:jeyyar:

ben kahve yapmayı da unutmuşum ya, çok kalabalıktı bir de enteresan bir gündü, arada kaynamış kahve

ben zaten o heyecanla uğraşamam bi ton insana kahve yapcam
tuzlu kahveyi ona vercem diye nasıl uğraşcam amaannnn gereksiz bence...
ben kıyamam aşkımaaaa...

ben kahvenın içine turşu suyu ekldım eşim de tuz koyacağımı sanıyordu o kadar komık oldu normalde eşim tursuyu cok sever kahvenın ıçınde o kadar berbattı kı anlatamam ben 1 yudum bıle ıçemedım tukurdum ama eşim 1 fıncan dolusu kahveyı içmişti kendı annemdde yazık damadına hiç kıyamaz anladı benım bi işler cevırdığımi "oğlum içme bırak içme bırak"diye ıkıde bır uyardı ama ben kaş goz işaretlerımle butun kahveyı içirdim eşimin yanakları al al oldu o iğrenç tat dayanılacak gıbı değildi bı de tattan da öte hıç hesaba katmadığım bişey oldu ve odanın içini turşu kokusunu andıran iğrenç bi koku kapladı herkes anladı yanı bı terslık olduğunu ama cok cok guzeldı eşim hala zaman zaman anlatır gulerız bıze cok guzel bır anı kaldı hiç pişman dedğilim iyiki de yapmışım boyle bı yaramazlık gerıye dönme sansı olmuyor ınsanın hersey zamanında yaşanınca güzel oluyor

benı ıstemeye gelenler yaklaşık 7-8 kişiydi bır de benım annem babam ve buyuk olarak baannem vardı oyuzden 2 seferde goturdum kahveleri ve eşimin kahvesi en son 2.tepsideydı ve tabıkı ona en son verdım ya acayıp komık oldu o akşam da çok gulduk herşey bıttı artık çıkolata ikram edıyorum ben konusu açıldı 1-2 yakına arkadaşımız da vardı onlar dayanamadılar bu yaramazlığımı anlatamadan duramadaılar sonra hep beraber gulduk hem de cok gulduk eşimi çoook seviyorum

kızlar bu fırsat bidaha gelmesss bende kıyamamam ama adet yerini bulsun dimi ama :)) benim sürekli muzurluklarım olduğu için bunuda hoş görüversin nolcak yane :) tabi köprüyü geçtikten sonra ne olur bilemem tabanlara kuvvet kaççç kaçabildiğin yere

:asigim:yapmaz olurmuyum yaptim tabiiiiiiii
canim benim biricik kocisim yarisindan fazlasini icdi saolsun:asigim:
hatir icin cig tavuk bile yerim hesabi
hepsini bitiricekmismis aslinda ama annem dayanamayip kiyamadi ve kalk oglum götür kahveni dedi:mymeka:
bide kayinvalidemin dedigine göre tuzlu kahve getirirse gelin adayi gönlüm yok hayir demek anlamina geliyomus onlarin köyünde :)
ben sadece tuz katmakla kalmayip karabiber bol sekerde katmisdim :)
getirdigi kahveye dilimin ucuyla tadina bakmisdim allahim icim disima cikdi
o bide yarisini icmisdi yazik

subatin 15indede kizkardesimi istemeye geldiler oda aynisini yapti bende kamera cekimi yaptim oglumuz dudagini deydirip cekiyo :) ama o surat ifadesi herseye degerdi ya seyretdikce ölüyoruz gülmekden :)

ben kusur mu kalcam yanı ...
aaaaa aşk olsun tabııkı de yaptım hemde tuz karabıber we kırmızı pul bıberde koymustum ben en acısından ama 2 yudum aldı we bıraktı o anda fotocularımda belkemedeydı an an cektıler bıde vıdeo da cektı eniştem süper olmustu hatta az öncede baktım o halındekı fotosuna cok tatlıydı ya ama sonra hep bol bol sekerlı yaptım ılk başta kahve istemeye korkuodu yanı o kadar :roflol::roflol::roflol:

yani bende kıyamazdım yapmayacaktımda ama eşim sürekli yapamazsın dedi sen bana kıyamazsın yapmıcam damarıma basma dedim ama o dayanamadı bende sen görürsün dedim.gece bzim ev baya bir kalabalıktı iki oda doluydu herkese kahve verdim birtek eşimle dedem kalmıştı dedeme verdim tepsideki son fincanı dedemde oğlum sen al dedi yok sen iç ben ona özel getircem dedim.zavvallım kesin tuzlu gelcek demiş zar zor içti sonra mutfağa getirdi insan az koyar tuzunu ölüyodum dedi yazık ama hala çok güleriz çok eğlendik çünkü

yani bende kıyamazdım yapmayacaktımda ama eşim sürekli yapamazsın dedi sen bana kıyamazsın yapmıcam damarıma basma dedim ama o dayanamadı bende sen görürsün dedim.gece bzim ev baya bir kalabalıktı iki oda doluydu herkese kahve verdim birtek eşimle dedem kalmıştı dedeme verdim tepsideki son fincanı dedemde oğlum sen al dedi yok sen iç ben ona özel getircem dedim.zavvallım kesin tuzlu gelcek demiş zar zor içti sonra mutfağa getirdi insan az koyar tuzunu ölüyodum dedi yazık ama hala çok güleriz çok eğlendik çünkü

banada herkes ısrar etti tuzlu kahve yapmam konusunda
ama ben kıyamadım canım aşkıma yerimseniben

ben yuz koymadım onun kahvesine tükürdüm:) bir yerden duymuştum sözün geçermiş öyle yapınca die..:)

tükürüncede söyledim zaten canım hiç tiksinmez benim birşeyimden..:)

kayınpeder kahve istemedi...çarpıntı yapıyormuş...bende kahve yapamadım....benimkide bir oh çekti.....bir evlenelim tuzlu kahveyi içiririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…