Anket adetten önce testte silik çizgi!!!!!!!!!

Mayısın 2 de catlatma ignesi oldum iki üc gün sonra adet olmam lazım ama inşAllah olmam inş tutmuştur

benimde yumurtalıklarımda tembellik vardı. birde reglme 3 gün var. o da beni korkutmuyor değil.
Regline 3 gun varken bu kadar koyu cikmasi test bozuk degilse yuzde 100 hamile oldugunu gosterir umarim kan sonuclarinda bunu dogrular :)

yarın test yapıp fotoğrafını paylaşacağım hemen umarım oradadır. artık umutsuzca köpeğime sarılmak istemiyorum
Direkt kan testi ver bence.bende senin gibi inanmayıp birsürü test yapmıştımilk 40 saniyede çıkınca heyecandan deliye dönüyor insan

Direkt kan testi ver bence.bende senin gibi inanmayıp birsürü test yapmıştımilk 40 saniyede çıkınca heyecandan deliye dönüyor insan
o kadar çok test yaptım ve ağladım ki bu güne kadar. 2. çizginin hafiften koyulaşmaya başladığını görünce nutkum tutuldu. yarında inşallah orada olur o çizgi :)

o kadar çok test yaptım ve ağladım ki bu güne kadar. 2. çizginin hafiften koyulaşmaya başladığını görünce nutkum tutuldu. yarında inşallah orada olur o çizgi :)
Kesinlikle olur o kadar koyuluktan sonra

son dönemde kimyasal gebelik yaşan çok kişi oldu etrafımda. bunun ayrımını yapmak mümkün değil sanırım. şuan emin olmadığım için sürekli olumsuzluklar geliyor aklıma

Allah hayırlı eylesin bana da dua edin lütfen birde rahim kalınlaşması nasıl anlaşılır acaba
Kesinlikle dualarım sizinle.benim bekarlığımdan beri vardı.Adetim aşırı sancılı geçiyordu her adetimde acilden iğne vurunuyordum o derece birde hiç yemedğim halde kiloluydım çok şükür atlattım

son dönemde kimyasal gebelik yaşan çok kişi oldu etrafımda. bunun ayrımını yapmak mümkün değil sanırım. şuan emin olmadığım için sürekli olumsuzluklar geliyor aklıma
Ben nisan ayında kimyasal geçirdim.onda idrar testinde çok azdı 2.çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…