evet canım her ay 5.gün denedi tek ilişki geç tutti ama gönlündeki nasip olduCanim yengen Bu yontemi her ay bir kez adetin bittigi gun mu denedi
Sagol canim insAllah bizlere de nasip eder Allah. Peki bunun disinda baska birsey yapti mi yengenevet canım her ay 5.gün denedi tek ilişki geç tutti ama gönlündeki nasip oldu
Sagol canim insAllah bizlere de nasip eder Allah. Peki bunun disinda baska birsey yapti mi yengen
[/QUOTE
Yok canım hiçbişey yapmadı aksine çol asit tüketen biri beslenme biraz bos gibi imkanın varsa eşini Besle biraz
Canim işine yarar mı bilmiyorum ama ben hamile kalmak için kızımda ovulsyon testi kullandım tahminen yunurtalmadan 2 gün önce ilişki ovulasyon yumurtlama onlardan anlamiyorum tek ogrenmek istedigim adet bitimimi kiz oluyor oncesimi
Ben zaten kiz bebek isyiyoru.m neyapmaliyim simdiHayır o zaman kız bebek için Şansın artar erkek istiyorsan bu yönetimle adetin 5. En gec 6.gün tek gün tek ilişki denemelsin gerisi nasip
Tesadüf :) 24 ay boyunca her ay bebek denedik olmadı. En son bıraktım uğraşmayı. O ay da hamile kalmışım, stres yapmamak lazım demek kiCanim tesaduf mu oldu yoksa yontem daha once duymusmuydun
Aksine akıntım çok fazlaydıAkıntın falan yoktu dimi canım dongune göre 14 .gün yumurtlaman gerçekleşiyor
kızlar ne kdr tuhaf dimiaslnda baktıgıımz bütün yöntemlerde cvplara bakıyorm yüzde 50 50 kızda var erkekte. zaten doğanın dengesi bu yüzde 50 kız yada erkek 2 secenek benmde bu ay adetin ilk gününden sayarak 12. ve 13. gün ilşkim oldu 12. gün 2 kere 13. gün tek ilşşki oldu ve 15. günü yumurtlama günü olarak gösteriyordu program. ama ben kasık ağrısı ve uzayan akıntıyı 11. günde hissettim bence tahminlerime göre o gün yumurtladm. eğer öyleyse ilşkiler yumurtlamadan snra oldu programa göreyse önce oldu eğer hamile kalırsam cinsiyeti ne olur kestrmem imkansz
Cunku rabbim de izin verirrse kiz istoyorumNeden adet bitimi dusunuyorsunuz ben biyerde okumustum adet bitimi olan iliskide kiz olacagini
Aksine akıntım çok fazlaydı
Hala çok fazla
Hangi gün oldu bilmiyorum kiIlıski gününden bahsediyorum canım o gün akıntı varmiydi
Ben varım canımMerhaba arkadaşlar hamile kimse yok mu
Ama ben adet bitimi denemedim
Pardon ne iş yapiyorsunuzBen deneme yapmak istiyorum ama yaz sonrasi gibi is nedeniyle. Ama adetten hemen sonra tek iliski denicem
Pardon ne işle ugrasiyorsunuzBen deneme yapmak istiyorum ama yaz sonrasi gibi is nedeniyle. Ama adetten hemen sonra tek iliski denicem
Ben yurtdisinda yasiyorum burda bakanlikta hukuk danismanligi yapiyorum.Pardon ne işle ugrasiyorsunuz
Benim ilişkiden hemen sonra kızım oldu.