• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket adetten önce testte silik çizgi!!!!!!!!!

Hiç kaybetme umudunu ablamın 13 yıl olmadı doktorlar artık ameliyat etmekten masada kalacak artık çocuk düşünmesin dediler 1 ay sonra hamile kaldı aldı çocuğunu kucağına ben tek yumurtalıkla ince rahim duvarıyla hamile kaldım ayrıca rahim içi dar umudunu kaybetme daha böyle hikayeler o kadar çok ki anneliği yürekten isteyen herkese rabbim hayırlı bir evlat verecek ben buna inanıyorum sen de yürekten iste dua et dualarım seninle ❤
Kesinlikle çok haklısınız ama hassasız ister istemez umutsuz olabiliyoruz ufacık bir pürüzde ama bende buna çok çok inanıyorum 🙏🏾

merhaba, ben dayanamayıp kan testi yaptırdım 75.32 çıktı beta hcg. son regl başlangıç tarihim 20 nisan. dış gebelik gibi geldi bana ama sizin betanız kaçtı acaba ?
Benim aon adet tarihim 13 nisandı ve 156 ydı bence sizinki gayet normal

Merhabalar bende yaklaşık 2 yıldır deniyorum hep hüsran oluyor bi kaç aydır tam gününde yada öncesinde adet oluyordum ama şimdi 2 gün geçiktim 3 gündür kasıklarımda ara ara batma var hatta karnımda keskin batma gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum adet oldum mu acaba diye ama yok akıntımda yok normalde olurdu bundab 1 hafta önce 1 gün beyaz akıntım olmuştu hatta bende adetim yaklaşıyor oyüzden akıntım başladı dedim kendi kendime ama birdaha olmadı akıntım şimdi geciktim sizin belirtilerinz neler m

Merhabalar bende yaklaşık 2 yıldır deniyorum hep hüsran oluyor bi kaç aydır tam gününde yada öncesinde adet oluyordum ama şimdi 2 gün geçiktim 3 gündür kasıklarımda ara ara batma var hatta karnımda keskin batma gibi oluyor sürekli tuvalete gidiyorum adet oldum mu acaba diye ama yok akıntımda yok normalde olurdu bundab 1 hafta önce 1 gün beyaz akıntım olmuştu hatta bende adetim yaklaşıyor oyüzden akıntım başladı dedim kendi kendime ama birdaha olmadı akıntım şimdi geciktim sizin belirtilerinz neler m
Benim ilk belirtim yumurta beyazı gibi akıntıydı galiba oda adetten 2 gün önce gelmişti:kusmuk:

Benim ilk belirtim yumurta beyazı gibi akıntıydı galiba oda adetten 2 gün önce gelmişti:kusmuk:

Benimde 1 hafta önce sadece 1 gün sürdü beyaz akıntım oldu sonra kesildi şimdi 2 3 gündür bide kabızlık yaşıyor gibiyim 2 sokum bişi yiyorum hazımsızlık yaşıyorum sonra tuvalette bekliyorum 15 20 dakka :( şuan gecikeli 3 oluyor ve hala ne akıntım var nede adetim acaba hamilemiyim? Çok istiyoruz

Benimde 1 hafta önce sadece 1 gün sürdü beyaz akıntım oldu sonra kesildi şimdi 2 3 gündür bide kabızlık yaşıyor gibiyim 2 sokum bişi yiyorum hazımsızlık yaşıyorum sonra tuvalette bekliyorum 15 20 dakka :KK43: şuan gecikeli 3 oluyor ve hala ne akıntım var nede adetim acaba hamilemiyim? Çok istiyoruz
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine😍

Merhabalar, benim regl olmama 3 gün var ve bu gün göğüs ağrım olduğu için test yaptım silik çizgi çıktı. Bilir kişilerin yorumları nelerdir acaba ?Eki Görüntüle 2636405
Canım göğüs ağrısıni kaç gün sonra yaşadın bende hiç göğüs ağrısı belirtisi yok onun dışında hepsi var mübarek fikir almak istedim senden yardımcı olabilecek misin bu arada hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin evladına sana inşallah

Canım göğüs ağrısıni kaç gün sonra yaşadın bende hiç göğüs ağrısı belirtisi yok onun dışında hepsi var mübarek fikir almak istedim senden yardımcı olabilecek misin bu arada hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin evladına sana inşallah
Merhaba , benim kaçıncı günüm henüz bilmiyorum. Ama hesabım doğruysa ilk günlerde başladı göğüs ağrım daha doğrusu acıyor ve hala devam ediyor

Merhaba belirtileriniz neydi acaba
Göğüslerim çok acıyordu birde sabah uyandığım an gözlerim dönmeye başladı hemen o gün silik çizgi oldu yarın doktora gideceğim ve durumu net olarak öğreneceğim sizlerede yazacağım umarım bebeğim oradadır ve sağlıyor , benimle kalır ..

Hanımlar merhaba, ben bu gün doktora göründüm ve beta hcg değerim 189 olmuş ve 10 gün sonra ultrasonda görebileceğimi söyledi doktorum :)

Hayırlı uğurlu olsun benimde adete bi gün kala böyle silik ve 159 çıkmıştı ☺️ İnşallah değerini güzelce artar keseyi de görürsünüz 🙏 sağlıkla gelsin

Back