- 31 Ocak 2025
- 156
- 39
- 13
- 25
- Konu Sahibi acelyaninblogu
EvetAdet oldunuzmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetAdet oldunuzmu
Üzüldüm başka sefer inşallah
Adetten 10 gün önce pozitifi gördüm benKızlar adetime 4 gün kaldı bat 5 şubat kaset testte çıkar mı yada erken gebelik testinde çıkar kafam çok karışık acil yardim
Sizce var mı bakar misiniz döngüme 4 gün varBenimde döngüm 26 gün regle 5 gün kala erken testle çıktı. Ama emşn olamıyor insan testlerle biraz beklemek daha garanti
Sizce var mı bakar misiniz döngüme 4 gün var
İnşallah canım 2 gün bekleyip kan vermeyi düşünüyorum kuruma çizgisi değil demiCnmm ben gördüm inşallah vardır kan ver istersen tada başka marka testler yapabilirsin
İnşallah canım 2 gün bekleyip kan vermeyi düşünüyorum kuruma çizgisi değil demi
İnşallah canım 2 gün bekleyip kan vermeyi düşünüyorum kuruma çizgisi değil demi
3 gündü halsizlik ve uyku halindeyim dünden beride ara sıra sol kasıgım ağrıyo 5 dakika içinde çıktıKaç dkkada çıktı ben çok kuruma çizgisi anlamıyorum ama belirtiniz varmıydı
Çok teşekkürler bi test alıp yapıyım inşallahBir test daha yapın isterseniz o sürede ben baya net gördüm inşallah kandada netleştirirsiniz :)
Çok teşekkürler bi test alıp yapıyım inşallah![]()
3 gündü halsizlik ve uyku halindeyim dünden beride ara sıra sol kasıgım ağrıyo 5 dakika içinde çıktı
Evet erken gebelik bendede 5.dakikada çıktı şüpheye düştüm kafam karıştıErken gebelik dimi yaptıgınız test benimde 7 gün var mesela hiç çıkmadı
Evet erken gebelik bendede 5.dakikada çıktı şüpheye düştüm kafam karıştı
İnşallah canım veririm tabiHayırlı haberlerini bekliyorum cnm haber verirsin bizede ama bence var![]()
Böyle karşılaştırınca bendeki var gibi duruyo inşallah ikimizede Allah nasip eder canım
Eğer test doğruysa var gibi canım istersen yarın kan ver yada bir test daha yap hayırlı olsumSizce var mı bakar misiniz döngüme 4 gün var
Bugün test yaptım canım böyle çıktı var galibaİnşallah canım veririm tabi![]()
Bugün tekrar test yaptım böyle çıktı var galibaHayırlı haberlerini bekliyorum cnm haber verirsin bizede ama bence var![]()