Allah bağışlasın, çok teşekkür ederim umut dolu mesajınız için
Tamamdır tedbiri elden bırakmamak gerekAğır falan kaldırma yat dinlen canım iş miş yapma ilk 2 ay hatta 3 ay risklidir hamilelikler
merhaba, ben dayanamayıp kan testi yaptırdım 75.32 çıktı beta hcg. son regl başlangıç tarihim 20 nisan. dış gebelik gibi geldi bana ama sizin betanız kaçtı acaba ?Kesinlikle olur o kadar koyuluktan sonra
merhaba ben kan verdim bu gün de. beta hcg 75.32 çıktı normal mi sizce ?Ağır falan kaldırma yat dinlen canım iş miş yapma ilk 2 ay hatta 3 ay risklidir hamilelikler
Canım son adet tarihin 20 nisan mis. Daha ne olsun adetine 2 gün var ve değerin gayet iyi cıkmış. Dış gebelik olması için ağrının sancı nin aşırı derecede olması lazım. Ne bileyim değerinin düzensiz artması lazım. İyi düşün iyi olsun. Bu dönemde moral herşeyden önemli lütfen iyi düşünmerhaba ben kan verdim bu gün de. beta hcg 75.32 çıktı normal mi sizce ?
merhaba ben kan verdim bu gün de. beta hcg 75.32 çıktı normal mi sizce ?
teşekkür ederim ama bu beta değerini en son adet tarihime göre hesaplarsam çok az artmış oluyor. 28. günüm sayılıyor bu gün . araştırdığım kadarıyla 28. günde 2000 falan olması gerektiği yazıyorCanım son adet tarihin 20 nisan mis. Daha ne olsun adetine 2 gün var ve değerin gayet iyi cıkmış. Dış gebelik olması için ağrının sancı nin aşırı derecede olması lazım. Ne bileyim değerinin düzensiz artması lazım. İyi düşün iyi olsun. Bu dönemde moral herşeyden önemli lütfen iyi düşün
2 gün var adet olmama . öyle şiddetli bir ağrım yok arada bir kasıklarıma sancı giriyor alttan itiliyor o kadar. en son regl başlangıç tarihimde 20 nisanAdet olmanıza kaç gün var veya kaçıncı gününüzdesiniz normal 2günde 1 iki katına ve daha çok yükselmesi gerek mesela benim şöyleydi
46.70
128
1600
Gibi yükselmesi gerek canım hayırlı olsun ağır falan kaldırma yat dinlen
2 gün var adet olmama . öyle şiddetli bir ağrım yok arada bir kasıklarıma sancı giriyor alttan itiliyor o kadar. en son regl başlangıç tarihimde 20 nisan
Yok öyle hesaplama. 20 nisan adet günün. 14. Gün yumurtlama oluyor diye düşün (4 mayıs) da yumurtlama olmuş . Bebeğin rahme ulaşıp yerleşmesi 10 günü buluyor e etti mi sana 14 mayıs . Gebelik 14 mayısta başlamış hcg değeri artmaya başlamış. 4 günde değerin gayet güzelteşekkür ederim ama bu beta değerini en son adet tarihime göre hesaplarsam çok az artmış oluyor. 28. günüm sayılıyor bu gün . araştırdığım kadarıyla 28. günde 2000 falan olması gerektiği yazıyor
ohh şükür. iyi ihtimal buna yakın bişey düşünmüştüm. o zaman çok yeni daha gerçekten. peki eşime ne zaman söylemeliyim sizce ?Yok öyle hesaplama. 20 nisan adet günün. 14. Gün yumurtlama oluyor diye düşün (4 mayıs) da yumurtlama olmuş . Bebeğin rahme ulaşıp yerleşmesi 10 günü buluyor e etti mi sana 14 mayıs . Gebelik 14 mayısta başlamış hcg değeri artmaya başlamış. 4 günde değerin gayet güzel
hiç kalkmıyorum :)rahim genişledikçe o ağrı kasıktaki olucak sakın korkma dediğim gibi yatıp dinlen ağır kaldırma
Eşiniz çok stres yapan biri değilde rahat ise sizi pozitif yönlendirecek ise aksama söyleyin bence . 2 gün sonra tekrar kan vermeye birlikte gidin birlikte yaşayın o heyecanı . Bilmiyorum ben kendim yaşamak iştemezdim bu duyguları . Tabi herkes farklı düşünebilir . Bu benim görüşüm canım . Bu arada hayırlı olsun bebeğinohh şükür. iyi ihtimal buna yakın bişey düşünmüştüm. o zaman çok yeni daha gerçekten. peki eşime ne zaman söylemeliyim sizce ?
evet :) haklısınız. teşekkürler öneriniz içinEşiniz çok stres yapan biri değilde rahat ise sizi pozitif yönlendirecek ise aksama söyleyin bence . 2 gün sonra tekrar kan vermeye birlikte gidin birlikte yaşayın o heyecanı . Bilmiyorum ben kendim yaşamak iştemezdim bu duyguları . Tabi herkes farklı düşünebilir . Bu benim görüşüm canım . Bu arada hayırlı olsun bebeğin
Rica ederim .evet :) haklısınız. teşekkürler öneriniz için
İnşalllahhhh rabbim isteyen herkese versin her duamda sizlere de dua ediyorum rabbim kabul etsin inşallahBanada dua edın kızlar bende beklıyorum ins adet olmam
Allah dualarınızı kabul etsin. gerçekten kadınlarımız için zor. belki sizlerin duaları umut olur bizlere :)İnşalllahhhh rabbim isteyen herkese versin her duamda sizlere de dua ediyorum rabbim kabul etsin inşallah
Hiç kaybetme umudunu ablamın 13 yıl olmadı doktorlar artık ameliyat etmekten masada kalacak artık çocuk düşünmesin dediler 1 ay sonra hamile kaldı aldı çocuğunu kucağına ben tek yumurtalıkla ince rahim duvarıyla hamile kaldım ayrıca rahim içi dar umudunu kaybetme daha böyle hikayeler o kadar çok ki anneliği yürekten isteyen herkese rabbim hayırlı bir evlat verecek ben buna inanıyorum sen de yürekten iste dua et dualarım seninleAllah dualarınızı kabul etsin. gerçekten kadınlarımız için zor. belki sizlerin duaları umut olur bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?