• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket adetten önce testte silik çizgi!!!!!!!!!

Hanımlar merhaba, ben bu gün doktora göründüm ve beta hcg değerim 189 olmuş ve 10 gün sonra ultrasonda görebileceğimi söyledi doktorum :)
Ayy çok sevindim senin haberini bekliyordum.sağlıkla gelsin inşallah😍

Bu gün başka bir doktora da göründüm . Rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve belki erken doğum ihtimali ya da düşük olabileceğini söyledi . Ama annemin rahmide aynı bu şekilde çatallı ama 3 kardeşiz ve hiçbirimizde sancısı dahi olmamış hepimiz vaktinde sağlıklı doğmuşuz . Umuyorum benimde öyle olucak :) hepinize çok çok teşekkür ederim bana o kadar iyi geldiniz ki

Bu gün başka bir doktora da göründüm . Rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve belki erken doğum ihtimali ya da düşük olabileceğini söyledi . Ama annemin rahmide aynı bu şekilde çatallı ama 3 kardeşiz ve hiçbirimizde sancısı dahi olmamış hepimiz vaktinde sağlıklı doğmuşuz . Umuyorum benimde öyle olucak :) hepinize çok çok teşekkür ederim bana o kadar iyi geldiniz ki
Birşey olmaz allahın izniyle ne kadarlıkmış

Göğüslerim çok acıyordu birde sabah uyandığım an gözlerim dönmeye başladı hemen o gün silik çizgi oldu yarın doktora gideceğim ve durumu net olarak öğreneceğim sizlerede yazacağım umarım bebeğim oradadır ve sağlıyor , benimle kalır ..
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et olur mu bol bol ❤️

Arkadaşlar benim de reglime 2 gün var test yaptım aşırı silik bir çizgi belirdi, 3 aydır duphaston kullanıyordum öyle pek belirtim yok hafif göğüs ağrısı ve bulantı dışında ama emin olamıyorum aranızda silik çizgi görüp gebe kalan var mı?

Arkadaşlar benim de reglime 2 gün var test yaptım aşırı silik bir çizgi belirdi, 3 aydır duphaston kullanıyordum öyle pek belirtim yok hafif göğüs ağrısı ve bulantı dışında ama emin olamıyorum aranızda silik çizgi görüp gebe kalan var mı?
Şuanda ben varım gebe olan bu şekilde. Benimde şiddetli göğüs ağrım vardı kan verdim ve 75.32 çıktı Fotoğrafı var testimin konuşmanın başında

Şuanda ben varım gebe olan bu şekilde. Benimde şiddetli göğüs ağrım vardı kan verdim ve 75.32 çıktı Fotoğrafı var testimin konuşmanın başında
Sizinkini gördüm, benimkine göre oldukça görünür sizin testiniz benimki hayal meyal foto eklerim şimdi gerçi fotoğrafta pek belli olmuyor ama. Daha önce bu marka test ile yaptıklarımda hiç hayalet çzgi bile olmuyordu o sebeple biraz ümitlendim.
Bu arada Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin <3

Eklentiler

• IMG-4924.jpg
    IMG-4924.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 147
adete 3 gün kala yani dün yaptığım test de bu şekilde dağıldı :/

Eklentiler

• IMG-4927.JPG
    IMG-4927.JPG
    49,9 KB · Görüntüleme: 102
Sizinkini gördüm, benimkine göre oldukça görünür sizin testiniz benimki hayal meyal foto eklerim şimdi gerçi fotoğrafta pek belli olmuyor ama. Daha önce bu marka test ile yaptıklarımda hiç hayalet çzgi bile olmuyordu o sebeple biraz ümitlendim.
Bu arada Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin <3
Doktorların dediğine göre beta hcg artmaya başladığı an gebelik var demek yani ancak kan vererek anlayabilirsiniz . Bende çok erken öğrenmiş oldum bu silik çizgi ile gebeliğimi. Sizde bir kliniğe gidip kan vermelisiniz bence.

daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum :( 25inde regl olmam gerek duphaston nedeniyle gün şaşmıyor biraz daha dişimi sıkıp 2 gün sonra deneyeyim tekrar olmazsa gideyim doktora dediğinz gibi :/

Back