- 22 Ocak 2016
- 176
- 126
adet döngüm 28 gün 5 gün adet görüyodum 6. gününde hamile kaldım. sonra ilişki yine oldu 12. günü sanırım. ben adet hemen sonra hamile kaldığımı hiisediyordum.Adet bitimi kaçıncı gün aklınızda mi birde tek ilişki mi oldu adet döngüsü hayirla buyusun prenses
adet döngüm 28 gün 5 gün adet görüyodum 6. gününde hamile kaldım. sonra ilişki yine oldu 12. günü sanırım. ben adet hemen sonra hamile kaldığımı hiisediyordum.
Canim yok onumuzdeki ay tekrar denicemArkadaşlar yok mu hamile kalan kimse
Ben vücudumu tanımaya çalışıyorum şuan adetinin 2. Günü afettim 5. Günü ovulasyon yapcam bakalım artikCanim yok onumuzdeki ay tekrar denicemsende durum nedir
Peki adetin sonuncu günü mü deneyecksin yoksa ovulasyon takibi ile mi?Ben vücudumu tanımaya çalışıyorum şuan adetinin 2. Günü afettim 5. Günü ovulasyon yapcam bakalım artik
Adetin sonuncu gününde ancak her ay atık yumurta olmuyormuş ben o yüzden adetin 5. Gününde ovulasyondan da bakcnPeki adetin sonuncu günü mü deneyecksin yoksa ovulasyon takibi ile mi?
Canim nerelerdesin deneme yaptin mi. Ben Bu ay denicemAdetin sonuncu gününde ancak her ay atık yumurta olmuyormuş ben o yüzden adetin 5. Gününde ovulasyondan da bakcn
Yok canım ya ben daha deneme yapmadım. Ne zaman adet oluyorsunCanim nerelerdesin deneme yaptin mi. Ben Bu ay denicem
Bugün adetimin ilk günü canim. InsAllah denicem Allah nasip ederse.Yok canım ya ben daha deneme yapmadım. Ne zaman adet oluyorsun
Inşallah canım. Beni de haberdar et canım bu arada 5. Günü ovulasyon da bir bakBugün adetimin ilk günü canim. InsAllah denicem Allah nasip ederse.
Tamam canim ederim insAllah.Inşallah canım. Beni de haberdar et canım bu arada 5. Günü ovulasyon da bir bak
Bu arada canım perhiz felan ve süt ve süt urunlerine ara ver birazInşallah canım. Beni de haberdar et canım bu arada 5. Günü ovulasyon da bir bak
Bu arada canım perhiz felan ve süt ve süt urunlerine ara ver biraz
[/QUOTE
Tamam sagol canim ederim. 2-3 gun cinsel perhiz ve esim 3 aydir takviye kullaniyor canim.
Vitamin takviyesi canim yani sperm kalitesini arttirmak icin 3 aydir kullaniyor bakalim insAllah Bu sefer erkek bebegimiz olur. Bunun disinda esim zaten sigara kullanmiyor ve saglikli beslenmeye calisti.Ne takviyesi canim
Inşallah. Bu arada ovulasyon testi yaparsan paylaşabilir misinVitamin takviyesi canim yani sperm kalitesini arttirmak icin 3 aydir kullaniyor bakalim insAllah Bu sefer erkek bebegimiz olur. Bunun disinda esim zaten sigara kullanmiyor ve saglikli beslenmeye calisti.