Anket adetten önce testte silik çizgi!!!!!!!!!

Günaydınlar, ben yine idrar testi yaptım ve yine silik çizgi çıktı

merhaba ben kan verdim bu gün de. beta hcg 75.32 çıktı normal mi sizce ?
Canım son adet tarihin 20 nisan mis. Daha ne olsun adetine 2 gün var ve değerin gayet iyi cıkmış. Dış gebelik olması için ağrının sancı nin aşırı derecede olması lazım. Ne bileyim değerinin düzensiz artması lazım. İyi düşün iyi olsun. Bu dönemde moral herşeyden önemli lütfen iyi düşün

merhaba ben kan verdim bu gün de. beta hcg 75.32 çıktı normal mi sizce ?

Adet olmanıza kaç gün var veya kaçıncı gününüzdesiniz normal 2günde 1 iki katına ve daha çok yükselmesi gerek mesela benim şöyleydi
46.70
128
1600
Gibi yükselmesi gerek canım hayırlı olsun ağır falan kaldırma yat dinlen

teşekkür ederim ama bu beta değerini en son adet tarihime göre hesaplarsam çok az artmış oluyor. 28. günüm sayılıyor bu gün . araştırdığım kadarıyla 28. günde 2000 falan olması gerektiği yazıyor

2 gün var adet olmama . öyle şiddetli bir ağrım yok arada bir kasıklarıma sancı giriyor alttan itiliyor o kadar. en son regl başlangıç tarihimde 20 nisan

Yok öyle hesaplama. 20 nisan adet günün. 14. Gün yumurtlama oluyor diye düşün (4 mayıs) da yumurtlama olmuş . Bebeğin rahme ulaşıp yerleşmesi 10 günü buluyor e etti mi sana 14 mayıs . Gebelik 14 mayısta başlamış hcg değeri artmaya başlamış. 4 günde değerin gayet güzel

ohh şükür. iyi ihtimal buna yakın bişey düşünmüştüm. o zaman çok yeni daha gerçekten. peki eşime ne zaman söylemeliyim sizce ?

ohh şükür. iyi ihtimal buna yakın bişey düşünmüştüm. o zaman çok yeni daha gerçekten. peki eşime ne zaman söylemeliyim sizce ?
Eşiniz çok stres yapan biri değilde rahat ise sizi pozitif yönlendirecek ise aksama söyleyin bence . 2 gün sonra tekrar kan vermeye birlikte gidin birlikte yaşayın o heyecanı . Bilmiyorum ben kendim yaşamak iştemezdim bu duyguları . Tabi herkes farklı düşünebilir . Bu benim görüşüm canım . Bu arada hayırlı olsun bebeğin

evet :) haklısınız. teşekkürler öneriniz için

Allah dualarınızı kabul etsin. gerçekten kadınlarımız için zor. belki sizlerin duaları umut olur bizlere :)
Hiç kaybetme umudunu ablamın 13 yıl olmadı doktorlar artık ameliyat etmekten masada kalacak artık çocuk düşünmesin dediler 1 ay sonra hamile kaldı aldı çocuğunu kucağına ben tek yumurtalıkla ince rahim duvarıyla hamile kaldım ayrıca rahim içi dar umudunu kaybetme daha böyle hikayeler o kadar çok ki anneliği yürekten isteyen herkese rabbim hayırlı bir evlat verecek ben buna inanıyorum sen de yürekten iste dua et dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…