2 hafta önceden alınmış bir rutin kontrol randevum vardı zaten hemde 2 gün sonra :) direk kan vereceğim direkGebesin cnm hayirli olsun kisa zamanda kan ver
Hayirli olsun nm benim icinde dua et su mübarek günde insallah gebe kalirim2 hafta önceden alınmış bir rutin kontrol randevum vardı zaten hemde 2 gün sonra :) direk kan vereceğim direk
2 yıldır bende kalamıyorumHayirli olsun nm benim icinde dua et su mübarek günde insallah gebe kalirim
Sagolun benimde 13 ay oldu ve bu ay adetim gecikti test yaptim negatif bekliyorum adeti2 yıldır bende kalamıyorumve her gün her fırsatta benim için ve benim gibiler için dua ediyorum, çok çok iyi anlıyorum sizi.
bu süreçte hep bu forumu takip ettim. başka kişilerin durumlarını okudum. bir kısmı psikolojik olarak kendimizi buna zorladığımızda ve her olumsuzlukta kırılıp yıkıldığımız için olmadığını yazmış. ve gerçekten bende buna inandım. kendimi 5-6 ay rahat bıraktım arada bir aklıma geldi ama o kadar. asla üzülmedim. şuan gebeysem buna borçluyum inan ki. sizde kendinize iyi bakın öncelikle çünkü bebeklerimizin buna da ihtiyacı olacak :)Sagolun benimde 13 ay oldu ve bu ay adetim gecikti test yaptim negatif bekliyorum adeti
Hayırlı olsun hamilesiniz2 yıldır bende kalamıyorumve her gün her fırsatta benim için ve benim gibiler için dua ediyorum, çok çok iyi anlıyorum sizi.
çarşamba günü doktor randevum vardı ve gittiğimde artık ümidimi yitirdiğim için tedavi olmaya karar verdiğimi söylicektim doktoruma ama şuan başladığım bir tedavi yok. sadece folikasit kullanmaya başlamıştım belki olur diye.Hayırlı olsun hamilesinizek bi tedavi oldunuz mu kendiliğinden mi oldu
Tabiki veririm. Yarın tekrar idrar testi yapacağım. çarşamba da kan. ikisinide söyleyeceğim. olmazsa da üzülmek yok :)Lütfen haber ver bizeumut olsun. Bende 2 yıldır bekliyorum reglim ilk kez 5 gün gecikti. Sabah test yapmaya karar verdim
çok heyecanlıyım. hadi ka. tebrik ederim sizi :) bir probleminiz var mıydı peki ?
Rahim kalınlığı vardı 1 yıldır uğraşıyorduk.sonunda bebeğimiz olduçok heyecanlıyım. hadi ka. tebrik ederim sizi :) bir probleminiz var mıydı peki ?
Bat?Banada dua edın kızlar bende beklıyorum ins adet olmam
benimde yumurtalıklarımda tembellik vardı. birde reglme 3 gün var. o da beni korkutmuyor değil.Rahim kalınlığı vardı 1 yıldır uğraşıyorduk.sonunda bebeğimiz oldu
Yok hiiiç korkma gayet besbelli minik bebişbenimde yumurtalıklarımda tembellik vardı. birde reglme 3 gün var. o da beni korkutmuyor değil.
beni çok heyecenlandırıyo bu cevaplarınız , umarım öyledirBence gayet net cıkmış tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?