Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın test yapıp fotoğrafını paylaşacağım hemen umarım oradadır. artık umutsuzca köpeğime sarılmak istemiyorumYok hiiiç korkma gayet besbelli minik bebiş
Hayırlısı olsun hakkınızda umarım güzel haberler alırsınız çarşamba günübeni çok heyecenlandırıyo bu cevaplarınız , umarım öyledir
Regline 3 gun varken bu kadar koyu cikmasi test bozuk degilse yuzde 100 hamile oldugunu gosterir umarim kan sonuclarinda bunu dogrular :)benimde yumurtalıklarımda tembellik vardı. birde reglme 3 gün var. o da beni korkutmuyor değil.
Direkt kan testi ver bence.bende senin gibi inanmayıp birsürü test yapmıştımilk 40 saniyede çıkınca heyecandan deliye dönüyor insanyarın test yapıp fotoğrafını paylaşacağım hemen umarım oradadır. artık umutsuzca köpeğime sarılmak istemiyorum
İnşallah tutmuştur canımMayısın 2 de catlatma ignesi oldum iki üc gün sonra adet olmam lazım ama inşAllah olmam inş tutmuştur
o kadar çok test yaptım ve ağladım ki bu güne kadar. 2. çizginin hafiften koyulaşmaya başladığını görünce nutkum tutuldu. yarında inşallah orada olur o çizgi :)Direkt kan testi ver bence.bende senin gibi inanmayıp birsürü test yapmıştımilk 40 saniyede çıkınca heyecandan deliye dönüyor insan
çarşamba vereceğim umarım kimyasal gebelik gibi bir durumda yoktur. bir kaç arkadaşım yakın zamanda yaşadı bunuHamilesin canim kan ver
Allah hayırlı eylesin bana da dua edin lütfen birde rahim kalınlaşması nasıl anlaşılır acabaRahim kalınlığı vardı 1 yıldır uğraşıyorduk.sonunda bebeğimiz oldu
Kesinlikle olur o kadar koyuluktan sonrao kadar çok test yaptım ve ağladım ki bu güne kadar. 2. çizginin hafiften koyulaşmaya başladığını görünce nutkum tutuldu. yarında inşallah orada olur o çizgi :)
Kesinlikle dualarım sizinle.benim bekarlığımdan beri vardı.Adetim aşırı sancılı geçiyordu her adetimde acilden iğne vurunuyordum o derece birde hiç yemedğim halde kiloluydım çok şükür atlattımAllah hayırlı eylesin bana da dua edin lütfen birde rahim kalınlaşması nasıl anlaşılır acaba
Ben nisan ayında kimyasal geçirdim.onda idrar testinde çok azdı 2.çizgison dönemde kimyasal gebelik yaşan çok kişi oldu etrafımda. bunun ayrımını yapmak mümkün değil sanırım. şuan emin olmadığım için sürekli olumsuzluklar geliyor aklıma
benimde silik ondan tedirgin oldumBen nisan ayında kimyasal geçirdim.onda idrar testinde çok azdı 2.çizgi
Yok seninki silik değilbenimde silik ondan tedirgin oldum
Allahım inşallah. Güzel günler göreceğiz :)Yok seninki silik değil
Eki Görüntüle 2636416
Bak buda kimyasal geçirdiğim atki testim farkı görebilirsin hiç korkma
GöreceğizAllahım inşallah. Güzel günler göreceğiz :)
Allah bağışlasın, çok teşekkür ederim umut dolu mesajınız için7 gün varken adet olmama çıkmıştı böyle sonuç 1yaşında kızım hayırlı uğurlu olsun canım