- 24 Şubat 2021
- 1.152
- 1.930
- 83
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Çok erken canım bence ben çok tesadüfen öğrendim. Döllenme zamanı çok etkili. İlk bebeğimde son iki gün kalaydı mesela8 gün kala ve 6 gün kala yaptım olsa bile çıkmayacağını bile bile sabredemedim şimdi de korkuyorum negatif görmek beni çok geriyo
Normal kaset testle yarın deniycem hakkımızda hayırlısı olsunÇok erken canım bence ben çok tesadüfen öğrendim. Döllenme zamanı çok etkili. İlk bebeğimde son iki gün kalaydı mesela
İnşallah bende de çıkar oğluma hamileyken 1 gün kala kaset testle öğrendim adet günümden bir gün sonra kan verdiğimde değer 94dü yani 45 felanken çıkmış testte böyle siliktiArtmed marka ile birkaç gün kala boyle çıkmıştı.
Eki Görüntüle 3537578
Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallahİnşallah bende de çıkar oğluma hamileyken 1 gün kala kaset testle öğrendim adet günümden bir gün sonra kan verdiğimde değer 94dü yani 45 felanken çıkmış testte böyle silikti
Insallah çıkmazsa da artık daha 3 gün var diyip kendimi oyalamaya devamHadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Ayni rüyaları gördüm desemmmm hamile olduktan sonra da rüyama kız çocuğu girdi inşallah bu da doğrudur ya aslında içimize doğabilirBirde tuhaf olan dün ve önceki gün 2 gece boyunca aynı rüyayı gördüm rüyamda test yapıyorum pozitif cikiyo inanmıyorum bodaha yapıyorum yine pozitif cikiyo ilk gördüğümde dedim sen kafana takıyorsun ondan gördün ertesi gün bire bir aynı rüyayı tekrar gördüm rüyalarım hep çıkar umut bağladım bekliyorum
İlk hamileligimde hiç cinsiyet bilmeden kız bebeği emzirdigimi gördüm sütüm tasiyodu sonra kız dediler 6. Ayda kontrole gitmeden 1 gün önce rüyamda doktora gittiğimi bebegimin erkek olduğunu söylediklerini gördüm ve ertesi gün oğlum olacağını öğrendim gerçekten gözüküyor bazenAyni rüyaları gördüm desemmmm hamile olduktan sonra da rüyama kız çocuğu girdi inşallah bu da doğrudur ya aslında içimize doğabilir
Evet gidip hamile olabilirim beta baktırmak istiyorum derseniz direk kan verirsinizKızlar sağlık ocağında kan verirken doktora gidip istiyoruz değil mi?
Bu arada aynı ay mi hamile kaldınız yani rüyayı gördükten ne kadar sonra öğrendinizAyni rüyaları gördüm desemmmm hamile olduktan sonra da rüyama kız çocuğu girdi inşallah bu da doğrudur ya aslında içimize doğabilir
Benim sat 29 aralık Ocak 13 yumurtlama günümdü o günden beri pozitif testler görmeye başladım adetime 1 buçuk hafta kala yapmaya başladım bat yaklaştıkça çizgi koyulasti bu arada 5 aydır deniyoruz ilk kez rüyamda gördüm ve pozitif çıktı + belirtilerimde yoktuBu arada aynı ay mi hamile kaldınız yani rüyayı gördükten ne kadar sonra öğrendiniz
Ayy benim de bat 5 Şubat yumurtlamanın 12. Günü bu sabah ilk idrar ile kaset test yaptım cooook ince hayali bir çizgi var eşim de gördü ama bilmiyorum var mı daha önce de kimyasal gebeliğim olduğu için , insallah vardır konunuzu okuyunca bat tarihimiz aynı olunca yazmak istedimBu arada aynı ay mi hamile kaldınız yani rüyayı gördükten ne kadar sonra öğrendiniz
Benim de öyle kesin hamileyim diye hissettirecek bir belirtim yok zaten oğlumda da olmamıştı belirtiBenim sat 29 aralık Ocak 13 yumurtlama günümdü o günden beri pozitif testler görmeye başladım adetime 1 buçuk hafta kala yapmaya başladım bat yaklaştıkça çizgi koyulasti bu arada 5 aydır deniyoruz ilk kez rüyamda gördüm ve pozitif çıktı + belirtilerimde yoktu
Ben yarın tekrar bakicam hadi bismillahAyy benim de bat 5 Şubat yumurtlamanın 12. Günü bu sabah ilk idrar ile kaset test yaptım cooook ince hayali bir çizgi var eşim de gördü ama bilmiyorum var mı daha önce de kimyasal gebeliğim olduğu için , insallah vardır konunuzu okuyunca bat tarihimiz aynı olunca yazmak istedim
Hadi insallah güzel haberler diyorum coook zor bir süreçmiş çocuk istediğim an olacak sandım hiç öyle olmadı isteyen herkese hayırlısı işe nasip olsun insallahBen yarın tekrar bakicam hadi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?